-Şayet ilişkisi olan birisi sana aşık olur sende ona ilgi duyarsın filan derken muhabbetiniz sürer sonra ayrılır ondan sana gelir
Tabisi bunun detaylandırılmış ve buna benzer şekliyle...
çok başıma geldi. yanında erkek arkadaşı varken bakanlar, gizli gizli telefon numarası verenler, erkek arkadaşı varken ulaşmaya çalışanlar çok oldu. ex kız arkadaşımın en yakın kankası beni tahrik etmek için elinden geleni yapardı. ayrılır ayrılmaz ilk arayan da o oldu. kadınlar sanki daha meyilli.
Eğer bilmiyorsan suç değildir,ama kandırlmışsındır o ayrı bir olay.
Bildiğini düşünürsek o zaman bence suç.
Belkide onu sevdiğini sandı ama sevmediğini anladı.Sonra sana aşık olduğunda kim ne diyebiliri ki.Aşk bu.3.şahıstım ve bunu bile bile onunla olmaya devam ettim.20 yaşındayım.Hukuk öğrencisiyim.Bir sürü yaşıtım var benimle olmak isteyen ama hala 40 yaşında evli ve çocuklu bir adamı özlüyorum.
Eşi hiç seni aradı mı veya yazdı mı? Hayır ise arasa yazsa bana gerçeği anlat dese ne yapardın?
Olmadım ama ilişkilerdeki kişiler beni 3 şahıs yapmaya zorladılar ellerinden geleni yaptılar.
Cevap
3Cevap
Ya haberim olmadan olmusum 2 bck yl once brnden ayrildm benden snraki iliskisi bir yil surmus ama en basta kiza beni anlatmis iliskinin bitmesine nden olan kavgada benim yuzumden olmus eski sevglm kiza sen asla onun gibi olamazsin demis ve olan olmuss ustelik beni halada unutmamis :/
ister istemez iftira atarlar,kuyunu kazarlar ya da bilmeden ortak ediverirler o ayrı meselede..kimsenin arasını bozmak bana nasip olmasın. daha çok yapmaya çalıştım .suç neye göre mesela ?
Imm kuzenimin bir ciktigi vardi o aralar kuzenmden hoslaniyorum tabi bizm memlelete gelmsti tatile cok guzel zamanlar gecrdk gezdk tozdk ciktiGI kiz icin surekli soguk bir kiz itici filan dedim buda sogumus kizdan burdan giderken kiza upuzun bir mesaj atmis ayrilmak istedgni belirtmis oyle iste :)
İğrenç bir karakterdir o bana göre. Yani genelde bunu evli insanlara yapıyorlar yaptıklarının cezasını hiç göremeyeceklerini sanıyorlar ama çok yanılıyorlar..
3.kişi oldum daha önce çıktığı erkekten ayrılmıştı benim için ama memnun kalmadım bende o kızı bıraktım şimdi yeni sevgilimle mutluyum.
oldum.zamanında, biz arkadaşlarla iddialaşırken, oldum.planlı programlı iş.şimdi gelemem öyle şeylere.sıkılıyorum.
özet:
sıkıcı.
İstemeden oldum.Yani sonradan öğrendim benim yüzümden aralarının bozulduğunu.Bi ilişki yaşamadığım için suçlu sayılmıyorum herhalde? Suçsuz olduğun halde bir insanın en nefret ettiği insan olmak berbat bişi tabi ki.
Neden senin yüzünden? Çocukla konuşuyor muydunuz? Görüşüyor muydunuz?
birdim üç oldum. sonra tekrar bir oldugumu zannettim (ettirildim) megerse gene üçmüşüm.
Haberim yoksa olay başka ama haberim varken oluyorsa tamamiyle karaktersizliktir.
Bir dönem önüme gelenle takılıyordum, o dönem olmuştur haberim yokken. Bilinçliyken de bir kere oldu, gençtim, çocuktum 17ydim. Kafam s*kimde çalışıyordu.
3.kişi olup o kadar ah alacagıma buzdolabındaki yarım limon olurum daha iyi.
hayır olmadım
cut. ^_^
Evet oldum. İsteyerek olmasa da oldum.
kara kedilik benim için bir hobi
ben olmadım ama bana olan vardı maalesef.
olumlu oldu da olumsuz olmadı şükür.
evet .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar