23 yaşıma giricem. En çok merak ettiğim şeylerden biri sevilmek nasıl bir duygu? Sabahları günaydın diye mesaj almak , gece mesaj beklemek ve beklerken uyuya kalmak? Gözlerinin sana bakarken parlaması? Neden kimse beni sevmiyor , neden çevremde hiç kız yok?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Şimdi öncelikle kader ve zamana bırak, çıkar biri diyen malları boşver. Fırsat beklenmez fırsat yaratılır önce bunu öğren. Önce güzel kardeşim olmakla başlaman lazım bu aşağıdaki yolları izle.
1-) Önce bir eskorta git ve onu gib.
2-) Kendine gelen güvenle saçma sapan işlere karış.
3-) 2 ileri bir geri gitmeye başla kızlara karşı.
4-) Kızlar erkekleri düzeltmeyi amaçladığından dolayı onlara karşı saçma davran onlar biraz maldır kanarlar hemen.
5-) Ortam yapmaya başla artık.
6-) Hep yeni insanalar tanı tutki bilardo oyun masalarından bir market kasiyerine kadar insanlarlar tanış
7-) Her gün en az 5-10 kişiyle sanalda değil dışarıda tanışacağına dair kendinle anlaşma yap.
8-) İşini geliştir daha çok para ve ün kazanmaya odaklan.
9-) Kendin gibi davranma rol yap ama iyi bir oyuncu gibi.
10-) Artık sana günaydın diye mesaj atacak bir sürü kişi buldun Ensari farkıyla hadi kg.01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ben zaten cok insan taniyorum ama hepsi erkek hic kiz tanimiyorum ne bolumumdr kiz var ne lisemde vardi 10 yilda toplasan 10 tane kizla tanismamisimdir kafede oturan kizla da durduk yere tanisamam oyle tanisan bir kizla benim isim olamaz zaten ki
En İyi Cevaplar
+1 yılİnan o soruyu her zaman soruyorum kendime. Sonra diyorum beni yaradanın vardır bildiği. Allah sınava sokuyor bizi her dakika her saniye yemek yerken su içerken bile imtihana sokuyor. Önemli olan şirk koşmamak önemli olan şükretmek daha gençsin önünde bir ömür var. Allah ömrünü uzatsın uzun ömürlü olursun inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu sinav olayiyla falan alakali değil bu
aman boşver en iyisi onları yasadıktan sonra bitince daha çok üzülüyorsun inan
021 Yorumla
Soran+1 yılBenim yasadigim duygulsri anlama olasiligin yok
Soran+1 yılHayir olmadi ben kadar genis cevresi olan kendine bakan birinin etrafinda kimse olmamas8ni aciklayabilen olamaz
Soran+1 yılumarım bilmiyorum
Soran+1 yılneye umut edicem? 23 yıldır olmayışına falan mı? kimse anlamıyor ki beni burada herkes yazıyor. hayatın boyunca çok iyi olmana rağmen kimseden ilgi görmemek ne kadar kötü hissettiriyor biliyor musun? eksik hissediyorum kendimi. yetersiz hissediyorum.
Soran+1 yılçaba sarfediyim dimi? 20 tane sevgilisi olmuş tümk ızların midem de kaldırmıyor ki gidip çaba sarfediyim
Soran+1 yılpardon yanlıs okumusum :D çaba göstermiyorum zaten ki hiç bakmam bile etrafıma zihnimde düşünüyorum bazen işte
Soran+1 yılne diyim kardeş dışardaki kızlardan kaç tanesi düzgün sen söyle. arkadaşlarından kaç tanesi ilişki işlerinde düzgün durabilmiş?
