Eşimin kuzeni bana saldırdı?

Ben yirmi iki yaşında genç bir kadınım. 2 yıl önce üniversite de tanıştığım adam ile evlendim. Herşey çok ama çok güzeldi birlikte üniversiteyi bitirdik ve eşimin askere gitme vakti geldi. Eşim askere gittiğinde beni Teyzesine bıraktı çünkü ailem yok. Babam geçen sene vefat etti ve annem köyümüze döndü. Eşim askere gittikten iki hafta sonra teyzesinin memleketinde bir davası vardı iki günlüğüne gidip geri dönecekti hemen. Eşi ile birlikte memleketine gitti fakat benden iki yaş büyük olan oğlunu bana sahip çıkması için yanıma bıraktı. Bunu söyleyecek olmaktan iğreniyorum yazarken ellerim titriyor ve göz yaşı döküyorum. Bugüne kadar bana bir kere bile yan gözle bakmayan adam akşam eve saat 9 civarlarında geldi ve çok sarhoştu. “abi kahve yapmamı ister misin? Diye sordum ve bana iyi olduğunu, odama gidip yatmamı söyledi. Bende odama gittim ve yatağa geçtim tabi içimde ki korkuyla her ne kadar utansamda kapıyı kilitledim çünkü o gece bana farklı bakmıştı. Ben uykuya dalacağım sırada kapıya vurdu ve hemen açmamı söyledi "sürekli kusuyorum iyi değilim hastaneye gidelim" dedi. Korkuyla kapıyı açtığımda beni kendine çekti ve zorla kucağına alarak yatağımın üzerine fırlattı. Sonrası o kadar çok dehşet verici ki, ne dilim ne kalbim ne de ellerim varıyor anlatmaya... Şimdi o olaydan üç ay geçti. Ben tabi hemen evime gittim ve kimseye hiç birşey diyemedim çünkü beni tehdit etti, iftira atıyor derim seni öldürürüm dedi. Hergün ağladım. Gece gündüz yataklarda hasta hasta yattım. Kimsesiz başıma kaldım. Eşim beni her aradığında telefonları açamadım ve açtığım zamanlarda ise iki dakika bile konuşmadan kapattım. İki hafta önce Karın ağrılarım, sancılarım ve mide bulantılarım başladı. Hastaneye gittim ve o iğrenç şeyi öğrendim. Hamileyim.. Şu iki hafta içinde gözümde ki yaşlar durmadı, en az yüz kere intihar etmeyi düşündüm. 60 kilodan 49 kiloya düştüm. Allah rızası için bana yardım edin. Ölmek üzereyim yaşayamıyorum nefes alamıyorum. Bu işin tek kurtuluşu ölüm mü?
Eşimin kuzeni bana saldırdı?