+1 yılOlay şu :
Kendilerini güçlü süperman gibi hissetmek isteyen adamlar minyon kadın ister. Çünkü kadın üşüse kolları arasına SIĞAR ısınabilir. Kadının taşıyamadığı ( malum minyon bir kızın kas yapısı vs ) şeyleri erkekler kolaylıkla taşır eee kavanozda açamaz bu kızlar erkek açar kendini baya güçlü hissederler bu sırada. Çünkü düz mantık çalışan beyinleri onlara senin kas gücün ondan fazla olduğu için açabiliyorsun gibi bilimsel açıklamalara girmeden BEN DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ERKEĞİYİM diyerek övünürler. Çünkü minyon kadında kendi egolarını tatmin edecek binlerce şey bulurlar
( lütfen minyon kadınlar alınmasın tek sorun erkek beyninin çalışma sistemi )41 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorumdu.
En İyi Cevaplar
Çünkü Türk erkekleri uzun ve geniş yapılı değiller.(
Çoğunluktan bahsediyorum) 1.90 1.80 bir erkeğin 1.55 bir kız seçeceğine inanmıyorum. :) tabi minyon kadınlar sevimliliği diye biseyde var ama güzel bir kadın gördüğünde kimse aay hatuna bak ne minyon demez😂 At gibi kadın der..41 Yorumla- +1 yıl
Kadın güzel anlatmış dilimdekini😊
+1 yılNe minyonu ya kadın dediğin balık etli olmalı en az 1.70 olmalı.
Çocuk gibi görünüyorlar kadın dedidiğin kadın gibi durmalı baktığın zaman, minyonlar uzun bir süre çocuk gibi kalıyor sonra birden çöküyor yaşlanıyorlar.
Balık etli kadın candır, aşktır herşeyiyle minyonlara 1000 basarlar 😍110 Yorumla
Özelliğine gerek yok minyon olması yetiyor zaten 😊 boyle mini minnak birisi hem sempatik hem tatlı insanın icini huzur kaplıyor adeta 'Minyon' kadınlar candır hepsi birbirinden tatlı Allah nazarlardan saklasın Minyonların neslini çoğaltsın insallah 😍😍❤😇☺😀
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Yüreği minnak olmasın yeter. Gerisinin pek önemi yok :)
90 YorumlaYa nedir bu çekememezlik bu tartışma anlamıyorum yani önemli olan sevdiğinin beğenmesi saçmalamayın lütfen ben 2 metre adamın 1.50 yle evlendiğini gördüm herkesin herkesi sevmeye hakkı var sevgi sayılarla ölçülemez ben de kısa bir kızım uzunların da kısaların da yerine göre güzlliği var yapmayın lütfen Allah sağlık versin.. Yorumlar içler acısı sonra da boz nodon yolnozoz sen kendine yanında manken arıyorsun fizik boy arıyorsun sevmek için birisini aramıyorsun!
40 Yorumla189 boyundayım bir kez minyon bir kız arkadaşım oldu gezmeye mümkün oldukça çıkmıyordum. tamam minyon kadın iyidir bir diyeceğim yok o ANKET BOY ORTALAMASI 170 olan erkeklerde yapıldı sanırım
1112 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Benim boy 1.95, 1.70' den aşağısı çocuğum gibi kalır yanımda... 😃 O sürekli yukarı bakmaktan, bende aşağıya konuşmaktan boyun fıtığı oluruz... Bana göre minyon ideal değil.
93 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂uzunların ortak derdi
- +1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻uzun olmak iyidir herzaman
Kısa kızlar halinden çok memnun olsa topuklu NE gerek? Her kısa kız dile getirmese bile ister uzun olmayı
Daha bu güne kadar bir tane erkek tanımadım minyon kadından hoşlanan. Bilakis kaçar hepsi "Aman aman" modunda. Siz kendinizi mi kandırıyorsunuz acaba, yoksa toplumsal bir algı mı yaratmaya çalışıyorsunuz?
79 Yorumla- +1 yıl
kaç insan tanidin sanki kendi çevren üzerinden konuşma bende konuşmam
- +1 yıl
Aklı başında yeteri kadar insan tanıdığımı düşünüyorum. Kendimi geçtim, çevremdekiler de yeteri kadar kompleksli minyon kız tanımışlar ki söylüyorum. Alınacak bir şey yok, yapı meselesi bu. Adı bile var bunun. "Napolyon Sendromu". Nasıl çok uzun boylu insanlar çoğunlukla aşırı relax oluyorsa kısa boylular da aşırı kompleksli kaprisli çekilmez oluyor. Hayvanlar aleminde bile öyle. Küçük köpeklerin sesi herkesten çok çıkar.
