İnsan en büyük darbeyi sevdiğinden mi alır?

Uzun zamandır kimseyi sevmiyordum uzun yillardir daha dogru olur zaten hayatimda da iki uc kisi oldu olmadi yillar sonra birini sevdim onunla karsilasmadim onu bilmiyodum o beni buldu ugrasti cabaladi kendine asik etti sabah aksam onun hayalleriyle yatıp kalkar oldum aylar gecti 8 ay gibi bir sure sonra sadece bir tesadufle onun nisanli oldugunu ogrendim basimdan asagi kaynar sular dokuldu aylarca aglamaktan hastaliklar cikti zaten hayatinda iki uc kisi olmus biriydim yani boyle erkekleri tanimiyorum erkeklee nasil olur hic bilmezdim sanirim bu yuzden cok cabuk kanip seviyorum. Uzun yillar kimseyi sevmemisken simdi bu cikti bunu seviyorum derken onunda beni salak yerine koydugunu ogrenmek beni cok yikti sanirim daha uzun yillar yine kimseyi sevemem. Nisanli oldugunu ogrendikten sonra her seyi kestim ona cok guclu duruyorum uzulmemis yipranmamis gibi ama icim bitti aglamaktan ruhsuzlastim yinede ona hic zayif gorunmedim. Hickira hickira agladim her an icin hayati boyunca karsiligini alir insallah yakanlar da yanar...

İnsan en büyük darbeyi sevdiğinden mi alır?