Uzmanların “yaramaz kadın gülüşü” ya da “hınzır gülümseme” dedikleri bu olsa gerek..İnsanların güzel bir espri karşısında ya da mutlu bir anlarında gülümsemeleri ile cilve yapmak amacıyla gülümsemeleri birbirinden çok farklıdır ve kolaylıkla ayırt edilebilir.
Peki siz cilveli gülüşten anlar mısınız? "Gülüşünüze bu anlamları katmak istiyorsanız muzip muzip gülüp, gözlerinizi hedeflediğiniz kişiden ayırmayın. Onun yaptığı espirilere ise ara ara kahkahalarla gülmeyi ihmal etmeyin…"
Ben böyle gülüşlere hafif serseri gülüşü diyorum😜Kendi içinde dozunda bir hafife alip hafifçe dalga geçip karşisındakinin dikkatini kendine çekip sonra da peşinde koşturma ön hazirliğiiiii😂✌Bu her zaman tutmuyo mu yeter ki bunu yapan sempatisini bozmasiN ve özgüveni fenaaa olsuuN😉
Zaten biriyle konuşurken gözlerimi kırpmadan direkt olarak gözlerine bakarım ve çekinmem, belgeler bu hareketi cesurlukla ilişkilendiyor bense insanlarla iletişime alışkın olmak ve güvenilir olmamla. Hınzır tarafım pek yüzeye yakın denemez fakat yırtıcı bakışım hemen ayırt edilebiliyor denilene göre 😃
Ah o öyle yan dönerek çapkınca bir bakış ile gülümsemek var ya ciltlerce kitabın yazdığı cümlelere sahiptir... Tabi yapmasını bilen kadın için.. Bir de göz kırpması gelir ise o bu kitapları oku demektir cahilsen.
Benim 3 tip gülüşüm var zaten 😅 -Kahkaha tarzı - Ağız kapalı şekilde içten gelen "hhıhımm " - Birde cilve tarzı ( Ses çıkarmadan ağız kapalı şekilde gülümsemek )
Olmaz öyle tek sap gibi :D Belki de sen benden önce evleneceksin ben sap gibi geleceğim düğününe ayakkabının altına ismimi yazdırırken hayal ettim de çok acıklı ya hu :D
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzmanların “yaramaz kadın gülüşü” ya da “hınzır gülümseme” dedikleri bu olsa gerek! Gülümseme yoluyla cilve nasıl yapılır?
En İyi Cevaplar