- +1 yıl
Saçmalık bende yeterince kısa boylu kadın tanıyorumVe çoğuda inanılmaz tatlı oluyor Ama siz insanların algılayamadığı bir şey var Minyonluk boyla Ölçülebilen bir şey değil yüz olarak insan küçük gösteriyorsa minyondur Örnek Selena Gomez kısa boylu ama yüzü küçük gösterdiği için minyon
- +1 yıl
Sadece senden alıntı yapacağım ".. Minyonluk boyla Ölçülebilen bir şey değil... Selena Gomez kısa boylu" Bence sen bir daha düşün. Minyonluğunuza laf ettim diye sinirden nasıl saldıracağınızı şaşırdınız. 😅😅
Boyla alakalı değil madem, yüzde bitiyor, bana 1,75 üstü minyon birini göster. Boyla alakalı ablacım, iyi düşün;
Minyon (TDK) : sıfat (Fransızca) İnce, küçük, çıtı pıtı
Minyon olup tatlı olan yok demiyorum ben zaten, iki tane ben de biliyorum ki onlar en iyileri olduğu halde sorunsuz değillerdi. Birinin nişanlısı haftada bir gün "mutlaka" kaçıp kaçıp yanımıza gelirdi. - +1 yıl
senin minyon dediğin kızla bizim minyon dediğimiz farklı bence sonuçta herkes Brad pitt değil
- +1 yıl
Minyon her yerde minyondur, bu göreceli bir kavram değil. Bu yemek mi ki sana göre güzel bana göre kötü olsun. Keşke bu kadar belli etmeseniz kendinizi 😂😂
Komplekslerinizin farkındasınız, insanların niye size karşı mesafeli olduklarını da iyi biliyorsunuz. Bunu yenmek yerine egosunu yapıp bunu dile getirenlere çatıyorsunuz.. Devam edin böyle mutluysanız ama uzun vadede size daha çok sıkıntı yaratacağına sizi temenni ederim. - +1 yıl
neyin egosunu yapayım ki seninle çıkıcak kadınla yakışıklı bir erkekle çıkan kadın aynı değildir onu söylüyorum
+1 yılYorumlara baktım da minyonum mutluyum diyen her kısa hemcinsleri eksileri basmışlar. Ne yapsın o kız onu anlamadım yani? Boyun vs hicbirseyin önemi yok. Boyu 180lik kizlar da çok güzel olabiliyor 150lik kizlar da. Kesinlikle güzel olmayan kizlar bu eksileyen kezbanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum 154 kendini avutmak için bazı kızlar gidip boyunda büyük işlere karışıyorlar gidip 180 lik çocuklara bakıyorlar yanlarında mario gibi kalıyor benim arkdsm rezil olmuştu bu yüzden ama benim böyle bir takıntım olmadigi ixin genelde hep uzun 175-185 b9ylarda erkekler bana teklif ediyor e sevgilimde 178 boyunda istemediğim halde buldu beni düşün yani ama kendimi minyonum diyip övmuyorummm bu kendini teselli etmekır ve senin şu sorunu gören herkes te bunun farkında
40 YorumlaBaydı şu minyon muhabbeti. 1.70 civarı erkeklerin 1.50lik kızlardan hoşlanması normal. Davul bile dengi dengine.
4411 Yorumla- +1 yıl
170 155 ile çıkmalı en az.
- +1 yıl
Normal topuklu giymediği sürece sorun yok
- +1 yıl
Sonunda biri mantıklı bir yorum yapti. Cidden davul bile dengi dengine
- +1 yıl
170 im 145-150 boylarinda fare suratli ince belli kız ariyorum
- +1 yıl
AhahAhaha superrr 😂👏👏
Ben aynı fikirde değilim uzun boylu bayanlar daha çok dikkatlerini çekiyor , o minyon bayanların uydurması diye düşünüyorm 🙈😇
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurada ki minyon tanımı önemli tabi.
Boy : 155/165 arası
Kilo : 45-50 arası
Vücut hatları keskin ve cildi pürüzsüz olmalı :// Şimdi minyon olduğunu iddaa edip faul, bıyık bırakanı da var ://72 Yorumla- +1 yıl
:) komikti bu
- +1 yıl
@KoYuSeSSiZLiK teşekkürler
+1 yılYa şimdi ayıptır söylemesi 188 boy olunca minyona felan bakmıyor insan :D ama gönül bu belli olmaz bazı minyonlar tatlı oluyor :)
76 Yorumla- +1 yıl
Yoo doğru yere yazdım minyonlar dikkatimi çekmiyor :D :D
- +1 yıl
Keşke yanlış olsa :P bazen uzun boyun dezavantajı oluyo da yine de güzel ;) :D
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu minyon kadınlar da her şeyden kendilerine pay çıkarıyorlar.
