YARDIM EDİN NE OLUR!!kuzenimle farklı bir yakınlaşma içinde buldum kendimi hem de evlilik aşamasın da

arkadaşlar durum çok karışık yardıma ihtiyacım var.4 yıllık bir ilişkim var ve nişanlanacağız bayramdan önce.ben 3 hafta önce dayımlara kalmaya ankaraya gitiim. diğer dayımın oğlu da tesadüfen geldi oraya. biz uzun zamandır görüşemiyorduk.aynı yaştayız.yakınlaştı sürekli sarıldı takılmalar, duygulu bakışlr çok tuhaf oldum. yanlış anladığımı düşünüyordum.diğer kuzenlerle gece dışarı felan da çıktık iyice yakınlaşma oldu.mesajların da bana ilgisini söyledi. daha sonra birden çekti kendisini uzaklaştı yani.bide şöyle durum var onun annesi yani yengemle babamın samimi mesajlarını gördük 4 yıl önce. hatta bir kaç kez de buluşmuşlar. bu durumdan annemin de haberi var yengemle annem bu yüzden yıllardır görüşmüyorlar. anneme bahsettim ileriye dönük bişey olamaz uzak dur dedi.ama kuzenin haberi yok annesi ile olanlardan. kuzen çok şaşkınım ben senin hala kızınım tanımıyor gibi bakıyorsun dedim.kuzen gibi kalsak daha iyi dedim sen nasıl istersen dedi.ama eskiden beri olan bişeymiş bana ilgisi.oda uzaklaştı biz akrabayız aileler karşı çıkar küslük olur gönül ne kadar sevsede olmayacağını bilmeli dedi. olmayacak bir itirafta bulundum galiba dedi. çok samimiyken soğudu benden. belki annesi de olayları bildiği için olamayacağını söyledi o yüzden. belki de benim nişan olayları gitii kulağına diye açtım konuyu isteyenim var verecekler dedim. daha önce niye söylemedin dedi seni istedim o yüzden dedim.istemeye geldiler babbam tamam dedi diyosun elim kolum bağlı dedi.az önce akrabalık ilişkilerinden olmayacağını söylemişti ama.kızıyorum sana dedim keşke söylemesydi diyorum ama kıyamıyorum dedim. haklısın bişey diyemiyorum dedi.sonra konuştuğun kişiyle istemiyorsan evlenme o kişiyle ama beni katma felen edi bu olaylar aklını karıştırmasın hayatını düşün dedi. aslında ben konuştuğum biri olduğunu söylemedim demekki duymuş. ama seni istiorum ben dedim. şimdi örüşmüyoruz kafam karışık. onu unutamadım hep rüyalarım da birbirimizin çocukluk aşkıyız beraber büyüdk.ailevi sorunlardan mı* isteme olundan mı niye vaz geçti bilmiyorum. ona dedim isteme konusu sorun değildi sen istemediğin için olmuyor dedim.ses etmedi hiç. dayımlar felan şüphelendi herkez yakıştırdı bizi oda rahatsız oldu gelmedi hiç.sabahları 6dan sonra uyuyorum kafayı yedim yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
bu olanlar irade dışı olan olaylar. bir ay öncesine kaar nişan hayalleri kurup, elbise ve yüzük araştırmasına girmiştim ama soğudum şimdi herşeyden. kuzene de seni istiyorum dedim yaaaaaaa::( oda çok duygulu konuştu benimle ne yapacam ben:(
Güncellemeler
+1 yıl
beni düşünüyor, deli gibi seviyor olsaydı ben umut verdim ona odA vazgeçmez, kendine hakim olamaz arar sorardı diye düşünüyorum yani gözünü karatırdı.ama diğer tarafa sö vermişsiniz ve akrabalıkta var dedi. uf :( ben nasıl toparlanacağım ya
YARDIM EDİN NE OLUR!!kuzenimle farklı bir yakınlaşma içinde buldum kendimi hem de evlilik aşamasın da