Nasıl sevgili buluyorsunuz?
Nereden?..
Nasıl iletişime geçiyorsunuz?..
Kızlar nasıl bir iletişim beklerler?
Nereden?..
Nasıl iletişime geçiyorsunuz?..
Kızlar nasıl bir iletişim beklerler?
İğrençlik olsun diye değil ama, çevresi olmayan birinin sevgili bulması için önce çevre edinmesi gerekir. Çünkü düşünebileceğin bütün yollar seni bir çevreye götürecektir. Parkta, plajda, diskoda, sinemada, yolda, havada; okulda, kursta, dershanede; ekip işinde, eve gelen misafirde; sanal alemde vs önce bir çevre, sonra potansiyeller.
kendisi çevre yapacak.topluluklara girecek
KIZLARSORUYOR.COM
Ama biraz cool olmalisin boyle kendini cok kasmalisin, zekiyim seni uzerim imaji, zengin, egitimli... ama halbuki varos mahalleli olacaksin. ;))))))))
Cevap
15Cevap
Güzel soru öncelikle çevren olmalı cevaplarını verenlere katılmıyorum çevreye hiç gerek yok emin ol bu işler çevreyle alakası olsaydı ben sürekli boşta kılırdım ki boşta değil sürüyle geziyoruz tek olay gir cafe ye kesiş olmadı bir yolunu bul dikkatini cek olmadı kızın masanın hesabını öde yarın yine aynı saatte orda ol kız kesin orda oluyor yürürsün ;) DENENDI
yok be kardeşim sen bunlara bakma çevrede göz göze gelmeye bak ama göğüslere ve altına hiç bakma o görmez desen bile gorurler hiç bakma göz göze geldikten sonra yine göz göze gelmeye bak çok aşırı gidip gözünü kızdan ayırma demiyorum dkda bir hızlıca bak etrafa bakar gibi 3.kez göz göze geldin mi işler iyi demektir :) hafif bir gülücük bırak yeterli sonra uygun ani bırak çekinme adam akıllı cumlelerle iltifatlar ile konuş çok hoşlandım yakından tanimak isterim de
harbi benimde cevremde boş gezen yok kalanıda evli bu soruların cevaplarını bende merak ediyorum okeyden 3 kişiyle tanıştım 3 de mal çıktı içtikleri ve yolda harcadığım benzinde ekstra bonus oldu bana :D
En fazla online kitlesini link burdan bulursun. Zaten kullanıcıların %99 u Türk.
İkincisi face süper görünen kızlar yanına gidince başka bir insan oluyor bunlar face özel fotomu cıkarıyor napıyor anlamadım neysen onu cekte gelince süpriz olmasın :D
boşver...gerçekten ben de olmasını çok isteyen biri olarak artık boşveriyorum. Bu boşverme öyle basit bir boşverme değil yani. Kendimizi zor idare ediyoruz sevgiliyi nasıl idare edeceğiz ?
kısmet ve nasip işlerinde genelde hiç taktik tuktik çalışmıyorum
kardeş yetenekler biraz doğuştan ve karikteristliktir ya.yani utangaç ve çekingensen şansız çok çok az çene bol olacak bu işlerde :)
erkek evde kalmaz kardesim mahalleden 2 3 arkadas bul geceleri park gunduz felan eglen mahalleden buluraun sana ait olani haa. xok mu zor arkadas edinme siteleei var kayit ol
ben özgüvenli muhabbet döndürebilen esprili karizmatik olsun isterim
parası olmayanlar için araba alma ip uçlarını da yazar mısınız? bir günlüğüne kiralasam hevesimi alır mıyım? :p
yav git bir şeytan tüyü bul...
sana bir sürü yazacaktım üşendim kısaca onu yazdım...
ipucu: sevgili bulmaya çalışmamak
çevresi olmayan evde kalır
alakası yok
facebookta online people var oraya göz at
akışına bırak kendiliğinden çıkıyor
çevre yoksa olmaz
iş çevrede değil çenede
çevre edin :)
gorucuyu bekle:)
Connected me2 :D
can ı connect you ?
yes