Arkadaşlar bildiğiniz üzere kpop, kore dizileri ve genel olarak güney Kore kültürü günümüzde tüm dünyaya yayılmış bir moda, özellikle gençler arasında. Ben de Kore dizileri izleye izleye ve bts hayranı olarak koreli erkeklere bayılıyorum, sadece görüntü olarak değil karakter olarak da koreli erkekler daha romantik. Şimdi ben evlenebileceğim müslüman bir Koreliyi nereden bulacağım diye kara düşünmüyor değilim 😂😭
Benim uygurlu sevgilim var o da zaten yorum yazmış :D @hellloww benim sevgilim <3 zaten çekik gözlülere hayranım ve bu arada ben ARMY'im :) biasım jungkook ve namjoon
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
sevgilin de maşaAllah hiç sevgilim var demiyo, biraz çapkın galiba, gözün üzerinde olsun işin zor 😅 Ben de army'im 😊 benim de biasım jimin, ikinci biasım da taehyung. Ya ben nereden bulcam bir çekik gözlü? Sen nerden buldun? 😂
ya bir saniye ben ikinizi de aynı kişi sanmıştım isminiz birbirine benziyo. neyin kafası bu ya kendinize gelin, oğlan sizinle dalga geçiyo siz de kabul ediyorsonuz pes valla
haa iyimiş kız, ama ona bakarsan ben Belçika da yaşıyorum ve burada da cami var ama sadece Türkler gidiyor, kendimiz inşa ettik para toplayarak. Yani belki ordaki camiler de sırf müslüman gurbetçiler için yapılmıştır.
Elhamdullilah Musulmanim , annem Koreli , babam Turkmen. Evlenmek icin soylemiyorum ama ariyinca bulmak o kadarda zor degil bence. Veya herhangi bir koreli erkegin musulman olmasina vesile ol )) Tabi Islamiyeti anlatabilirsen ))
5
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhaba, eski bir soruydu ama yine de yanıtlamana sevindim. O zamanlar koreli erkeklerin hayranıydım, hala beğeniyorum fakat biraz cahildim o dönem sanırım çünkü artık dış görünüşe değil insanların kalbine bakıyorum. Ilerideki eşimi sırf çekik gözlü diye değil, ruh eşim olduğu için seçmek istiyorum, ama ikisi de olursa hayır demem tabi 😊 hayırlısı
Benim zaten çekik gözlü müslüman sevgilim var bu sitede zaten kendini biliyo bilmeyenler için de @hellloww o benim biricik sevgilim 😍😘❤💕💞💘💖. Valla ben de çekik gözlülerin büyük bir hayranıyım umarım en kısa sürede bulursun 😂
Ayrıca yıllar yıllar sonra ödülü alan bir müslüman oldu. Oda orucunu tutmaz, namazını kılmaz, kuran okumaz birisi. Yaningerçek müslüman değil ahahah :D
En İyi Cevaplar