Onu tüm insanlardan ayıran, herkesten, her canlıdan özel olduğunu hissettiren bir cümle kuracak olsaydınız, ona ne söylerdiniz? Sevdiğiniz insanı tek bir cümleyle özel hissettirebilir misiniz?
Aklımı başımdan alıyorsun.. Benim için dünyanın en özel kişisin.. Hayatımın anlamısın.. Sana bakınca dünyayı görüyorum.. Nefesimi kesiyorsun.. Şu dünyada bana verilen en büyük armağansın.. Sana sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.. Daha sayardım da yoruldum..😃 Sen bir tane demişsin ben kendimi tutamadım onu düşündüğüm an aklıma gelenler..😊
sen tek bir cümle dersin ben virgül kullanarak bir paragraf yazıp bir cümle işte diye bilirim :P gözlerinde doğmamış çocuklarımı gördüğüm adam, gitme yanımdan hiçbir yere, hep benimle kal derdim :) bunu açıktan yazmamalıydım utandım :)
Benim en büyük tutkum özgürlüğümdür onun gözlerine bakip♡ " özgürlüğüm seNsin artik" derim ve onun için vazgeçebileceklerimin sözünü vermiş olurum ilk aŞkima😉 aklimi başimdan alcak biri çiksin yeter ki o kadar ki zor yani😂✌
Sen benim hayatıma geldiğin andan aslında senden önceki hayatımın bir boşluk olduğunu, seni nedensizce sevdiğimi, sensiz hiçbi hayellerimin olmadığını anladım
En İyi Cevaplar