+1 yılöyle ya da böyle bunu atlatacaksiniz. İnşaallah çocuk a bir zarar vermezsiniz. senin yaslarda insan ailesini gozunde biraz fazla büyütüyor. en fazla 5 dakika dayak yersin canindan kıymetli değil yani. git annene söyle yol yakınken yemin ediyorum düşündüğün den cok daha kolay olacak. Olgun biri oldugunda cocukken ben neden böyle yapmadım soylesem ne olacaktı ki diyeceksin.
daha 30 yasinda iken 12 yaşında çocuğun olduğu için cok mutlu bile olabilirsin.
Çocuğun söylediklerine bakma onun babasi onun ya yar gene gecinmesini sağlar.
güzel kardeşim yapmayacaktı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q7920575-kiz-arkadsaim-hamile-kaldi
Al birini vur ötekine. Erkek arkadaşının durumu nasıl yok? Ne yiyip içiyorsunuz? Oraya buraya gideceğinize paradan kısıp aldırın bebeği.11 Yorumla
Soran+1 yılYa ne demek oraya buraya gidiyorsunuz oda 18 bende 18im oda lise. okuyor bende lise okuyorum ya ben hicbise istemiyorum bana dusuk ilaci falan var mı onu soyleyin baska yolla nasil. olurrr onu soyleyiiin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geç olmadan kendi kendine düşük yapacaksın o halde ama fazla kanamaya karşı önlemini al önce eczaneden adet kesici haplar var sor parayla al daha sonrada aspirin iç günde iki tane sonra maydanozu bir cezvede kaynat suyu süzüp iç bir kova su doldur ağırlığı karnında hissederek indir kaldır
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorkma evliyim ve karnimda ölen bebeği kürtaj olmayip kendim düşürmek istedim bende birkaç ay önce kürtaj çok zor berbat bişey yaşamayan bilmez ben karnimda öldüğü için mecburdum
- 1 yıl
Kesim bilgilimi düşer mi gerçekten
+1 yılCanına kıyacak kadar kötü bir durumdaysan neden başta bu ihtimali göz önüne alarak hareket etmedin? Gıcık oluyorum böyle sorular soranlara. Her haltı ye sonra işler istediğin gibi gitmeyince tutuş. Masrafsız bir nikah kıyarsınız, evlenirsiniz. İntihara falan kalkışma.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılYavrum sana açıklamalar yapmak burda oku oku bitmeyecek tavsiyeler vermek isterdim ama bu işi yapmaya aklınız eriyorsa bundan kurtulamaya da aklınız ermeli. Geçmiş olsun umarım troll dür ama değilse 10 dakikalık şey için daha doğmamış bir bebeğin günahına girdiniz tebrik ederim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yatakta zevkini çıkarmadan önce düşünecektin veya insan prez kullanırdı. Kendi mallığının hesabını ödemelisin. Saçma sapanda öldürcem kendimi triplerine girme. Çocuğuda kurtaj yaptırma Allahın vardır bir bildiği dua et bol. Veya evlen hemen çocukla.
50 Yorumla
+1 yılAh be kardeş... Niye, niye halvet oluyorsunuz acaba siz yaş kaç baş kaç?
Off, neyse. Yemişsiniz bir kere malum haltı. Yapacak birşey yok. Kürtaj yaptırmayı aklından bile geçirme, yaptırdıktan sonra ömrünün sonuna kadar vicdan azabı çekersin, çok örneği var. Bir yerden sonra karnın da çıkacak ortaya. Bebeği mecbur doğuracaksın. Erkek arkadaşınla da evlenmek tek çıkar yol gözüküyor.00 Yorumla
+1 yılEy sitede azdim yaniyorum vercem vs. gibi sozler sarfeden ergenler alin size ibretlik bir durum!!! Allah akil fikir versin...
111 Yorumla
+1 yılİnşallah trolsundur yoksa size hiç Acımam rabbimin verdigi o çoçuga acırım ölmekten korkuyorsunya ikinizde ne kadar Zavallısınız soruda bile çoçuktan kurtulma fikrine sahipsin burdaki bir çok insanda sana destek çıkıp fikirler veriyor herkes alsın bu günahı o zavallı çoçugun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaptığı hatayı annene itiraf et yani bir halt yiyorsunuz sonunu da dusun bir zahmet umarım troldr eger degilse sen ya da sevgiln icin fikir vermeye degilmezde iste bebge yazik emin ol bunun vicdanini cekeceksin simdi olmasada ilerde canin cok aciycak sıgınma evine git ya da bir buyukle konus
10 Yorumla
+1 yılUlan trooll bu hicbir kadın cocuguna kıyamaz para yurutmek. icin kurtaja ölüme sebebiyet icin yalvariyor utanmadan
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni islah etsin ben hataminn arkasindayim kiz olsaydinda bayan olsaydinda anlasaydin ya bir
- +1 yıl
Kardesim cocugun canina kiymak nedir allahtan kork aonra bana oyle de
- +1 yıl
Siz salakmisiniz allahın verdigi canı almaya kalkarsaniz allah sizi yerin dibine gömer
Soran+1 yılLan ben istermiyim saniyorsun yaptim bir hata cok buyuk bir hata sonunu dusunmedenn yaptim kim ister boyle birseyi
- +1 yıl
Hata yaptin bisey diyemem ama cocuga gunahin gelmiyormu annesisin öldurcekmisin cocugunu
- +1 yıl
Vicdanin el veriyorsa öldur cocugunu
Sizin iki dakikalık zevkinizin günahını o zavallı masum çocuk mu çekecek yani? Sizin gibi fikirsizlere inanmıyorum bir de utanmadan yardım edin diyor
20 Yorumlakınamak bize düşmez Allah zaten soracaktır nedenini ama hiç hoş değil bu ayrıca senin cezanı bir bebek mi çekecek? yazık gerçekten insanların iğrençlikleriniküçücük bebekler çekiyor
10 YorumlaBebeği düşürmeye çalış C vitaminli gıdaları çok fazla tüket , tarçın cayi ic ve maydonoz ye bolca bu bebegu düşürür eger 3 aylık hamile falansan
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ayligim dusmezmiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılCidden bu tarz şeylere anlam veremiyorum tamam cahilliktir yapmışsınızdır bir hata ama bebeğine kıymak yerine git annen ile konuş ya sapır saçma işlere de kalkışma. Ya evli çiftler ar senelerce çocuk hasretindeler aha şekil a da gördüğümüz gibi evli olmayan okuyan kişilerde anında hamile kalıyor ya kızım derdine ne oldu ya misafir çarşafı gibi serildin oğlanın altına! Ya yanlış anlamada kendi hatanızı iki dakikalık yaşadığınız zevkin cezasını ya da faturasına çocuğa kesmeyin!
00 Yorumla
+1 yılAldırın. Bebek katili diyenler gelmeden. 40 gün dolmadan aldırın. Daha Sadece bir hücreyken kalp atışı yokken aldırın.
22 Yorumla- +1 yıl
Devlette 300tl gibi bir maliyeti var. SGK Varsa daha düşük. Vakum ile ya da cımbızla çeker gibi alıyorlar. Bebek henüz sadece bir hücre et parçası kan gibi iken daha kalp atışı olmayan bir varlıkken aldırın sevgiline de söyle silktirip gidip iş bulsun 5 günde çıkartır o parayı.
18 yaşında doğuran arkadaşım var. Sizin için pek sıkıntı değil bebeğe yazık.
- +1 yıl
Durumunuz yoksa Allaha sığınıp af dileyeceksin. sebeplerini geçerli sayacaktır. Para yok ev yok aile yok bu şartlar altında çocuğa da yazık olur zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem ailenden bu kadar korkuyosun niye yatıyosun adamla, hadi yattın korunun insan gibi. Sevgilin para bulsun bir yerden birinden borç falan alsın kürtaj ol
20 Yorumlaçamaşır suyu iç ama cırkını çıkarma
ya da ağır eşyalar kaldır belini bükecek kadar06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar icim kesin cozummu
- +1 yıl
Saçma sapalak işler çıkarmayın ortalığa isterseniz. Anasının yediği haltın bedelini niye çocuk ödesin? Onun ne suçu ne günahı var? Annesi istemiyor diye o çamaşır suyu denen zıkkımın acısına dayanmak zorunda mı? Veya annesi istemiyor diye mi özürlü doğacak? Yapmayın Allah aşkına!
- +1 yıl
O da senin vicdanın, saygı duyarım.
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ne kadarlık hamilesin?, sakın internetten bakıp düşük yaptıran ilaç falan alma o ilaçlar dolandırdıcı işi haberlere çıktı.
Ölmüş birisi o ilaçlardan.02 Yorumla
Soran+1 yıl1 aylik hamileyim fiyati ne kadar o ilaclarin
+1 yılsenden sonraki sevgilinede namusluyum diye dudagindan bile opturmessin artik hayat böyle kahpe gecer bugünlerde caresi var
10 Yorumla- Diğer konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılAllahım akıl fikir ver yarabbim kürtaj diyor uIan halti yerken akliniz nerdeydi pislikler! Inşallah ailen öğrenir! Bir de bebek düşürme taktikleri vermişler hepinizin cani cehenneme
10 Yorumla Allah tez zamanda saglikla kucagina versin bebisini gulum😁😘
30 Yorumla- Diğer konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılVay be senin bu yasta derslerle ilgili soru sorman gerekirken su duruma bak ne kadar aci
10 Yorumla
+1 yılDüşürmek için yollar ara şimdi sana ne diyeyim başka burada
00 YorumlaOrtada bir can var be yazik gunah o verilen tarifleri aklimda canlandirdim da sakın yapma ailen seni anlayacaktir
00 Yorumla
+1 yılne ekersen onu biçersin tatlım.. baştan yapmamanız gerekiyordu
00 Yorumlasakin ol ve reşit olduğuna göre çocukta reşit düşük iğnesi hapı vb bişey duymuştum bir bakın olmadı vakum sezeryan
00 YorumlaAnnene anlat durumu. Hiç yoktan iyidir. Vence sen 18 de değilsin ama neyse. Senin adına üzüldüm çok.
00 YorumlaBirbirinizi seviyorsanız kaçın hamilelikte kaçtıktan sonra olmuş olur sevdiğin insanla 5parasız yaşamak bile ölmekten iyidir
00 Yorumla
+1 yılBulunduğun bölgede kadin sığinma evi vardır illaki oraya git
00 Yorumla
+1 yılUzak bir şehire gidin ikiniz nikah yapın reşitsiniz zaten.. çocuk da simit satsın baksın sana 4-5 ay geçince ailene evlendik dersin affederler çok sevdim bir cahillik ettim dersin..
10 YorumlaCocugu oldurmeye korkmuyorsunuz ,,, ama kendi caniniz kiymetli... samimiyetinize inanmiyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin sonra ailene evlendikten sonra soyle ciddi olduğunuzu anlasinlar cocuğu aldirma
10 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin. olsun internetten arastir cocuk dusuren igneler ne var bildigim. kadariyls onlari denersiniz
00 Yorumlaİnsanlar hakkında saçma sapan yorum yapmayı bırakın da yardımcı olmaya çalışın
40 YorumlaDiğer konusunda 301 cevap paylaştı. her haltı yapın sonra burda çare arayın ohh ne güzel hayat
20 Yorumla
+1 yılsacmalama o masum un sucu ne ne ıs yapıyor sevgılın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanına kıyma düşüncesini asla aklına getirme. Çözüm değil.
10 Yorumla
1 yıl1 sene geçmiş üstünden çok merak ettim. Ne yaptınız acaba. Mesajımı görür müsünüz bilmiyorum ama ben de şu an aynı korkuları yaşıyorum. Lütfen görürseniz cevap verin
00 Yorumla
1 yılbana ulaşabilir misin lütfen sana soru sormam lazım senin le aynı duruma düştüm gibi bişey lütfen yardımci ol intihar etmeyi düşünüyorum instagram:elanur0x_ profilde gül var lütfen ulaş bana
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk çözüm evlilik gözüküyor. İkiniz de evlenebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılGit köprüden atla onu zikişmedenn önce düşünecektin
113 Yorumla- +1 yıl
Susarmısın amele kız ne halde ne diyosun ayıp
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm
- +1 yıl
Efenim
- +1 yıl
Hiç umrumda değil acımam böylere saflara
- +1 yıl
Olsun deme öyle ilerde senin de çocuğun olacak neler var hayatta bir gaflete düşmüş yaptıgı yanlış ama biz düşene tekme vurmamalıyız belliki çaresiz
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm Tek çaresi var onuda söyledim evlilik düşünmüyorum o yüzden empatiye gerek yok
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm Ailesini yerin dibine sokmaktan iyidir
- +1 yıl
Ailedede suç var kınamıyorum da sahip çıkmalı kızım bu yaşta nerde ne yapıyor demeli çocuktan çok ebeveyni suçlu buluyorum
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm Yeni nesil tam şeytan ailesinin suçu yok kim bilir ne yalanlar söyledi onunla yatmak için böyle nesil lazım değil bize
- +1 yıl
Her iki tarafta suçlu diyelim o zaman
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm Ailesine yazık
- +1 yıl
Üfff tmm😂
- +1 yıl
@PapatyaaKokulummm Haksız çıkaramadın
+1 yılDurumun yok o b. oku yemeyi bilyon orspu Çok yaşa beter ol
10 YorumlaMadem bu boku yiyorsunuz, korunun be kızım... Sana yardımcı olmak isterdim ama güvenemiyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneye göre yapıyorsunuz bunu ve buraya gideceğini düşünemiyor musunuz?
00 YorumlaKac gunluk hamilesin net olarak
014 Yorumla
Soran+1 yıl27 sanirim
Soran+1 yılHattim yokki benim tel var wifiden girdim buraya
Soran+1 yılYemin ederimki yok
Soran+1 yılInstagramin var mı
Soran+1 yılKullanici adin
+1 yılTövbe tövbe bir sakin ol ablan felan yok mu
06 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Kuzenin felan güvenebilcegin?
Soran+1 yılYok kimse yok gercekten aklimi oynatacam ilac falan yok mu dusuk icin ya yalvariyorum bir care soyleyin
- +1 yıl
Kuzum sakin ol bir gaflete düşmüşsün ama böyle ilaç felan sakın bak sana da zarar verir ne kadarlık hamilesin
Soran+1 yıl1 aylik iste
- +1 yıl
Kadın sığınma evine git
+1 yılSakin aldirma sakin çok pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılNerden belli hamile oldugun test falan mi yaptin?
00 Yorumlabir paket kondom alamadiniz mi
00 YorumlaKardeş Dur bir sakin
00 Yorumla
+1 yılattardan düşük otu al
01 Yorumla- +1 yıl
her aktarda olur (attar=aktar=bitkici)
+1 yılOzldn yzrmsn bir lütfen
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten allah belanı vermiş
00 Yorumla Dün yediğin hurmalar..
10 YorumlaKürtaj
110 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum yok ikimizinde yok ya kimseye aciklayamam hicbirkimsem bunu anlayisla karsilamaz beni oldururler
- +1 yıl
Parası neyse toplayalım aramızda
- +1 yıl
- +1 yıl
@sosislihıyar aynen
- +1 yıl
Devlette 289 tlye yaptırmış bir arkadaşım. SGK'varsa karşılıyor diye biliyorum.
- +1 yıl
@sosislihıyar bilmiyorum araştır soran arkadaş bakalım
Soran+1 yılOzelde ne kadardir ssk falan hicbirsey yok
- +1 yıl
500'den başlar özelde 10 dakikalık bir işlem zaten. 3000'e kadar çıkar.
Aldır o zaman..
10 YorumlaBiyerden bulcaniz o parayi yapacak bişey yok
00 Yorumlao yaprağı yemeden önce düşüneceksin bacım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinden ayrıl benle evlen hem de hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rahmet eylesin şimdiden
10 Yorumla
+1 yılşu an durumun ne peki
00 Yorumla
+1 yılaldırrın yok mu bınlıranız
00 YorumlaEvlenin.