Sorun şu ki üniversitede okuyan çekici bir kızım. Dış görünüş olarak şişman vs değilim. Sosyal hesaplar kullanmıyorum. Sorun şu ki sevgili nasıl nereden bulabilirim? İnstagram açsam beni takip edecek 2 arkadaşım var. Asosyal değilim 2 insan var hayatımda dışarıda çıkarız ama hep aynı insanlar hayatımda bebeklikten beri. Ben kendimi nasıl nerede gösterebilirim? Sadece 10 sayfa takip edip instagram açıp fotoğraflara hastag ile birilerinin beni görmesinimi sağlayacağim. Fakat ben daha gerçek bir ilişki istiyorum. Karşılıklı tanışılsın edilsin. Nereden hangi kurstan bulabilirim? Fitnessmi gitar kursumu ne. Benden çok daha kötü olduğunu düşündüğüm kızlar bile sevgili buluyor çok kolaylıkla. Okuldan tanıştığım ettiğim oldu fakat yürümedi. Bende 3. sınıfım şu anda ve artık birileri gerek diyorum. Müziğe 0 yetenek gitar kursunda bulurmuyum erkekler hangi kursa giderler dalga geçmeyin Allah aşkina🙈Yöntemlerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılsevgili bulmaya çalışıyorsun anladım iyi güzel hoş aynı benim gibi ama nasıl yapacağını biliyormusun bence biraz geleceğini kur ne yapman gerektiğini bil bak benim yaşımla senin yaşın arasında ne kadar var bilmiyorum ama ben bile ne düşünüyorum biliyormusun yav neden bir kız arkadaş bulupta çıkmıyorsun 1. cisi bende tecrübe yok 2. cisi belki itici bulucaksınız ama kişilik olarak ileri dönük düşündüğüm zamanlarda ve bulunduğum durumdan ötürü yapsam bile ona gereken ilgiyi veremem diye korkuyorum sen seni üzecek insanla değil sana aşık olan insanla değil seni sevecek insanla sadece 1 kere hayat yaşa ama o seçimin senin hatan olmasın ki mutlu olabilirsin ben aşka inanmam 1 kere sevmek isterim ve onunla devam etmeyi isterim benim yaşamım benim seçimim seninki nasıl bilmem ama eğer ki sevgilim olsun diyorsan ilk önce ona vereceğin zamanı düşün onunla iken ben gelecekten neleri kaybederim diye düşün hayatından zamanından ona günlerini vermen gerekiyor peki ya bunlar ne kadar değerli senin için onu düşün ona göre kendine yol çiz yaşamak istediğin kısa süreli mi uzun süreli mi yoksa sadece heves mi ben tecrübeli değilim ama böyle şeylerde yorum yazdığımda sanki onun sorduğu soruya cevabı düzgün vermişim gibi hissettiğimden yardımcı olmak maksadı ile yazıyorum ( birde şu gereksiz ukala abaza erkekler topluluğuna kanmayın her yem atana gitme tuzak olabilir ) hem cinsim de olsa böyle bir şey yapmadım ama bir kız güzel olduğunda böyle sevgilim olsa derim yani demişimdir sonuçta güzelsiniz (KONU NERDEN NEREYE GELDİ)
24 Yorumla
Soran+1 yılbu konulara ciddi bakıyorum.6 senelik bir ilişkim oldu. Fakat yürümedi. Bende yeni birini istiyorum. Uzun ilişki istiyorum heves değil
- +1 yıl
o zaman seçim senin uzun ilişki yaşayacak durumda isen kararlı ol ve ona göre davran aradığın kişi senin kriterine uymasa bile aramadığın ancak ihtiyacını karşılayacak birisi olabilir bunlar seçim ile belkide yakınında yolun açık olsun :)
Soran+1 yılsağol seninde
- +1 yıl
bende bulamıyorum neden iyi niyetli dürüst insanlar yalnız kalmak zorunda? sistem insanları duygusızlaştırdı bencil kendini düşünür hale geldiler yalanın moda olduğu dürüstlüğün değersizleştiği bir yer oldu artık dünya hayattan beklentim kalmadı artık uzun zamandır bana umut ışığı olacak birini arıyorum ama çıkmadı
En İyi Cevaplar
Sende iyice aklını yitirmişsin bune ya arkadaş bu kadar insan kendini küçültür mü ya yazık kendimi muşamba çocuk bezleriyle bezlerim mavi ve pembe renk yıkanabilen olan eski usül hiç değilse böyle küçülmem bağlarım altımı muşamba bez pişirir popomu gece bezli uyurum al sevgili işte o yüzden muşamba çocuk bezi al bağla derim sana mavi ve pembe renk eski usül yıkanabilen olanla?
04 Yorumla
Soran+1 yılküçük düşürme neden? Yani ben 6 yıl bir ilişki yaşadım aileler tanıştı ve gayet ciddiydi ilişkimiz ama yürümedi. Bende burada kafamda düşündüğümü yazdım. Yani ciddi bir sevgili ilerdede evlenilebilecek bir eş benim için istediğin kadar poponu bağlayabilirsin. Burada ben kimseye hakaret etmiyorum en azindan. Sende istemezmisin ilerde eşin olsun ciddi bir sevgilin veya varsa bunu istiyorusun demektir? Bunun neresi küçük düşürmedir? İnsanlari anlamadan dinlemeden içindekileri nasıl bir insan olduğunu niyetini bilmeden böyle yargılayabiliyorsan bence beni değil kendini bir sorgula dostum
Soran+1 yılbunu demedim ben sadece önyargı yapma dedim
+1 yılSenin "Oha bunun bile sevgilisi var ben yalnızım amk" dediğin kişilerdenim.
İyiniyetliyim, yalan dolanla uğraşmam, oyunları sevmem, içimden geldiği gibi yaşarım, anlayışlı ve sabırlı davranırım, kinci değilim, merhametliyim, insanları küçümsemem, yargılamam... Sen çok kötüsün şöylesin böylesin diyen çıkarsa da b. kumu yesin b. kumu.19 Yorumla- +1 yıl
çok ağır oldu bu ama kafiyeli sevdim ama soran arkadaşın sorduğu soru doğrultusunda sizlerin böyle düşüneceğiniz aklımdan geçmezdi yani tabi ki herkes insan ama karşı cinste sizinle aynı kaderi paylaşınca böyle düşünceler ister istemez oluyor beğendim
- +1 yıl
Kendinden kucukle iliski yasarmisin sevgilo falann
Soran+1 yılpeki sen nereden çıkardın benim tek görünüşten bahsettiğimi veya kötü bir insan olduğumu. Bu zamana kadar kimseyi küçümsemedim. Dış görünüşten bahsetmemin sebebi gelecek ilk yorumlarin çirkinsin ondan sevgilin yok tarzinda olabilecek olmasıydı. Ama sanirim yanlış anladın? Ben bunun bile derken kızlarin görünüşünü kastetmedim tek. Karakter bakımındanda bakıyorsun şımarığın teki ama sevgilisi var. Ben bunu kastettim.
- +1 yıl
Kendinden kucuklerle sevgili olurmusun?
Soran+1 yıl@1TestaMent hayır
- +1 yıl
Yo ben sadece görünüşten bahsetmedim orda asıl. Hatta hiç bahsetmemişim tekrar okudum da cevabımı. Hiçbir sosyal medya hesabım yok, çok dikkat çeken biri değilim, güzel değilim manken gibi de değilim, sosyal değilim bir aktivitem yok, katıldığım bir kurs yok... Daha fazla spoiler vermek istemiyorum kendimle ilgili. Umarım dediklerimi anlamışsındır. Bir de hayatta herşey kısmet.
- +1 yıl
mutlaka öyle kısmet bazıları klişe görebilir bunu ama bende senin gibiyim sadece tek başıma olduğum için sosyal olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımdan ötürü bunu yapamıyorum sadece o kadar onun dışında kaderin beni bekledikleri ile yaşıyorum seninle aynı yani
Soran+1 yıl@Alcatraz345 ya tabiki kader ama yinede farkli ortamlarda etkinliklerde şans daha çoo sanki
- +1 yıl
şansa inanmam seni bulacak olduktan sonra etkinliğe ne hacet?
+1 yılGüzellerin şansı olmuyor ki😔😔😔İnsallah bulursun genelde o tarz yerlerde vardır tahminimce
03 Yorumla
Soran+1 yılsosyal hesaptan çok güvenemiyorum bulmaya
- +1 yıl
Sanaldan sevgili olmaz zaten kurs vs o tarz yerleri kastettim
Soran+1 yılhangi kurs mesela?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibiydi benim sevdiğim kızda hiçbir sosyal hesabı yok ama kendisi bilgisayar mühendisliği okuyor bende bir yıl benim önümdeydi ona bir türlü açılamadım çünkü her seferinde benim ismimi karıştırıyor ve bana başka bir isimle hitap ediyordu bir tek w. sapda kayıtlı ve artık bizim okulda değil :( umutsuz bir vaka benimki ama eğer sende insanlarla konuşurken isim karıştırmıyorsan olur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılasla hiçbişeyi unutmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak benim bir yöntemim var
bu yöntemi youtube da görmüştüm adamın biri direk hiç tanımadığı kızlara selam bile vermeden çıkma teklifi ediyordu
bende aynısını yapayım dedim 10 kıza teklif ederim tanınmadığım bir yerde biri kabul eder dedim ve teklifimi yaptım
aynısını sende dene bende işe yaramadı gerçi sapık muamelesi gördüm sjsjsjs
132 Yorumla
Soran+1 yılbende işe yarar kızım çünküde şey sanmasınlar
Cevap sahibi+1 yılSevgiliye giden her yol mübahtir knks 😂😂
Soran+1 yılsevgili diye peşime 30 abaza takılır sonra😂
Cevap sahibi+1 yılcf.kizlarsoruyor.com/.../...-8a97-3766faceaa04.jpg
kanka düşünsene şöyle 30 erkek peşinden konuşuo sjsjjs
Soran+1 yıltıklamam virüs mirüstür😂
Soran+1 yılaa çıktı kendi
Soran+1 yılya çıkmıyor işte😂ama bu olsun değil iyi insan olsun normal görünümlü sevdin saysın
Cevap sahibi+1 yılKnks banana söyle sana köyden bulsun bir tane
Köy erkegi gözü acilmamis 0 km 😂😂
Soran+1 yılhee kovsun beni demi yemek yapmaz biseyden anlamaz😂
Cevap sahibi+1 yılhey kanks sanada erkek beğendiremioz gel kardeşime alak seni sjsjs
Soran+1 yılkaç yaşinda kardeşin ahsjsjdj
Cevap sahibi+1 yılyuh insan kankasının kardşeine sarkarmı lan !!!
hem dur lan benim kardeşim yokki sjsjjs
Soran+1 yılkanka nerden tanimiyomki seni. iyi iyi kandır sen daha😂hayir bide bozuldum kendine bile sormuyo diye😄bi arkadaşımda dedi seni kardeşime yapalım falan bir gidin abi🙈
Cevap sahibi+1 yılKnki sizin cinsinizi sevmiom yoksa teklif yapardim
Ben erkek seviom 😂😂
Soran+1 yılsitede bile gay cikiyo bana😄Neyse kısmet bu işler belki karşıma bir çıkar😂
Cevap sahibi+1 yılgay mi lan yok alınma moralin bozulmasın die dedim onu sjsjsj
kızlar candır sjsjsj
Soran+1 yılbenle olmamak için gayım deniliyor artık ajsjsjsksj.
Cevap sahibi+1 yıldüşün mk ne akdar iğrenç bir varlıksan seni tanıyan erkekler tercihlerini değiştiriyor
Soran+1 yılyok sen dedin diye dedim ben onu:/demin dedinya ordan dedim şakasınada insanalra iğrenç varlık demek çok yanlış bence
Cevap sahibi+1 yıltamam bee ablammm takılayım dedim az ablammm benim ablammmmmm sjjsjs
Soran+1 yılpoff😂
Cevap sahibi+1 yılsulanıyorum bak sana asılıyorum işte üzülme biri sana asıldı sonunda sjsj
off be ablaaaaaaa sjsjsj
Soran+1 yılyahu ben bana asılmıyorlarmı dedim😂bana asılıp laf atıyorlar ama ben normal iliski istiyorum ciddi😄
Cevap sahibi+1 yılsana uzun versiyon ciddi ilişki değilde deneme sürümü versek sjsjsj
Soran+1 yılAllahim🙈
Cevap sahibi+1 yılablammm beni beni sev al kollarına dur gizleneyim pisleşcem az çok pis yürücem sana sjsjjs
Cevap sahibi+1 yıloff ablam ya seni istiom evlen benimle 8 çocugumun anası ol
Cevap sahibi+1 yılelini soğuk sudan sıcak suya sokmucam
Cevap sahibi+1 yılölürüm senin için offf aşık oldum yavrumm hepsi seninmi gel bakamm babacına sjsjsjs
Cevap sahibi+1 yıltamam yahu bu sonuncu abartı oldu :D
Soran+1 yıltövbe yaraabi😄
Cevap sahibi+1 yılTövbe edisi bile bastan cikarici bitiommm sana ohhh yeahhh go go go 😂😂😂
+1 yılSimdi sana butrdan okadar cok gercekte sapik ama görünürde iyilik melegi olan potansiyel sevgili cikarki sen bile sasirirsin. :D
Inancin var mı bilmyiorum ama varsa sunu iyi bil,
Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir..122 Yorumla
Soran+1 yılvar inancim. evet çıktı ama burdaki gibi gel benle ol tarzı değil ciddi bir ilişki isterim eski ilişkim 6 yıl sürdü
- +1 yıl
Eski geride kaldi.
Sen önüne bak. Yasin kac bilmiyorum ama 6 yil süren iliskinin senin sadece cocuksal hayallerinden ileri giden birsey oldugunu düsünmüyorum.
Olgunlukla cocukluk iliskilerini karistirma.
Soran+1 yıllise ortalarinda başladı üni ortalarına sürdü şu an 22
- +1 yıl
Kusura bakma ama 16 yasindaki kisinin ask dedigi hevesten ibarettir. Daha hayati tanimaya yeni baslyiorsun, Şu an yasin bile cok genc. Yanlis anlama bak seni kücümsemiyorum ama biraz daha ileriki yaslarda özelliklede hayata atildigin zaman ne demek istedigimi anlarsin.
Soran+1 yılaşk demedim ben fakat öyle hergün biriyle gezen bir kız değilim
- +1 yıl
bende zaten öylesin demedimki :) Seni rencide edecek birseyde yazmadim dikkat edersen.
Soran+1 yılyok yok bekirteyim dedim yinede:)
- +1 yıl
Akli basinda bir bayansin bu belli yazma tarzindan. Ama nedense senin gibi bayanlar hep yanlizz kalir, nerde cahil ergenler varsa onlarin yaninda oglanlar eksik kalllmaz.
Hayirlisi olsun , sen yinede hep böyle kal, herzaman kazanirsin.
Ne okuoyrsun?
Soran+1 yılhukuk
- +1 yıl
allah kolaylik versin :) Hic ilgi duydugum bir alan degil ama okuyanada saygim var kolay bir bölüm degil.
Soran+1 yılbenimde ilgim yok😂
- +1 yıl
Ozaman neden okuoyrsun? :D
Soran+1 yılpuanım gitmesin boşa diye seçtim bide hava atacaktim hukuk diye çocukluk işte
- +1 yıl
:D :D Buda güzeldi "bide hava atacaktim hukuk diye ". Kendini elestirebilmen gercekten süper :D :D
Herkes yapamaz bunu emin ol.
Baska bölümler tutmadimi peki?
Soran+1 yıltuttu ya istediğim bölümde tuttu ama ben hava atmayı seçtim🙈
Soran+1 yılistediğim farkliydi
- +1 yıl
Hava atmissin ama yanliz kalmissin :P
- +1 yıl
ne istiyordun?
Soran+1 yılben atmadim zaten ailem atti bizim kizda okuyor canım falan diye😂
- +1 yıl
tipik turkish family :)
Soran+1 yılaynen öyle😂
- +1 yıl
Onlarada hak ver ama napsinlar yillarca milet hava atarken onlar izlemistir, birak birazda onlar atsin.
Valla bizimkilerin hic öyle hava derdi bile olmadi, ne bilim cok alcak gönüllülerdi ya da milleti umursamadilar herhalde :P
+1 yılSevgilinin iyi bir şey olduğunu kim söylemiş. Dertsiz başa dert. Daha zamanı gelmemiştir. Zamanı gelince biri çıkar karşına. Hem boşa zaman kaybetmektense böylesi daha iyi aklında bulunsun. 😂 😂 😂
047 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama yaş oldu 22😄3 sene sonra zamanı gelince evde annemlemi oturucam
- +1 yıl
22 yaş mı ya daha 25-30'a kadar yolu var. Sen o gelene kadar zamanını ailenle harcamaya bak. Olur da olduğun şehirden uzağa gidersen özlersin onları. 😂
Soran+1 yılkaldıkmı evde😂
- +1 yıl
Yok be niye kalasın evde? Herkes hayatımı yaşamadan evlenmem diyor sen 22'ye evde kaldım diyorsun, o zaman benim gibi 25-26 olunca asarsın kendini. 😂 😂 😂
Soran+1 yılbende istiyorum birini😂
- +1 yıl
O zaman kafe köşelerinde ve kurslarda arama bari. Git bir kütüphaneye üye ol, ya da amacını yaşatan bir kültür evine. Gide gele bulursun birini. 😂 😂 😂
Soran+1 yılya allah aşkına okulda kütüphanede herkes kitabina gömülüyor kimi nerden bulucam kütüphane diyon ya😂
Soran+1 yıllöseve gittim hem yardimci olurum çocuklara hem birini bulurum belki doktor diye🙈
Soran+1 yılsonra löseve devam ettim kimse olmasada. bulduklarımda düzgün çıkmıyor
- +1 yıl
Olur mu öyle şey? Sorular oluyor takıldığımız gidip soruyoruz gelip soruyorlar. Sen düzgün kütüphane bulamamışsındır. 😂 😂 😂
- +1 yıl
Kitap okumuş getirip teslim ediyor. Kitap nasıldı, beğendiniz mi, önerir misiniz gibi muhabbetler bile oluyor. 😂 😂
- +1 yıl
Hatta bazıları kitabın içeriğinden bir kısım söylüyor hatta fazla kaptırıp anlatıyor. O an kesmiyorsun sözünü. Artık okumama gerek kalmadı teşekkür ederim diyorsun. Kahkahalar gırla. 😂 😂 😂
Soran+1 yıldemeseydin bunu keşke şimdi herkese sararim ahsjsjsjsj. Kitap nasildi anlatsana biraz şu cafede🙈
- +1 yıl
Öyle dersen kaçarlar otur oturduğun yerde. Bırak orada anlatsın. Erkek delisi gibi görünmek istemezsin. Kafedeki insanlar bundan hoşlanabilir ama kütüphanede takılanlar pek hoşlanmaz. 😂 😂 😂
Soran+1 yılhangi kütüphanede takılıyon sen😂🙈bizim kütüphanede ciplak kiz girse görmezler o derece herkes gömülü. kitabida biri teslim etmiyo bir alet var herkes ona birakiyo okutuyor
- +1 yıl
Teknoloji herşeyi öldürmüş arkadaş Allah'tan büyük kütüphaneler ile az işim oluyor da kütüphanenin ne olduğunu anlıyorum. Mamak İlçe Halk Kütüphanesi var, Mehmet Akif Ersoy var, Fatih Kütüphanesi var. Varda var yani. 😂 😂 😂
- +1 yıl
Adam kitap alacak sisteme ismini yazıyor rafın yerine kadar söylüyor. Küçük kütüphane candır.
+Merhaba ben şu kitabı arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
-C2 orta sıradan ikinci raf. +Teşekkür ederim. 😂 😂
Soran+1 yılfatih kütüphanesinde nasil insanlar var🙈
- +1 yıl
Normal, kitap okumaya gelmiş, sakin, bir çoğu gözlüklü, en ufak seste "hşşşt" diyen insanlar. Gerçi oraya bir seneye yakındır gitmiyorum ama bir kütüphanenin müdavimi olur mu dersen? Oluyormuş, orada gördüğüm insanlar hiç değişmedi her gittiğimde aynı insanlar vardı.. 😂 😂 😂
Soran+1 yılcidden dediğin gibi bizim raga kadar yazıyor
- +1 yıl
Öyle zaten çoğunda. O yüzden ben küçük kütüphaneleri tercih ediyorum. Böyle sıcak, ortamı olanları. Ötekilerde sorsan adam diyor kör müsün makineden bak bulamadım deyince de aptal mısın deyip kesip atıyorlar. Sevmiyorum öyle yerleri. Hatta sırf o yüzden artık bir kitabı sık gittiğim kütüphanede bulamazsam satın alıyorum. Eskisi gibi kütüphane kütüphane gezmiyorum. Bulmak kolay ama oturup orada okuyup, kimseyle kapıda istişare edemeyince anlamı olmuyor. Evde okumak ile orada okumak aynı şey.
Soran+1 yılaynen hatta yardımcı olayım deyip makineden aratiyor adam. tamam fatih kütüphanede aklımda🙈
- +1 yıl
Arkadaş kitapevine git bak. Hem kitap okursun bir yandan da kahveni çayını içersin. Bazen yer olmuyor ister istemez birinin masasına oturuyorsun. 😂 😂 😂
Soran+1 yılbirinin masasini alayim ben🙈
Soran+1 yılsenim taktikler güzel bak takip edicem sonra seni😂
Soran+1 yılarkadaşlarım diyo sana bakıyolarda sen salaksin diyolar ajsjdjdj
Soran+1 yılsalak olmasam o bakanı kapardın
Soran+1 yılolmasan🙈
- +1 yıl
Ben taktik olsun diye yapmıyorum ama seviyorum bu tarz ortamları. O yüzden de sık sık kütüphaneydi kitapeviydi geziyorum. Dikkatini çekmemişse vardır bir şey. Sen bırak zamana zamanla bulursun birini. Acele etmemek lazım bu konularda. 😂 😂 😂
Soran+1 yıletmiyorum zaten 1 yil oldu🙈
- +1 yıl
Neyse bir gün Ankara'da bir Kitap Kafe, Kütüphane ve ya kitabevinde denk gelirsek ben sana gittiğim tüm mekanları gezdiririm. Sende oralarda takılmaya başlar birini bulursun. 😂 😂 😂
Soran+1 yılhaha Ankaraya gelirsem bigün unutmazsam yazarim😂
- +1 yıl
Yaz, yaz ama kitap kafeleri kullan bak aklında bulunsun. Genelde sevgilisi olmayan, sap gelmiş odun giden, Yalnızlığını kitaplar ile hafifleten naif ve sessiz insanlar tercih ediyor öyle yerleri. Yakışıklı olanlar gidiyor bak, isteklerinin yanına artı tip ekliyorum. Kıymetimi bil. 😂 😂 😂
Soran+1 yıldiyosun😄hiç aklıma gelmemişti sağol😄
- +1 yıl
😂 😂 😂 Sende sağol. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. 😂 😂 😂
Soran+1 yılay hadi inşallah😂kütüphane olmazsa başında biterim ama😝
- +1 yıl
Sizin kütüphaneler küçük ufak sıcak yerler değilmiş sen Kitabevi ve Kitap Kafelere yüklen. 😂 😂 😂 Özellikle kalabalık saatlerde ve haftasonları. 😂 😂 😂
Soran+1 yılburdada öyle yokki neyse bulurum bakayim kalın bir kitap sabahtan akşama kadar kalayım bir gün🙈
- +1 yıl
Neredesin ki yok? 😂 😂 😂
Soran+1 yılİstanbul bide ya😂
- +1 yıl
Orada tonlarca kız, sen daha keşfetmemişsin. Kadıköy, Üsküdar dolu. 😂 😂 😂
- +1 yıl
Olmadı bir sahafa git hoşuna giden biri olursa pardon o kitapı bende arıyordum. Nereden buldunuz yardımcı olur musunuz de. Ama düzenli rafların olduğu sahaflarda yapma bunu. Çakarlar durumu. 😂 😂 😂
Soran+1 yılsende kütüphaneye git büyüğe değil sahafa git düzenli olmasin🙈
Soran+1 yılseni takip ederdimde bu kadar konusmaya yanlis anlarsin diye edemiyorum😂
Soran+1 yılben kesin en düzenlisine giderim
- +1 yıl
Küçük taktikler bunlar. Ben bu yolla ne tanışan insanlar gördüm. Kütüphanede soru sorma bahanesi ile birbirine yaklaşanlar, kitap kafelerde yer olmayınca pardon oturabilir miyim? deyip bir süre sonra Ahmet Demir mi okuyorsunuz, çok severim o kitabını okumamıştım sürükleyici bir kitap mı diye başlayıp uzayan giden muhabbetler. Uzaktan tebessüm edip izlediğim çok olmuştur. 😂 😂 😂
- +1 yıl
Şüphen varsa bir süre sonra takip et o zaman kim olduğunu anlamam. 😂 😂 😂
erkekler daha çok fitness vucüt geliştirme ve uzakdoğu dövüş sporlarına giderler üniversitenin voleybol futbol ve basketbol takımlarına katılabilirsin ya da amigo kız olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılamigo kız falan olmam🙈fitnessa yazilsam yanıma gelirlermi? Çünkü sporda genelde tipsiz oluyorum kan ter içinde saç toplu😄?
Soran+1 yılmesela haftada bir gitsem akşam 1 saat kalsam?
Soran+1 yıldövüş sporu yapamıyorum maalesef daha önce bir kırık yaşadım kolumdan izin vermiyolar
Ya kb yın esra erola döncek ama sevgilim yok üniverteye hazırlanıyorum sporcuyum istedigim bolum samsun besyo 1.82 boyunda yesil mavi bir degisik gozum var karamel sac rengim ve gayette bakimliyim yani ama hicbir kiz gelip sormadi naparsin sevfilin var mı yoksa ben olabilirmiyim felan arkadas diyorum kendime bende is yok galiba diye ama kime sorsam yakisiklisin iki gun ver bana... Yapmadigimi birakmam felan onerilerinizi bekliyorum ama lutfen sovmeyin😀
00 YorumlaBakıyorunki3ne kizlar ne erkekler sevgili bulamamaktan yakınıyor buna bende dahil instagramdan ya da face den vs vs ama mesaj çekincece görmezden geliyorlar yani istek var ama kabul yok bence bunun sebebi kizlar kabul ederse kötü bir izlenim bırakmaktan korkuyorlar ozaman mesafeli olursun olur biter yani..
00 Yorumlaarkadaş çevrenden biri tanistirsa ya seni birileriyle
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 kişi tanıyorum zaten😄herkes ne iyi kızsın diyo ama tık yok. nereden tanışabilirim hangi kurs veya kurtamı?
Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. gitar kursunda buldugun cocuktan hayır gelmez fjshkfsdj uzun saçlı yumos tipler :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyumos😂
+1 yılBen gitar baglama klarnet yan flut caliyorum bende ayni senin durumundan muzdaribim gercek ask sevgi ariyorum bulayim ailemle tamistircam zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Bence ikimiz tanisalim olur mu olur 😊 hayat bu
Soran+1 yılgitar kursunda hiç bilgim yok gitsem ilk seviyeden 15-16 yaşlarında çocuklarmi olur tek? Hiçte sevmem müzik açık konuşmak gerekirse:/Sadece erkeklerle tanışabileceğim bir kurs arıyorum
- +1 yıl
Universite okuyormusun?
- +1 yıl
Heyyy
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olarak hemcinslerine saygı duymayı öğren. kafan tamamen şuna çalışıyor :güzelsen sevgilin olur. Bu yanlış hobin varsa başarılıysan samimi vs isen sevgilin olur. İlla sevgili yapmak için tanışma birileri ile
11 Yorumla
Soran+1 yılbak canim ben sevgili bulamıyorum yazsa idim ve dış görünüşümü belirtmeseydim gelen yorumlar şmyle olmayacakmıydu?:Çünkü çirkinsin. Bende ilk olmadığımı belirtip altında yatan diğer şeyleri veya başka tavsiyeleri duymak istedim. Saygılıyım hemcinslerime. Yani başarılı olduğumu düşünüyorum hukuk fakültesindeyim. Hangi kurslarda tanışabilirim?
