Meğer hiç sevmemiş beni , bu kızlar he böylemi yahu

Kız arkadaşımla 5 yıl boyunca özel bir aşk yaşadık. Ancak ben sünni o Alevi kızıydı. Ailesi evlenmemize karşıydı. Sürekli baskı yapıyorlar ama kız arkadaşım pes etmemişti. Aynı üniye bile gittik. Döndükten sonra aile ayırma planlarını devreye sokmuş. Benim ailemi kötülemekten tutunda benim çalışmaz işsiz kalıcacğım gibi ipe sapa gelmez şeyler. Sevgilim yine inanmadı. En sonunda farklı ile taşındılar bunun benimle bağlantısı olmasada sonuç itibariyle taşındılar. Sevgilim başlarda gitmediysede sonra babasının zoruyla gitmiş. Sonrasında mesajlar ile iletişimde kaldık. Hatta bana kavuşma günümüzü hayal ettiğini söylerdi. Çok severdi. Bu süreçte bir markette işe başlamış. yaklaşık bir sene önce. Beni sürekli arayan evlenicez diyen kız sonrasında bahaneler uydurmaya başladı. Başkası olup olmadığını sorduğumda yok dedi. Tabi bende başka şehirde olduğum için fırsat buldukça yanına gitmeye çalıştım. İş yerini söylemedi. Sakladı. Ama ben buldıuum. Gittim yanına konuşmak istemedi. Tuhaf haller içindeydi. Yine mesaj atsada samimi deiğildi. OCak , Şubat derken Mart ayında iyice bağlantı koptu. markette çalışmaya devam ediyor. Birisinin olup olmadığını bilmiyorum. Sonkez Nisanda gittimde bir öğretmeni seviyom falan dedi ama bana sanki beni itmek ister gibi bişey geldi. Mutlu olacaksa başkasıyla tabiki geri çekilirm ama. Eğer ailesi çocuğu öldürürz bırak onu gibi bişey dediyse buda beni kendinden uzaklaştırmak istiyorsa diye düşünüyorum. Çünkü bir buluşmamızda bizim sonumuz yok demişt. Temmuzda yurtdışına gittim geldim. Akabinde yanına gittim ve veda ettim. Gördünmü bak tek iletişimimiz olan telefonuda kapattım dedi. İyi dedim. Şu an eylül ayı Facesinde engelliydim. İki gün önce engeli kaldırmış. Ne yapmaya çalışıyor ya da ben ne yapmalıyım.

Birbirimiz deliler gibi seviyorduk Kızımız olsun dedik Adını bile koyduk.. Biter mi anlamadım. ya da bitmeli mi Bazen gidip tekrar ilanı aşk edeyim diyorum sonrada vazgeçiyorum..

Bu arada ben geçmişte bir hediye sözüm vardı onu göndermiştim. Oda onu başkasına vermiş. benim değilmi istediğime veririm diyor. bende iyi yapmışın dedim. doğumgününde çiçek göndermiştim artık 3 aydır susuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ocakayında otobüs terminalinde buluştuğumuzda beni polise şikayet etti. Markete gittim sırf konuşmak sorunları çözmek için beni rahatsız ediyor falan dedi. Bende bu yaptıklarından sonra çok kırıldım. hAK etmedim bunları. Ben onun için neler yaptım.
Güncellemeler
+1 yıl
Aralık ayında buluştuğumuzda koynumda ağlaması herşeyi değiştirdi aslında büyük nefret duyuyodum ona karşı şubatta buluştuğumuda ise bizim sonumuz yok gibibir laf etti. Normal şartlar altında birisinin hayatında olmasını söylemye cesaret edemez.. Bence sevmemiş, belkide güzel bir anı olarak haıtlamak en iyisi olur.
Meğer hiç sevmemiş beni , bu kızlar he böylemi yahu