Kendisiyle 1 ay konuştuktan sonra beni ret etti ben bunu kendime yediremedim. Çok kızgınım. Sizce numarasını dağıtmalı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılIster kabul eder ister reddeder sana ne ya sana ne! Teklif ederken reddetme olasiligini dusunseydin madem. Kimse mukemmel reddedilmes degildir. Siz beyinsiz erkeklerin bu egolarindan biktik artik kizlar olarak. Kabullenmeyi ogrenin. Ne hakli elin kizinin numarasini dagitirmata yeltenirsin. Senin anan bacin yok mu. Ahlaksiz edep yoksunu insan.
14 Yorumla
Soran+1 yılHoooost yavaş gel! Ana bacı karıştırmayı ne seviyosunuz siz. Edepsiz. Kendisine daha teklif etmemiştim zaten gereksiz gereksiz konuşup canımı sıkma benim. Gururumla oynadı diyorum gidip vurayım mı kızı. En iyisi numaranı dağıtmak diye düşündüm. İnsan gururuyla oynanmak ne demek biliyor musun sen? Yorum yapacaksan yapıcı konuş ya da kes sesini
- +1 yıl
Konusmasaydin madem kizla. Seninle evlencem diye kiz kagit mi imzaladi sanki.
Soran+1 yılGüvendim de konuştum kendisiyle. Sözü senet olarak bilirim ben.
- +1 yıl
Guvenmeseydin o zaman. Hicbir seyin garantisi yok bu hayatta. Sen kime ne diye guvenirsin.
En İyi Cevaplar
Tabiki yapma buna ne hakkın var ayrıca suç.. Kimden aldıklarını tespit ederse savcı ayvayı tüm yersin..
09 Yorumla
Soran+1 yılEdemez. Hepsini düşündüm.
Soran+1 yılO benim hakkıma girdi peki onu nasıl yapacağız? Kalp kırmakta kul hakkıdır. Ben böyle bişey yaparsm o birdaha başkasına bana yaptığını yapamaz akıllanır
Soran+1 yılİntikamın kötü olcak
Soran+1 yılBana yapılan kötülük hiç konuşulmuyor bakıyorumda. Ben işimi allaha bırakmam. Geç o işleri.
Soran+1 yılSağol
+1 yılÇok çirkin bir davranış olur. böyle bir davranışı eğer kendinize yakıştırıyorsanız yapın.
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladım beyefendi görüş için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
6Cevap
serefsiz olma seni sevmiyor die ibnelik yapcak deilsin kopegin biride bana boyle yapmiati
31 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptın
+1 yılBak sinir ve öfkeni anlayabiliyorum ama o seni kaybetmiş hadi ordan et ne bok yerse yesin. Eminim ki daha iyi kızlar karşına çıkacaktır :) bir şekilde dağıttın diyelim tamam biraz da olsa için rahatlar ama içinin rahatlaması için numara dağıtmak yerine biraz zamana bırakırsan zaten hemen unutacaksın o kız aklına bile gelmeyecek. Sıkma canını ayrıca senin dağıttığın ortaya çıkarsa da başına kalır gerçekten boşver yapma böyle şeyler 🙃
01 Yorumla- +1 yıl
‘O seni kaybetmiş s*ktr et ne bok yerse yesin* yazmıştım ama niye bu şekilde paylaşılmış bende anlamadım 🤦♀️
+1 yılOnursuz gurursuz kardeşim dağıtta karakollarda sürün inşalllaahh
27 Yorumla
Soran+1 yılNe bu beddua mı
- +1 yıl
he beddua
- +1 yıl
ne beklerdin ki böyle bir soruya nasıl bir yanıt vermeliyiz?
Soran+1 yılBir çıkış yolu gösterebilirsiniz bana mesela. Hararet etmek yerine çok mantıklı olurdu. Benim psikolojimi düşünemiyorsunuz galiba.
- +1 yıl
Üzülme bu hayatta her şey çok güzel olmuyor hepimiz üzülebiliyoruz zaten her şey tıkırında olsa bir heyecanı kalmaz değil mi?
O kızda hata yapmış sende hataya düşme büyüklük sende kalsın muhattap bile olma sana ders olmuş olur arkadaşlarını iyi seçersin bende özür dilerim.
Soran+1 yılTeşekkü ederim. Psikolojim alt üst erkekliğime sığdıramıyorum ret edilmeyi
- +1 yıl
erkekligin bir onuru vardir elbet ama boyle bisey yaparsan erkeklige yakismayan bir sey yapacaksin
10 sene sonra pisman olacaksin bu sefer neden boyle bişey yaptim diye
+1 yılUlan erkeklerde mi numara dağıtıyor, hasskitir ne durumlara düştük lan
03 Yorumla
Soran+1 yılGururum incinirse bunu yaparım
- +1 yıl
Ahaha, sevmedim 😑
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyin bacına yapıldığını düşün. Hoş olmaz bence, yapma böyle bir şey lütfen.
03 Yorumla
Soran+1 yılBacım birlikte olmayacağı kişiyle uzun müddetli konuşmaz
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemezsin ama.