80 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki erkeklerde minyon olduğu icin olabilir mi o
105 Yorumla- +1 yıl
Tespit gibi tespit djjx
- +1 yıl
@Mcarleone çoğu yani😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl problem bizim kızlarımızın güreşçi gibi vücuda sahip olması... kollar, göğüs kafesi, baldırlar o kadar iri ki... erekler minyon kız istemekle nisbeten normal bir kız elde edeceklerini sanıyorlar. Halbu ki kısa boylu kız da güreşçi tiplemesinde oluyor. Kaçarı yok. Bizim kaderimiz bu işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kıskanç kızlar ; "özgüvensizler minyon sever , yok 165-170 olan erkekler minyon sever" falan demiş iyi güldürdünüz :D
71 Yorumla- +1 yıl
Evdt öyle yalanmı
+1 yılİdeal kadın diye bir şey yoktur. Her erkek hatta her insan farklı güzellik anlayışına sahiptir. Bunu bir standarta bağlayamazsınız.
50 YorumlaAah anlatılmaz , sevdiğim gitti ama hala etkisi üzerimde , gülüşümü dersin kahkül saçlarımı dersin , ufacık boyuyla kafasını omzuna koyduğunda içinde yatan kalbin büyüklüğünü tahmin bile edemezsin.
30 YorumlaErkeklerde kısa olduğu için mecbur minyonları seçecekler tabi. Kısa boylu kızların olduğu ortamda uzun boylu bir kız varsa bütün dikkatleri o çekiyor yalan mı?
31 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel yorum )
+1 yıl170 olan 150 olanla çıkar normal ama 190 üstü olanın 150 ile çıkması kötü evladı gibi duruyo yanında benim eski sevgilim 194 boyundaydı ben 170 halimle kısa kalıyodum yanında
30 YorumlaTürkiye de ki erkekler genelde kısa olduğu için e doğal olarak minyon isterler
60 Yorumla
+1 yılHer şey görüntü değildir. Çok güzel olup içi boş olanlar da var. Genel olarak konuşması tatlı, samimiyetini, sevgisini, yakınlığını gözlerinden okuyabileceğim karakterli biri olmalı.
20 YorumlaBu ya nüfusumuzdaki %98lik dilimdeki 'minyon' kadınların söylemi ya da erkeklerin aynı şeyi görmeye alışmasından doğmuş gibi :) minyon* hanımlar 👎 atabilir, doğru söyleyeni dokuz köyden demiş atalarımız 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Genelde yapili kadinlari severdim ama son zamanlarda benim de zevkim değişti, minyon :)
50 YorumlaKullanımı kolay , evde yer kaplamıyor. Ergonomik , yanınızda tasiyabiliyorsunuz 😊
53 Yorumla- +1 yıl
Ahahha 😂
- +1 yıl
Yok artık 😂
Turk erkekleri pek uzun ortalama boya sahip olmadigindan olabilir. Minnak kiz minnak kiz isterler ama victoria secret kizlarina ya da rus kizlarina bakinca da salyalari akar. Bu da ayri ironi.
11 Yorumlaminyon tipli kadınlar çok hareketli hamarat oluyor bu özellikleri ve enerjileri başımı döndürüyor vücut ölçüleri ve yapısı minyon ama orantılı olması gerekli
10 Yorumla
+1 yılYani bana göre minyon kadınlar daha tatlı yani sinirlenmesi bile tatlıdır yani sevgilim hiç olmadı ama tatlılar bu değişmez bir gerçek
30 Yorumla
+1 yılYa nereye minyon kadınlar kendinizi avutmayın bunlarla 180-190 adam napsın çocuğu gibi mi dolaştırsın yanında. 170 adamlar tabi beğenir. Türkiyenin boy ortalaması 1.70 zaten
33 Yorumla- +1 yıl
@Mcarleone genelde şey deniyor, "güzel kızmış ama kısa"
Seversen bir sey yapamazsin. 192 boyu olan arkadasimin sevgilisi 150 yani yanyana bile acayipler 😂 ama her kisa kiza uzun erkek sart yoksa cocuklaro hic sevmez anneyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni gördüm bir tane valla kısa mı kısa. Beyazda jeans giymiş. Saçlarda Şeyma Subaşı saçından. Çok güzel. Istedigim özellikler bu yarın gelip başlayabilir. :D
00 Yorumla
+1 yılYine genel konuşuldu tamam çoğunluk denildi ama sevmeyenlerde var renkler zevkler. Demem oki siz sorun ama bir dahakine de uzun boylulardan da bahsedin👍
00 YorumlaRus kızlarına bayılıp minyon seviyoruz demeleri de garip
71 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söyledin sen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon lar candir bir minyon kadınla evlen ömrün beş sene uzasin
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısa boylu, sevmesi kolay, sarılınca kaçamıyorlar :D ve sevimliler
30 Yorumla
+1 yılKendilerinin boyu max. 170 oldugu icin minyon sevmeleri cok normal. 190lik yigit olsalardi 150lik minyondan hoslanmazlardi kekolar.
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir yorum bu ya adamlarin elindeymis sanki boy uzunluğu kendi mi istedi 170 olmayı ve bunun kekolukla ne alakası var 😂
- +1 yıl
Yaşasın 150 kızlar
- +1 yıl
170 olup uzunlara laf atan minyon delisi olanlara dedim
- +1 yıl
Gocunma ya da gocun ya umrumda degil
Ülkedeki erkeklerin boy ortalaması 1.73 mü ne zaten tabikide minyon sevecekler 😄
30 Yorumla
+1 yılMinyon diyince tabi ufak tefek kisa boylu kizlar geliyor akla ilk ama erkek tabiriyle minyon demek eh iste oluru var ideal bayan dedigimiz 😊
40 Yorumla
+1 yılHemen sevinmeyin minyonlar uzulmeyin diye oyle diyoruz ☺
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Minyon kız op dir arabasının arkasından yılan gibi uzanıp birşey uzatabilir deve güreşinde kazandırır kadın 1 60 olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılEstetik dururlar. genc kalirlar. erkeklerin egosu icin uygundur. at gibi kadin istemezler. her turlu sekle daha rahar girerler 😁cok dikkat cekmezler
12 Yorumla- +1 yıl
Bildin dogru tahmin😅😅
+1 yılYanlış anlamayın ama %80 cinsellik %19 boy kaprisi %1 diğer.
Babamın işyerinde bir üniversite hocası vardı "kısa kadın iyidir yatakta çok iyi oluyorlar" diyordu00 Yorumla
+1 yılBaydı şu muhabbet. Boy ortalamanız 1.73 olunca " monyon kodonloro cok sovoyoroz " minyon değiliz mutluyuz.
10 Yorumla
+1 yılciltleri güzel oluyor geç yaşlanıyorlar çok avantajlı yüzü ve karakteri güzelse zaten boyu önemsiz ve uzun minyon soruları baydı 😣
10 Yorumla
+1 yılGenel yargıları hiç kabul etmemiş biri olarak bunu da reddediyorum. Saçmalığın dibine vurmuşlar her insanın seçimleri kendine özeldir genelleme yapılamaz.
10 Yorumla
+1 yılBabama söyleyim odun keserken benimde bacakları biraz kısaltsın 😑Çok uzun değilim ama belki bu yüzden yalnızım hımmm 😐😑🙄
10 YorumlaBence de türk erkeklerinin boy ortalamasının kısa olmasından kaynaklı 😀 yani biz uzun kızlara yazık boyu boyumuza uygun birini zor buluyoruz 😂
18 YorumlaBence bu tamamen minyonların avuntusu. Erkekler at gibi kadın severler genelde.
50 Yorumla
+1 yılminyon kadınların hangi özellikleri ilgimi çekiyor bilmiyorum. ama dikkatimi çektiklerini rahatlıkla söyleyebilirim.
10 YorumlaMinyonlar yaşlanmıyo ve sevimli oluyolar bir minyon olarak söylüyorm :D
22 Yorumla- +1 yıl
Haklı 11 yasinda gibi duruyo baksana
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevmem abi minyon ne ya ben vücutçu kadınları seviyorum
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de minyon seven erkek tanımadım nedense.
Bana hep "daha da kilo verme" ,"boyun ne kadar da uzun, cok guzel" diyenler denk geldi ya da.20 Yorumla
+1 yılBende seviyorum ki oyuncak bebek adeta biblo gibi çok güzeller 😁
21 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen çirkinler 💋💋💋öperim sizi
Ya her giydiğim yakışıyo yani minyonlarda bu böyle hep
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlı oluyorlar ya, sıkacaksın yanaklarını böyle :D
20 Yorumla
+1 yılKısa boylu değildir minyonu boy zannediyorsa daha çok işi var onun
10 Yorumla
+1 yılKüçük olunca şirin görüyirlar herhalde. Bence kadın uzun ince, ince belli kalın bacaklı olmalı ✩
10 Yorumla
+1 yılvalla ister dikkatlerini çekeyim ister çekmeyim böyle iyiyim :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. buna ben dahil değilir ben iri uzun boylulardan hoşlanıyorum çünkü
10 Yorumla
+1 yılYa herkes kendine minyon diyor :D asıl minyon benim :D
10 Yorumla
+1 yılO yüzden mankenlere ve rus kızlarına ağzını açıp bakıyorlar değil mi
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası