Fehriye EVCEN bu yaz Burak ÖZÇİVİT'le evlenmişti malumunuz. İkiliye mutluluklar diliyoruz.

Ben böyle bir mesaj vermem, özgür bırakırım ki, nekadar ileriye gidebileceğini görim. Ensendeim'i belli edersem ozaman ayarlı davranır ve ben gerçek yüzünü göremem.. İnsanları tanımak, tanıyabilmek akıl işi, püf noktalrının yolundan gidersen çakalı pusuya duşurursun.😉
Hatun tehlikeli beyler gozluge aldanmayın😂😂
zeki adam, nasuuul da çakuuun😅😅😅
nasuul da caktuuuuunnn😂😂😂
Daha düzeltme yanlış anlaşılacak bak 😂😂
Hiç gerek duymam , buna gerek duymayacağım biri nasip olur insallah. illa söyleyeceksem tek cümle yeter :"beni kandırabilirsin ama unutma ki Allah var "... kendini bilene bu söz yeter.
Çok teşekkür ederim :-)
Ne kadar bos insanlarsiniz mk -Fuzuli
Yahu bir gibtir gidin siteden ! Tv den kaciyoz siz buraya koyuyorsunuz ! Bizene bunlardan , bune sacma soru
Sayfada yüzlerce başka soru var. Davet ettiğimi hatırlamıyorum.!
O gözüm üzerinde değil de sahibi var akıllı olun mesajı olmuş. :):
media.tenor.com/.../tenor.gif
Evet olabilir üstat 😊😊
Cevap
11Cevap
Gözüm üzerinde mesaji vermektense direkt iki gözüm sensin mesaji vermek daha etkili sanki 😍
Fahriye Evcen bunu neden yapma gereği duyuyor ki? Her yorum da kalp, aşk sözcükleri acaba normal hayatta peşinde dolanan kızlar mı var ki? Liseli aşıklar gibi habire kalp 😂Garip ve komik geliyor
++++
bakış atarak baktım anlamıyor ilgi alanıma girdin diye kulağına fısıldarım:()
@Türkkan40 her bakan erkeğin ne ilgisi olacak o an öyle bakmıştır geçmiştir kızlar bence kendilerini çok bişey sandıgından böyle oluyor yoksa hepimiz insanız yani:)
@Türkkan40 sana demedim ama geneli kızların çoğu diyelim baya kendini birşey sananlar var hayır kız mesela 70 80 kılo daracık pantalon gıyıyo faan hayır içinde nefes alamıyorsun dikkat çekicem diye ne bu çabalar komik oluyonuz bazen onada bakıyor olabilir erkekler saygılarımla:()
o değişir bence yaa ya hoşlanıyordur bakıyordur... ya da aa kıza bak ne giymiş diye bakıyordur ya da nebilim bu kız kim ya diye bakıyordur herşey olabilir :() mesela bugünde bana İstanbul forumda gidiyordum karşıdan kız geldi önce üstünü başını düzeltti sonra yanımdan geçerken baya süzdü komikti ya baya ben devam ettim yoluma:()
Sosyal medya da yaşiyoruz resmen çok abartmiyor muyuz
Mesaj vermekle uğraşmam, gözüme çarpan bir şey olursa söylerim açıkça
Gozum uzerinde mesaji değil o gtunuzden element uydurmayin. Kadin aşik esine mutlu bir yorum atmış.
Gereksiz:)
*Gecen bol olsun.*
Kız otomatiğe bağladın. Bari gunduz deme sunu😂😂😂
O bilir zaten gözümun üzerinde olduğunu
Böyle giderse Burak sıkılcak bu Fahriye'den
Direk söylerim gözüm üstünde diye...
Aman ne büyük bir şey :D
gözüm üzerinde mesajı at
O değilde şapkadaki o horoz ne abi
En fazla 2 yıl..
Neyime gerek
Saçma