Hayat önceden kıymetli değildi bu kadar. Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Sonra biri çıkıyor karşına, üstüne bir de onu kaybetme korkusu çıkıyor. Hayatta hiçbir şeyden bu kadar korkmazsınız. Hiçbir düşünce bu kadar ürpertmez içinizi. Düşüncesi bile aklınızı başınızdan alırken, yaşanmışlığını düşünemezsiniz. Bunun adını aşık olmak diyoruz.Aklınız yazar olur dilinizden en güzel mısralarınız düşer ''Aklıma geldiğinde karışıyor mevsimler. Gözlerini düşündüğüm her yer sanki bir ilkbahar sabahı. Seninle yaşadıklarımız sevgilim, bir hikayenin çok daha ötesindeydi. Biz seninle bir hikayeydik. Mutlu bir hikaye. Sen benim en güzel hikayemsin. Başlayan ve bitmesini asla istemediğim.''''Boş bir sokakta seni aramak dedikleri bu olsa gerek. Tek bir ses, tek bir ayak izi yok. Ben hala senden bir parça bulmaya çalışıyorum geceleri bu boş sokaklarda. Seni sevebildiğim kadar sevmek istiyorum. En sonuna kadar sevmek, iliklerime kadar sevmek, damarlarımdaki kanın akışını hissedercesine sevmek istiyorum. Seni sevmekten başka hiçbir işle boğuşmak istemiyorum. Aklımda, ruhumda, bedenimde sadece senin düşüncen yer alsın istiyorum.'' dediğiniz biri var mı? Peki ya sizin böyle özlemle aradığınız biri olsaydı ne yapardınız?
Birini özlediğinizde kurabileceğiniz cümleleri tek kelimeyle anlata bilir misiniz?
En İyi Cevaplar