Maddi sıkıntılar yüzünden kız arkadaşınızdan uzaklaşır mısınız?

Gururunuz zedelenir ve ilişkiyi bitirme noktasına gelir mısınız? Erkek arkadaşım çok ciddi sıkıntılar çekiyor bir sıralar. Bana da son ana kadar bsy hissettirmemeye çalıştı ama sonunda anlatmak zorunda kaldı. Bende o talep etmediği halde yanında olmak istedim kredi çektim onun için elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım. Ama sanki bu onu daha da mahcup etti bana karşı kendini güçsüz hissetmeye başladı yetersizlik duygusuna kapıldı. Normalde günlerce aylarca hatta yıllarca peşimden koşan adam ilişkimiz bitmesin diye kendini paralayan adam artık sanki bitsin diye uğraşıyor. Bana uzak davranıyor. Bende sevgisizlikten yaptığını sanıp kızıp küsüp saçma sapan davranıyorum ama sevdiğini ve içinde olduğu durumu da göz önüne alıp tekrar yanında olmaya çalışıyorum. Fakat dayanamıyorum artık uzak durmasına. Engelleyince falan madem engelliyorsun benimle isin yok o zaman napip edip paranı da ödücem diyor. ACABA ben onu anlamıyorum çok mu üstüne gidiyorum ama bende üzülüyorum bana yabancı gibi davranınca. Yine kızdım küstüm uzaklığından konuşmuyorum. Normal şartlarda gönlümü almak için kırk takla atan adam şimdi sessizce duruyor. Napmaliyim nolur bir fikir verir. Ikimizde birbirimizi seviyoruz buna eminim ama ya artık sevmiyorsa diye de kendimi yiyip bitiriyorum. Bu mevzular ayyuka çıkmadan önce ben seni çok seviyorum senle ilgili bsy yok emin ol bikac sıkıntım var onları halledeyim herşey düzelicek demişti. Ben ona maddi destek sağlayınca ki en yakınlarından görmediği desteği benden görünce hepten aciz mi hissetti acaba kendini
Maddi sıkıntılar yüzünden kız arkadaşınızdan uzaklaşır mısınız?