Soran+1 yılYaparsa bacaklarını kırarım çıkamaz evden
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh artık ya, ne hale geldiniz böyle... Sen böyle yapınca ne geçicek eline? Numarasını değiştirir kurtulur, ama sen bu yaptığın iğrençlikten nasıl kurtulacaksın bakalım
318 Yorumla
Soran+1 yılElime bişy geçmick içim biraz soğuyacak
Cevap sahibi+1 yılBen 5 ay konuştum sevdiğimle, buluşmaya çağırdı beni. Gittim, bişeyler olucak galiba dedim sevinçle gittim. Ama noldu biliyor musun? Gitti, son görüşümmüş onu bıraktı gitti. Bir daha ne gördüm ne konuştum. Ama ne o ne ben birbirimizin numarasını dağıtmadık. Bişeyler yaşandı ve başlamadan bitti. Yüreği soğur insanın, soğuyor da zaten. Sadece biraz zaman lazım..
Soran+1 yıl5 ay öyle buluşmadan telefonda konuştunuz he. İyiymiş. İntikamım kötü olacak. Telefon dağıtmayla kalmayacak sanırım.
Cevap sahibi+1 yılSen niye intikam almak istiyorsun bu kızdan, ne yaptı bu kız sana?
Soran+1 yılKendisine güvendim. Durduk yere istemiyorum demek doğru mu sizce. Çocuk mu var karşısında aklını alırım onun.
Cevap sahibi+1 yılAşık değil demek ki sana. O zaman senin aşık olmadığın bir kız da senin numaranı dağıtsın?
Soran+1 yılKim napsım benim numaramı, arar kapatır geri.
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin kız numarasını değiştirir, olan sana olur
Soran+1 yılAnlayamaz benim dağıttığımı. Her bir şeyi düşümdüm aptal değilim. Numarasını değiştirrse bulma imkanım var. Yine dağıtırım.
Cevap sahibi+1 yılİllaki o şerefsizliği yapıcam diyorsun yani?
Soran+1 yılDaha büyük bir şerefsizlik yapmayacağıma dua etsin.
Cevap sahibi+1 yılAbartıyorsun! Reddedilmek bu kadar ağır bişey değil, bu kötülüğü yapmadan önce bir düşün istersen bu kız niye beni istemedi diye
Soran+1 yılBaşka birisini buldu o yüzden.
Soran+1 yılAbarttığımı düşünmüyorum. Soruyu silicem zaten gördükce sinirleniyorum o kardeşim yaptığı hatırlayınca
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına yapma bu kötülüğü, pişman olursun. Bugün değilse yarın olursun. Herkes birbirini sevmiyor ki zaten
Soran+1 yılGurursuzluğumla yaşayacağıma gururumla hapis yatarım. Daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılYazık edersin kendine, boşver Allaha havale et
Soran+1 yılAllaha havale etmem kendim hallederim, bana yapılan yanlışa hiç bir şekilde eyvallah çekmem, herkes haddini bilecek.
+1 yılBunu yaparsan serefsizligin kitabini yazarsin artik
18 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
Yapma namus biseye benzemez o kotu bile olsa bir erkege ustunu kapatmak yakisir ortaliga vermek degil
Soran+1 yılÜstünü kapatayım yaptığıyla kalsın oh rahat hayat ne ala
- +1 yıl
Onu iyilik yaparak utandirabilirsin sana tas atana sen ekmek at ;)
Soran+1 yılMesela ne yapmalıyım
- +1 yıl
Simdi aranizda geceni bilmiyorum bisey diyemem
Soran+1 yılPeki o zaman. Anlatmaya gerek yok zaten
- +1 yıl
Peki :)
+1 yılS*refsizlik yapmış olursun ne olursa olsun dağıtma a*k
16 Yorumla
Soran+1 yılKendime yediremiyorum napıyım. İçimdeki ateşi başka nasıl soğutabilirim fikir ver o zaman.
- +1 yıl
Reddedilmek kötü birşey değil bak kardeş bende reddedildim ama önüme daha iyileri çıktı daha mutluydum sen içini ferah tut bak emin ol reddedilince herşey daha iyi yerine oturuyor
- +1 yıl
Davalık olursan şaşırmam
Soran+1 yılGururum incindi maalesef karşı cinse güvenim pek kalmadı
- +1 yıl
Bizim de sizlere guvenimiz kalmadi mk
Soran+1 yılMk lı felan konuşma. Terbiye sınırlarını aşıyosunuz
+1 yılŞerefsiz değilsen dağıtmazsın
29 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma şerefsizim sanırım
- +1 yıl
Neden ama yani
Soran+1 yılBirlikte olmayacağı kişiyle neden uzun süreli konuşuyor ya söylermisiniz bana. Benim emeklerime vaktine yazıkkk
- +1 yıl
Birlikte olmaktan kastın sevgililiktir umarım neyse iki insan birbirini tanımaya ihtiyaç duyar değil mi bir süre konuşmadan nasıl tanıyacak ki hem bir ay yani çok da uzun bir süre değil
Soran+1 yılO beni ret edemez öyle bir lüksü yok.
- +1 yıl
O niye
Soran+1 yılHatasızım çünkü. Hatasız insanı neden üzüyor. He neden? Yaptığı yanına kar mı kalacak
- +1 yıl
Ortada illa bir hata olması gerekmiyor ki anlaşamayıp ayrılmışsınız ne var bunda hem devam etseydiniz namusum diyeceğin kıza bunu niye yapıyorsun hiç. mi vicdanın sızlamaz
Soran+1 yılKendisiyle anlaşıyordum durduk yere istemiyorum dedi bana. O kim ki durduk yere seni istmeiyorum diyebilir ya. Namussuz ahlaksız o kız aklıma geldi ellerim titriyor yazarken
Ne karaktersiz bir yaratıksın yaa gereksiz varlık
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum hanımefendi
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Yvsaklik yaparsin yaparsan.
10 Yorumladostum o karakter meselesi nasıl geliyosa öyle yap
00 Yorumla
+1 yılAnan bacinn yok mu kardes yaptib yanlis
11 Yorumla
Soran+1 yılAnam bacım böyle işlere kalkışmaz. Yol al.
+1 yılSavcılığa verirse sıkıntı bro
213 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam verirdim bu bildiğin karaktersizlik hayatta hiç reddedilmenin ne olduğunu bilmiyor heralde arkadaş
- +1 yıl
@nickimsuper ama o kızın yaptığıda navi boncuk vermek bence iki tarafta hatalı
- +1 yıl
Mavi boncuk vermek nedir? Kiz istememis. Senin ya da sizin adamliginiz bu mu?
Soran+1 yılNumarayı ilerleyen zamanlarda dağıtacağım. Nereden anlayacak?
- +1 yıl
O kıza biri ulaşır ha ulaşırsa sen o zaman gününü görürsün
- +1 yıl
@KaymakliKünefee ben çocuk haklı demiyorumki
Bence kiz en azından olmayacağını bastan belli edebilirdi birlikte cafeye oraya buraya gidip ego tatmin ederse böyle oluyor - +1 yıl
Etrafinda bunu yapacak biri yoksa anlar. Bana yapilsa aninda savciliga beni arayan kisilerden suc duyurusunda bulunurum. Onlarda öter zaten. Ahlaksizlik
- +1 yıl
Ne karaktersiz bir insansin ya sen (soran)
Soran+1 yıl@nickimsuper bunu yaparak karaktersiz olacağımı doğruluyorum ama kızın yaptığı doğru bir davranış mı sizce. Herşey güzel giderken bir anda ret etmek çok zoruma gitti.
- +1 yıl
Kız istememiş ışte uzatmasan nolacak ki
- +1 yıl
Cok sacma senin bu yaptigin. Tek reddedilen sen degilsin. Eger sen bunu ona yaparsan iyiki red etmisim dedirteceksin. Hem numara dagitirsan her turlu zararlisin. Ozel hayatin ihlalinden ceza bile yersin, yatarsin.
- +1 yıl
Ya en baştan takilmayacaksin ya da kabul edicen
Soran+1 yıl@KaymakliKünefee kaç ay yatarım hakime hanım?
+1 yılHayir asla. Adamliğa sogmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHapse bile girebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç ay yatarım?
+1 yılKendi karakterine hakaret etmis olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da içim başka nasıl soğuyabilir ki? Nasıl ders verebilirim kendisine?
- +1 yıl
Karsina al bagir cagir kufret o zaman numara dagitirsan kendi g*tün tutusur
Soran+1 yılYa bilmiyorum ya napacağımı şaşırdım. Ona böyle bir kötülük yapmakta istemiyorum aslında. Çok seviyorum onu ama o istemiyor erkek halimle çoğu zaman hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ona küfür asla edemem ama bişeyler yapmm lazm içimn soğuması gerek
+1 yılAga bence yapma kötü bir şey gerek yok saçma
31 Yorumla
Soran+1 yılİçim nasıl soğuyacak peki dostum
Saçmalama ya manyakmisin engelle gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılO beni engelledi
Soran+1 yılNasıl yani? Kız mı dövdüreyim saçmalama :D
Soran+1 yılŞiddete karşıyım psikolojisinin alt üst olmasını istiyorum
Al işte erkeklere güvenmemek için bir sebep daha
28 Yorumla
Soran+1 yılKızlara nasıl güveneceğiz peki bir anlatsana. Alayınız fason lan sizin.
Soran+1 yılGılgamış destanı akad çivi yazısı ile yazılmıştır yazsanda anlamam zaten. Haydi uza.
Soran+1 yılkes sesini köfte suyu :D
Soran+1 yılBoyun kaç senin abisi
Soran+1 yılYol al köftesuyu hadi işine
+1 yılbu mu yanı
03 Yorumla
Soran+1 yılİçim başka nasıl soğuyabilir sizce
- +1 yıl
baska aska yelken ac
Soran+1 yılTamam
Yazıktır dagıtma
02 Yorumla
Soran+1 yılDağıtacağım
Soran+1 yılSanıyorum
şerefsizlikolur bu
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski konuştuğum kızın numarasını dağıtmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler