Siz hangisi ile sevgili olmayı tercih edersiniz? Taş fırın erkeği mi, Light Erkek mi? :D
Taş Fırın Erkeği
Light Erkek (Kılıbık)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçelim o taş fırınmış lıgtmış meselelerini.. birisi odun birisininse kişiliği yok..
Nerde nasıl davranacağını bilsin, yapmacık olmasın. Ne ezsin, ne ezdirsin, hem kollasin, hem yürekli olsun.
Kısacası Insan olsun 👌😊
Bana lafını geçirmeyi bilsin ya o ne öyle " hanım ne derse o "diyen erkek mi olur
Hanımcı terimi de taş fırın terimi de yanlış. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Ortada olmak gerek. Kadını ezmem de, ona ezilmem de. Birlikte bir bütün oluruz zaten.
delikanlı erkeğe dizi de odun görevi yapan kişiyi koyman da ayrı birşey
Cevap
2Cevap
İkiside değil yeri gelince hanımcı olsun yeri gelince de sözünü dinletsin
Öyle biriyle tanışmıştım ama?
Olmasın dışarı çıkamazsın dediğimde çıkmasın ama o da bana o çocukla konuşmıycaksın desin tek taraflı olunca çok saçma oluyor
Benim peki demediğim gibi o da demiycek ona da peki diyorsa sadece hanımcı olur Zaten
Niye ki?
Mesele 2 tarafında özverili davranması kıskanıyorsam yapmıycak bende aynı şekilde ama ben orda uç örnekler verdim demiyorum adama hayatı zindan edicem ya da o bana etsin
İlişkimizin tüm ayrıntılarını arkadaşlarına anlatıcak ve bu sözü kafaya takıcak biriyle birlikte olmam umarım hem arkadaşlarının yanına gitme demem ona sonuçta arkadaşlarının fark edeceği kadar sıkmam tabi o da beni sıkmaz en azından umuyorum ki öyle olur
Sus artık 😂😂
Sana söylememiştim pekinin altında yatan düşünceyi ifade etmiştim 😂
Haluk fazla odun, Selami de erkek gibi değil. İkisinin ortası olsun. Duruşu sert ama kalbi yumuşak ✩
Güzel soru. Saf temiz insanları seviyorum. Hat höt diyip duran insandan gelen hayır bana gelmesede olur
Ortası olsun ne çok odun olsun neden fazla light olsun
yanlız erkekler hep light demiş :D
bana kilibik olsun etrafa nasil olursa olsun
taş fırın erkeği tabii ki de
Hanımci olsun lafımi dinlesin😉😅
Çıkmaz çıkmaz
Hanimini seven delikanlı erkek 😉
delikanlı olsun ama romantikte bundan istiyorum
Hanimcidan hallice olsun 😀
Hanımcılık beni bayar kardeş
Bana light disariya tas firin olsun lutfen
Kılıbık adam mı ya, erkek dediğin sert olacak.
Hanımcılık kazanacak
Ortası olsun😂
Orta olsun ama taş fırın erkeğine daha yakın
Zero olacak
Şaka şaka daaş fırın erkeği olacak kodu mu oturtacak
Şaka yapıyom be şsşalslsks
Dozunda iyidir kanka 😀
Hiçbiri.
Taş fırın
Taş fırın erkeği
Adam olsun kafi
Ortası