Artık çıldırıcam sevgilim tüm zenginliğini benden saklıyor ne yapmaya çalışıyor olabilir?

1 seneyi aşkın bir ilişkim var. İkimizinde ilk sevgilisi.. şu anda öğrenciyiz okuyoruz ama erkek arkadaşımgil çok zenginler yani mülkiyette o kadar görünmüyor şimdilik. ama bikaç sene içinde sahip oldukları bir arazi karşılığı babasına 50 tane 0 apartman dairesi verecekler. Ve orası şehrin en gözde yeri her daire nin 300 500 bin arası bir fiyati olacak. Bu neredeyse kesinleşmek üzere. ancak ben bunu el'den duyuyorum. Sevgilim 1 senedir hiç bu konuyu açmadı ve asla bu bilgiyi benimle konuşmadı. Paylaşmadı. Normalde Ailesel sorunlarından herseyden bahseder ama bu para konusunu hiç açmaz. sadece bikere ben ağzını aramak için o bahçeyi satsın baban sana araba alalım dedim kahkahayla uzunca güldü sadece. Şimdi insan böyle bir bilgiyi sevgilisiyle paylaşmaz mı sizce? Acaba onu değil de parasini sevmemden mi korkuyor yoksa öyle bisey olursa ileride benden ayrılmayı falan mı düşünüyor? Bide maddi olarak bizim durumumuz çok kötü. yıllardır maaşımızda böyle icra falan var o kira benim bu kira senin sürünüyoruz. Acaba bir beklentimiz olacağını mi düşünüyor?(Normalde çok zeki ve genel olarak Sakin birisidir beni sevdiğine de eminim ama neden böyle yapıyor ) fikir verin bana
Artık çıldırıcam sevgilim tüm zenginliğini benden saklıyor ne yapmaya çalışıyor olabilir?