Selam. Hiç olmaması gereken birine aşık oldunuz mu? Bundan 8 ay önce bir barda, mekanın küçük olması sebebiyle masalarımızın birleştirilerek tanıştığım bir arap erkek. Kendisi ıraklı, 4 senedir türkiyede yaşıyor ve oldukça iyi türkçe konuşuyor. Ben 23 o 26 yaşında. Daha ilk tanıştığımız günden beri çok yoğun bir elektrik var aramızda. Şimdi ise sevgili gibiyiz (!). Sevgiliyiz diyemiyorum demeye dilim varmıyor çünkü ailem bir arapla sevgili olduğumu bilse beni kesebilir. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin kuzum derler. Ülkede erkek bitti de bula bula arap mı buldun derler. Ama anne :( Huyu, suyu, huzuru, tatlılığı her şeyi mükemmel. Ya da ben öyle görüyorum. Hayatımda kimsenin yanında eğlenmediğim kadar eğleniyorum bununla. Yadırgamak için asla söylemiyorum ama benim ailem oldukça kaliteli ve elit bir aile. Onun ise bilirsiniz işte nihayetinde mülteciler burada. Ben iyi bir bölüm mezunuyum sabit bir iş bulmam oldukça kolay. O ise orada burada bulduğu işleri yapıyor günlük. Babası felç hastası, annesi ise evde eşine bakıyor. Benim için sorun değil de işte ailem.. Arap kişiye kalsa evlenelim istiyor fakat bu arap kişiyle bir geleceğimin olması imkansız aile faktörümden dolayı. Arkadaşlar bildiğiniz aşık oldum ya, rüyalarımdan çıkmıyor. Her an yanında olmak istiyorum. Bana bu aşkın bitmesi için bir şeyler söyleyin nolur. Nasıl unutucam ben bunu :( ya da ailem nasıl ikna edilir napılır nasıl söylenir. NAPCAM BEN YA :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada babası ıraktayken generalmiş. Yani maddi durumları iyi iraktan her ay para geçiyor ellerine. Orada burada çalışıp kazandığı para kendine kalıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer