Internetten tanıştık. Turkiyeye geldi görüştük buluştuk. Türkçe bilmiyor. Ailesi ile tanıştım. Bize geldiler. Evlilik düşünüyoruz. Ama herkes dolandırıcı olabilir bunlar diyor. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Ne yapmam lazım?

yani türkiye vatandaşı olmak içindir büyük ihtimal, sonuç olarak. orası çok fakir bir ülke ve burada hayatlarını kurtarabilirler. Belli olmaz, inşAllah dolandırmıyordur
O öğretti bana 😄
Sanki Türkiye çok zengin de vatandaşlık istiyor.
Türkiyeye gelinceye kadar çok daha güzel ülkeler var.
Sence Türkiye huzurlu bir ülke mi? Dilediğin gibi gezip tozabiliyor musun Canlı bomba ve terör korkusu olmadan? İstediğin gibi sokağa çıkabiliyor musun tecavüz korkusu olmadan? Dilediğin gibi yaşayabiliyor musun gelecek kaygısı olmadan?
bilmiyorum ben avrupa da yaşıyorum ama tek bildiğim burada çok mutsuz olmam, yıllardır depresyondan çıkamıyorum ama. bir kaç aylığına türkiyeye gittiğimde iyileşiyorum hemen, çok huzurlu oluyorum orada. terör sorunu avrupada da var, daha 2 sene önce burada oturduğum yere yakın bomba patlattılar, hatta ikinci sefer olacaktı geçenlerde ama son anda teröristi yakaladılar. ayrıca burada da ırkçılık var, müslümanız türküz diye dışlayan küfür eden var, zaten islamofobi de gittikçe büyüyen bir sorun. Tecavüz konusuna gelirsek evet orada haklısın
Bildirim gelip duruyor
Hay sormaz olaydim bu soruyu 😁😄
Gönlünü eğlendire biliyorsa imam nikahını bas diğerini ikinci karıyla evlenirken diğer nikahı kullanırsın😂
Hahah
Yok ya gunah😄
İyi o zaman😀
Neden dolandırıcı olsun ki? Neden böyle bir şey söylüyorlar?
Cevap
2Cevap
Nasıl bir tipsen artık Türkiye'de sana bakan birini bulamışsın, endonezyaya açilmişsin. Geçmiş olsun. Evet olabilir dikkat etmek lazim.
Neden öyle dedin ki
Aşk bu yani. Ben onu begendim😄
Sen bu dili nerdrn biliyon ya neyse boşver kesn dolandırıcı
Benim bilmedigim dil mi var 😄
yok mu
Japonca
Almanca
Ingilizce
Kürtçe
Arapça
Zazaca
Endonezca
Farsça biliyorum
Evet bilmedigim diller de var
lehre mich perfekt
These things are such a princess✌
dank
direkt nıkahı bas resmı
Hem nikahı basacam
Evlenince de ona 😄
yalan soyleyeni ne yapmiyolardi 🤔🤔🤔
Hem de ne dolandırıcıdır
Bonzai adamı bozai. Her dumanda beynimi zorlai.
Dolandiricidir
Hahah 😂
Çok komik
Evet çok komik
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar