Erkek arkadaşım beni çok seviyor ama sanırım beni beğenmiyor, yardım eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşım peşimden 1 yıl koştu, sonrasında sevgili olduk ve ben ayrıldım kıskançlıkları yüzünden.1 ay ayrı kaldıktan sonra yeniden barıştık ama sorun şu. Beni hala çok seviyor evet ama o 1 aylık sürede başka kızlarla konuşmuş ve dün bana (benim boyum 173, kilom da orantılıdır) minyon bir kız göstererek sen de böyle olsan seni böyle severdim dedi. Onun arkadaşları genelde hep kısa boylu ve geçen gün bir video falan izlemiş minyon kızları sevmek için 9 neden falan diye. Ama bütün eski sevgilileri de benden çok daha uzun boylu kızlar. Bana sürekli ben seni dış görünüşün için değil kalbin için seviyorum diyip duruyor. Evet önemli bir şey ama insan begenildiğini de bilmek istiyor. Sizce artık beni beğenmiyor mu? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
direkt sen beni beğenmiyo musun diye sorayım mı sizce dsjfdsf ama geçen gün bunun konusunu açtım ve özür diledi. AY NAPIYIM NOLUR YARDIM EDİN
Erkek arkadaşım beni çok seviyor ama sanırım beni beğenmiyor, yardım eder misiniz?