Koç burcu erkeği neden ayrılmak istemez?

Herkese selam ben balık kızıyım ve sevgilim koç erkeği biz 4 aydır sevgiliyiz ona güvenmek istedim sosyal hesap şifresini istedim vermedi bir ara cidi cidi ayrılmaya kalkıştım tamam dedi ama yine vermedi şifreleri bir küs bir barışık devam ediyoruz ben onu defalarca terkettim güven vermediği için iki gün önce yine ayrıldık sana yalvaracak değilim dedi olmadık kırıcı laflar ettik birbirimize ayrıldık ve dün yine yazdı tehdit eder gibi beni ara dedi çok ısrar etti ve aradım bir iki küfür ettim çok hoşuna gitti benim yüreğim yanıyor tabi o acıyla ona küfür ettim telefonu kapatınca mesaj atıyor seninle konuşmak çok güzel oluyor diyor beni kızdırmak hoşuna mı gidiyor deyince de evet çok hoşuma gidiyor bilerek seni kızdırıyorum diyor onu heryerden engellesemde başka hesaplardan ulaşıyor beni buluyor yine ve onu istigram hesabından izliyorum başka hesaptan bir bakıyorum takip ediyo milleti sayı artınca olan sevgimde bitiyo benim güvenim yok ama sevdiğim içinde defalarca affettim aramızda 12 yaş fark var ben ondan büyüğüm ne yaptıysam kopmuyor benden ne güven veriyor nede bırakıyor peşimi ne yapmalıyım görüşlerinize ihtiyacım var baylar bayanlar lütfen boş geçmeyin boş yorum yapmayın
Koç burcu erkeği neden ayrılmak istemez?