Daha önce de burnun büyük, güzel değilsin, su kişi senden daha güzel gibi şeyler söylüyordu. Defalarca söyledim böyle yapmamasını. Bu kez de şişmansın dedi gerçekten çok üzülüyorum artık? Ne yapmam gerek?
Ayrıl diyenler olmuş yorumlar da peki siz gerçekleri duymaktan hoşlanmıyormusunuz sana sisman dedigi halde hala seninle birakip gitmemis seni kabul etmis sırf sisman dedi diyemi ayrilacaksin? Bırakın artık şu bir kadına kilo almısın ya da şişmansın denilmez mantığını
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sisman olsam gam yemicem 45 kiloyum ben. Üstelik sadece buna sinirlenmedim eskiden de buna benzer şeyler söylüyordu. Güzel değilsin, burnun büyük gibi şeyler diyordu
Yanlış anlama da biz yana yana minyon tipli insanları bulmaya çalısıyoruz sevgilin de buldukca bunuyor. Kafasın da sorun var galiba dünyanın en güzel varlığını bulmuş begenmiyor. bir kadin minyonsa her hali ile güzel tatlı ve sempatiktir.
KİMSENİN KİMSEYİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE INCITMEYE HAKKI YOK BEGENMIYORSA YOL AÇIK BEGENDIKLERIYLE BERABER OLSUN BU KIZI INCITMEYE HAKKI YOK YANINDA KENDINI GUZEL HİSSEDECEĞİ ADAMLA OLMAK LAZIM CIRKIN HISSEDECEGI DEGIL
ben olsam ayrılırım, beğenmiyorsa seninle ne işi var? Sana ne hakla hakaret ediyor ve seni üzüyor? belki kilolusundur ama hiç bir erkek değer verdiği kadına bunu demez, onu üzmez. Sen ona desen nasıl hissederdi kendini?
ya tamam fark etmez zayıf ol kilolu ol öyle bir şey demesi doğru değil, seni kırdığını bile bile ısrarla söylemeye devam ediyor. Sana bu kadar saygısızca davranan biriyle bırak ilişkiyi arkadaş bile olma. Yani düşünsene sana bunu bir kız arkadaşın dese hoşlanırmısın? bu da aynı, onu sevdiğin için kusurlarını yok sayıyorsun. Eminim ki seni bir kaç aya kalmaz bırakacak, bu karakterdeki insanları iyi bilirim.
Ayrılıp mutlu ve kendinden memnun bir şekilde hayatına devam edebilirsin. Ya da ona kusurlarının olduğunu kendi kusurlarını da kabul ettiğini anlatabilirsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
45 kiloyum üstelik ve o 167 cm boyunda, ben ise 157. Bide gelmiş ayni boydayiz diyo
Allahım ya ben balık etliyim ama sevgilimde bunu seviyodu. Şişmanda diyodu ama ben hiç alınmıyodum. Acaba sen 45 kilomla niye alınma gerğini duydun anlamadım
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alınmadım, kızdım. ve soruyu dikkatli okursan dediği tek şey 'sismansin' degil
Onu beğenmiyon bunu beğenmiyon. Kendinde diyon zayıfsın diye lan ben 60 kiloyum kendimi şişman görmüyom (yani görüyomda biri bişey dese banane ) Normalim ama 45 hatta cok zayıf. Neyine kızıyon vAlla cıkaramadım
En İyi Cevaplar