Hala bağlanamıyorum, Sevdigimden emin olamiyorum?

Arkadaşlar lütfen ayrıl yazmayin, yazilari gordukçe iyice umudum kesiliyor sizden sadece oneri, yardim, tavsiye bekliyorum? 7 aylik bir iliskim var, guzel gidiyor ufak tefek sorunlar olsa bile. Ama bazen eski sevgilim aklima geliyor fizigi cok iyi biriydi , bende boyu uzun birisiyim suanki sevgilim oldukca kisa. Askta engel yoktur ama, bazen aklima geliyor eski sevgilim boyudur, fizigidir kotu oluyorum bu sefer suanki sevgilime karsi. Baya sikintilki donem yasamadim suanki sevgilim melek gibi bir insan, inanir misiniz ilk baslarda beni karsiliksiz sevdi, yanimda oldu, gecmisimi kapatmama yardim etti. Ama ben onun degerini kiymetini bilemiyorum. Bazen çok fazla seviyorum bazen de duygsuzu oluyorum. Yaninda hicbir sorunum uok, sadece araya mesafe girince kotu oluyorum. Amacim ayrilmak degil sadece kendimi duzetmek bunu nasil yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir insan dunyaya bir defa gelir, ve ben ona baglanmak asik olmak istiyorum. Seviyorum ama asik degilim, Ama o bana asiri derecede bagli ve asik birisi. Bazenleri eskisini dusunuyoeum , bana demedigini birakmadi , ortads hicbir sey yokken ayrildi gitti yalniz birskti umrunda bile olmadi. Ben boyle bir insani dusunmek istemiyorum ama olmuyor denedim lutfen yardim edin. İliskim ciddilestikce beni bie korku sarmaya basladi , acaba ilerde ne olur, devam eder miyiz, bilmem ne diye. En onemlisi mutlu olur muyum diye dusunuyorum. Lafin kisasi ben bir cikmazdayim, kendimden emin degilim ona karsi bu durum ayrilmadan nasil duzelebilir. Gercekten bu iliskim bittigi taktirde bir daha olamaz, ben yasayacagimi fazlasiyla yasadim bir daha olmaz. Yaninda asiri mutluyum hic birakmak istemiyorum, eve gitmesini bile istemiyorum ama, her zaman yanimda olmayacak alisip kendimi terbiye etmem lazim. Nasil basarabilirim Ayrica sevgilim bunlari bilmesine rsgmen bir gun bile lsf etmedi , hala yanimda destek olmaya devam ediyor. Kendimi gercekten olduresim geliyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Baya sıkıntili donem yasadim olacak *
Hala bağlanamıyorum, Sevdigimden emin olamiyorum?