Soran+1 yılgenelleme yaparım ben okulda 100 tane kız seçiyorum cok afedersin birinin altına yatmayan 2-3 tane cıkıyor 100 kişide bu nasıl rezil bir ortam nasıl rezil bir gençlik. 2 dakikalık hevesi için 1 ay sevgili kalacagı insanla her şeyi yaşaması bir insanın iğrenç bir şey
Soran+1 yıl:D ne alakası var ki
Soran+1 yılön yargı değil gördüğümü söylüyorum ben bu yaşıma kadar düzgün 2-3 tane kız gördüm. onun dışında herkesin eli birilerinin cebinde. bundan da memnunlar. ben böyle olmadığım için onları direk elemek zorunda kalıyorum
Soran+1 yıldüzgünden kastım daha once erkek arkadaşlarıyla bir şeyler yaşamayan birisinden bahsediyorum. kimsenin önemsedigi falan yok. birbirlerinin 5. sevgililerini dönüyor insanlar mide kalmamıs kimsede
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılParan yoktur sevilmezsin işin iyi degildir sevilmezsin zengin degilsindir sevilmezsin seversen sevilmezsin kimse kimseyi sevmiyor kardes deveye diken insana s#ken yariyor bu devirde
11 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim param da var :D
+1 yılBunları 10 ay öncesine kadar bende çok yaşadım ve hissettiklerini hissettim ama emin ol dostum hiç beklemediğin anda karşına çıkıyor o insan tüm beklentilerini kaybettiğin anda karşına çıkıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ki beklentim son 3 yildir
- +1 yıl
hayır işte bu paylaşımın bile bir sevgili beklentisi içinde olduğunu gösteriyor :) inan bana beklemekten vazgeç istemekten vazgeç olur :)
Soran+1 yıl:D beklenti içinde değilim. kafa dağıtmak için yazdım. herhangi bir beklentim ve umudum da yok zaten. sevdiğim biri var işte. kafa dağıtmak icin insanlarla lafliyim diye yazdım
- +1 yıl
hahahaha :) akıllı insan yok mu bizde ya :D
Soran+1 yıl:D belki birisi beni sevse ya da ilgilense falan sevdiğim kız aklımdan çıkar diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
- +1 yıl
elbette öyle olacak şimdi bir de aklında o kız var diye karşında ki diğer kızları da görmüyor olabilirsin :)
Soran+1 yılyok işte benle konusan kız tanıdıgım konusabılcegım bir kız da yok Şu an :D
- +1 yıl
Kardeş aklıma başka şeyler geliyor korkuyorum ne diyorsun sen ya 😂😂
Soran+1 yılyok diyorum işte tanıdıgım kız yok. eskiden de yoktu. sıkıldım artık bu durumdan. hani abaza gibi yürüyim desem numarası olan kız yok telefonumda.
- +1 yıl
Ooo senin durum baya kötü imiş ya :( ne yapmayı planlıyorsun peki? Okuyor musun? Çalışıyor musun?
Soran+1 yılokuyorum işte full erkek olan bir bölümde :D
Kendini sevmeyi dene o zaman sevilirsin sevmezlerse de yine kendini sev hiçte kafana takma.
010 Yorumla
Soran+1 yılsevemiyorum artık. olmuyor
Soran+1 yılbilmiyorum tam emin değilim
Soran+1 yılneden :D tanımıyorlar kı tanısalar severler belkı
Soran+1 yılnasıl tanıtııyım kardeşim gidip kafede tanımadıgım kızla mı tanısıyım :D
Soran+1 yılYok bizim okulda erkek cok zaten
Ya çok cirkinsin ya da fazla egolu
04 Yorumla
Soran+1 yılNe egoluyum ne cok cirkinim
Soran+1 yıl:D diyorsun ki kendini kandıracak bir bahane bul
Ya ne yapacan mesajı 1 gün unut kafanı kemirirler
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 yas8ndasin kac sevgilin oldu
Soran+1 yılbenim hissettiklerimi anlaman imkansız o zaman...
+1 yılBoşver kafan rahat en azından
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen zuurt tesellisi
- +1 yıl
Ahah 😁
Soran+1 yılNapiyim
- +1 yıl
En azindan ilerde eşine kimse girmedi hayatima diye rahatça soyleyebileceksin
Soran+1 yıleşim diye bir şey olacak mı ki böyle giderse olmayacak. ayrıca eşime söylesem ne olacak? ben gibi olan kız var mı tektük bana denk gelir mi hayır
- +1 yıl
Ne kadar karamsarsin insanlar çift yaratılmış elbette eşin olucak
- +1 yıl
Insallah senin gibi olan biride seni bulur
Soran+1 yılbana beddua ettin şu an böyle bir duanı istemiyorum cünkü boyle düşünen biri ben gibi sorunludur inşallah istediğin olsun desen olmaz mıydı :D
- +1 yıl
Allah insallah herseyi gönlünce nasip eder gizli kardes😀
Soran+1 yılteşekkür ederim :D:D:D:
- +1 yıl
Ne demek :)
+1 yılBelki birisi seni herkesin yerine çok sever
046 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi kandiriyim bu sekilde sence 23 yil kimse selam verecek kadar ilgilenmemisken birisi beni cok mu sevecek
- +1 yıl
Evet bence hak ediyorsundur
- +1 yıl
Ayrıca 23 yaş çok geç değil herkes aşkı sevgiyi lise çağında üniversite çağında bulacak değil geç olsun ama olsun ne fark eder
Soran+1 yılOlmayacak boyle devam edersem 10 yil sonra da hicbir sey olmayacak benim bur seyler yapmam gerekiyor ama olmuyor ya yapamiyorum yapsam da olmuyor
- +1 yıl
Çünkü bir şeyler yapmadan sevilir insan
Soran+1 yılya beni tanıyacak kız olsa çevremde severler. beni tanıyan kız yok ki hiç. uzaktan kafede gören haricinde yok. onun da gelip bana yavşamasını beklemiyorum :S
- +1 yıl
Erkek arkadaşlarının kız çevreleriyle tanış
Soran+1 yılne diyim adama gidip durduk yere beni kızla tanıştır mı diyim hem benim midem günümüz kızlarının yüzde 99 unu kaldırmaz ki
- +1 yıl
Arayış içinde olma o zaman gül gibi kızlar da var onlarda arayış içinde olanlarını istemiyor
Soran+1 yılben arayış içinde değilim beni anlamıyorsunuz ki ben gidip bir kıza yazsam yüzde 99 benle beraber olur burda sevilmekten bahseediyorum
- +1 yıl
Seni sevmeyen insan neden seninle beraber olsun ki
Soran+1 yıltipimden dolayı paramdan dolayı popülaritemden dolayı
- +1 yıl
Of of egoya bak popülariten var ama çevrende kız yok
Soran+1 yılevet çevremde hiç kız yok okudugum lise full erkekti okudugum fakültede kız yok. cevrem inanılmaz geniş. cok fazla erkek oldugu için de ortama kızın girme olasılıgı yok. ben kızları tanımam ama onlar beni tanır. sosyal medyam da yok. bana ulasma olasılıgı yok kimsenin. beni tanıma olasılıgı da kalmıyor yani
- +1 yıl
Hangi fakültedesin? Ve hiç samimi değil ya çok itici ben onları tanımam onlar beni tanır günümüz kızlarını midem kaldırmaz felan günümüz kızları da sana ölüyor neden paran varmış popülermişsin bizim midemiz seni kaldırmaz
Soran+1 yılinşaat fakültesi. ben onları tanımam onlar beni tanır derken bunu övünmek için yazmadım. ben tanımıyorum kızları. onlar da beni arkadaşlarımdan ögrenip tanıyabilir ismimi biliyolardır sadece anlamında söyledim. yanlış anlama eğer derdim yatak olsa günümüz kızları bana ölüyor evet. 42 cm biceps im karnımda altı tane pack im olduğu için malesef günümüz gececi kızları bana ölüyor. sorun da bu aslında. beni sırf dış görüntüm yüzünden serseri gecelik ilişkilerle takılan biri sanıyolar.
- +1 yıl
Sen kendinden eminsen zaten karşına senin gibi birisi gelir bu kadar takılma o zaman
- +1 yıl
Çokta mütevazisin yalnız buyum var şuyum var gıcık aldığım tip git onlar yerine yetimlere yardım et o zaman günümüz insanlarından iyilerinle karşılaşırsın
Soran+1 yılyooo geldiği falan yok. önüne gelenle yatmış tipler geliyor sadece. birinden hoşlanmaya bile korkuyorum. gidip gerçek hayatta oyum var buyum var demiyorum işte sana durumu anlatmak için yazıyorum
- +1 yıl
O kadar parayı çarçur edeceğine insanlara yardım et belki hayır duası alırsın karşına iyi birisi çıkar bence tek suçlu karşına çıkan insanlarda değil sende de sorun var
Soran+1 yılparayı nereye çarçur ediyoruım ki kıyafetlere falan mı ddiyorsun :D
- +1 yıl
Kardeşim sen sokağa çıkıp kedileri köpekleri sevip besliyor musun? Yetimhaneye gidip çocuklara oyuncak alıyor musun? Aç insana yardım ediyor musun? O kadar paran varsa bunları yapmıyorsan çarçur ediyorsun işte sonra da etrafımda ki tüm kızlar böyle dersin
Soran+1 yılüniversite kampüsünde ve evimin etrafındaki köpekleri beslerim her akşam. son zamanlarda aksattım ama darülacezeyi ziyarete giderim sık sık. söylenmez ama sordun işte elimden geldikçe de mali yardımda bulunmaya calısıyorum. ama konumuzla alakaası yok ki. iyilik yapınca iyi insanlar mı cıkıcak karsıma?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıl:D cıkmıyor işte demek ki alakası yokmus
- +1 yıl
Hala sorunun sen de olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Bu kadar iyisin madem bu kadar muhafazakarsın başka bir sorunun vardır
Soran+1 yılne gibi kardeş işte ben de onu bulamıyorum soyler mısın lütfen ha? en son sevdiğim kız bana ne dedi biliyor musun? bunu cok kişiden duydum. hayatımda tanıdığım en iyi insansın dedi. yaptığı şerefsizlik yüzünden defalarca özür diledi. şimdi soruyorum sana sorun ne işte ben bulamıyorum yardım edin bulalım :(
- +1 yıl
Onlara göre fazla iyisin demek
Soran+1 yılfazla iyisin ben senle yapamam mı diyecekler? öyle olsa isterler. herkes iyi olanı ister
- +1 yıl
Kardeşim sen çok değişiksin senden bir şey anlamadım
Soran+1 yıl:D ben de anlamadım
Soran+1 yılhani dedin ya iyisindir diye madem iyiyim niye istemiyolar demek istedim :D
- +1 yıl
Bana da iyisin dediler gittiler ben de anlamadım
Soran+1 yıl:D demek ki iyi olmamak gerek. biliyor musun en iyi kötü ben olurum. mesele kötü olmak millete acı çektirmek insanların duygularıyla oynamaksa bunu da en iyi ben yaparım. madem öyle istiyolar bundan sonra öyle olacak. karşıma çıkan kim olursa olsun hayatında görmedikleri şeylerle karşılaşıcaklar. o kadar derin acılar yaşıyacaklar ki istemsizce bağğlanıcaklar. hep öyle olmaz mı? sana acı çektiren insana bağlanırsın
- +1 yıl
Sonra bir sürü ah al
- +1 yıl
İyiysen tam iyi ol
Soran+1 yılnolacak ah alınca? noluyor? bu insanlar mutlu yaşıyor farkında mısın? ah almak falan hikaye. yok öyle bir şey. insana iyi davranan kazanmıyor hiçbir türlü. aşk hayatında iş hayatında. kötü davranan ne kadar insan gördüysem mutlular ve istedikleri her şeyi elde ediyolar
- +1 yıl
O tür insanlar hayatımdan gidince en çok ben mutlu oldum onlar değil
- +1 yıl
Demek ki her zaman kaybetmiyoruz doğru bakmak önemli
Soran+1 yıl:) hiçbir şey umurlarında değil ki. sen umurlarında değilsin mesela. hayatlarına devam ediyolar ve 1 hafta belkı 2-3 gün sonra senle alakalı hiçbir şey akıllarına gelmiyor
Soran+1 yılkendimi kandırıyım dimi ben mutlu oldum diye :) mutlu falan degılım ki.
- +1 yıl
Yanlış insana iyi olmuşsun hep
Soran+1 yılhep dediğin bir kişiden bahsediyormu zatten başka biriyle konuşmadım hayatımda. bir daha da olmaz sanırım zaten
- +1 yıl
Sen seviyor musun hala?
Soran+1 yılevet ama o istese bile olmaz artık
+1 yılüzdün..
01 Yorumla
Soran+1 yılUzulme kardesim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!