güldürdüysem iyi bari 😂😂 ben bu dünyada çekiyorum resmen cezamı öbür tarafa ne kalacak onu düşünüyorum 😂😂resmen millet benim hayatıma bakıp imana geliyor Allaha dua ediyor
şöyle söyliyim bak yarım yamalakta olsa çalışan bir kalbim var ama içi boş yani kimse yok içinde hissiz ruhsuz yaşamakmı yoksa acısıda olsa sevmekmi şöyle söyliyim ben harbiden ağır sıkıntılar yaşadım ama sevdiğin biri olmayınca mücadele etmek daha zor oluyor bu hayatta
bak en basitinden şunu söyleyeyim sevgi yoksa hayatta yoktur onun için sevebileceğin biri olduğu için bence mutlu ol he yapabilirsende sevdiğinin yanında ol
Bılınmeyen insana korku heyecan verir bu normaldir hayatına hıc kimse girmemis korku ve cekıngenlık normal ama erkegin cekip gitmesi normal degıl ha dersin gıt basımdan uf puf o zaman tamam uzarsın
Dogru olan gelip senı aileden Ister soz Nisan biraz uzun tutarsın tanısır sevgi flort yaparsın sonra evlenirsın Yanlis olan sevgili olursun bır gelecek hayalî kurmasssın sonra yine bır sevgilin olur her sevgili senden birseyler alır gıder
En İyi Cevaplar