Ne yazikki bende ayni durumdayim Bir iletisim adresi var konusalim senle
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk hiç ummadığın anda kapını çalar bence beklemelisin😊
00 YorumlaAllah karşına çıkartır kısmetini sen bulmasanda o seni bulur 😉
011 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun ama ev dışında biyere gitmeyip sosyal hesap kullanmazsam dumanlamı bulacak benii
Soran+1 yıltamam asosyalim🙈ama sosyalleşebileceğim kimsem yokki herkes arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı
Soran+1 yılne gibi aktivite mesela
Soran+1 yılkonsere sinemaya herkes arkadaşlarıyla gidiyor tek gidip yanıma gelen olmaz. ya gittimde 40 yas teyzeler var hep
Soran+1 yılhee yanima gelen olmazsa ben gitmem mesela ama gelenlede konuşurum
+1 yılSevgili değil, nasıl ileriyi düşünecek evleneceğim ciddi bir bey bulabilirim soracaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet amacık bu zaten. Eski ilişkim 6 yıl sürdü. Hergün başkasıyla takılan ciddiyetsiz değilimki
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşlarına söyle tanıdıkları varsa haberin yokmuş gibi tanıştırsınlar
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yakınım var😊
Cevap sahibi+1 yılsöyle onlara sen sosyal biri değilsen en azından biri öyledir ve tanıdığı vardır bulsunlar tanışın konuşun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltamam üzülme ben cıkarım senle baktın ımse yok arabyal gleır okul cıksısda lalrım senı üzülme
04 Yorumla
Soran+1 yılbak seen😄
Cevap sahibi+1 yılyanı daha napıyım yanı
Cevap sahibi+1 yılarabanın kapısnıda ben açarım söz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sorunu bende yaşıyorum. Uni. Acilsin bakalim neler olacak
023 Yorumla
Soran+1 yılhayir buldum buldum bu 2 yıl içinde
Cevap sahibi+1 yılHahagaga hayirli olsun 😊
Soran+1 yılhayirli olsunda nerdee😄
Cevap sahibi+1 yılBuldun sandım ya 😄
Cevap sahibi+1 yılAyarlim sana alamanci kuzenimi 😄
Soran+1 yılhaha o orda ben burda bide sanal olmaz😄
Cevap sahibi+1 yılAlmanyaya gidersin 😊
Cevap sahibi+1 yılYaş kaçtı
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumu iyi bak yaşıda 28 29 sana uygun 😊
Soran+1 yılsana mesajlarim neden gitmiyor ya😄geldimi deminkiler
Soran+1 yıl22 yik yazmistim
Cevap sahibi+1 yıl22 yaş yazdin en son başka ne yazdin 😄
Soran+1 yılo kadar😄Almancam yokki😄
Cevap sahibi+1 yılÖğrenirsin orda 😊 ozeldn bir konuşalim mi
Soran+1 yılyok yok o toplara girmeyelim🙈
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle teklif edeyim hayatimda bende birisi olsun istiyorum eğer kafa yapimiz uyuşursa goruselim olur mu? Ayni yaştayiz
Soran+1 yılyok cesaret edemem sanal ortam kusura bakma:/
Cevap sahibi+1 yılDur ya hangi şehirdesin yakınsak bulusuruz
Soran+1 yılyok yok cidden olmaz
Cevap sahibi+1 yılAma 1 şans versen sadece sohbet ederiz. Dusuncelerimizi paylaşiriz. Önyargili olma lutfen
Soran+1 yılyok birkere dilim yandı sanal ilişkiden asla
Cevap sahibi+1 yılHer kişi ayni değildir ama sen bilirsin yine de.
Cevap sahibi+1 yılBirbirimize yakınsak bulusurduk zaman sonra
+1 yılben sevgili arıyordum denk geldin
04 Yorumla
Soran+1 yılburdan aramiyorum ama😄
- +1 yıl
ben de burda aramıyorum tesadüf mü
Soran+1 yıltesadüf tabi
- +1 yıl
nerden bildin
Spora gidebilirsin orada bulman çok kolay olur
02 Yorumla
Soran+1 yılfitnessmı?
+1 yılSen arama koşsun peşinde erkekler
020 Yorumla
Soran+1 yılde beni görmüyorlarki biryerde koşsunlar🙈hangi ortamlarda fark edilicem nerelere gitmem lazim
Soran+1 yılswarm tehlikelimi🙈
- +1 yıl
Benim hastaneye gel sana 5 tane buluruz aday 😂
Soran+1 yılhastanede nerde görücekler beni hangi hastane o🙈😄
Soran+1 yılbakirköy ruh sinir😝🙈
- +1 yıl
Yok be bizim hastanede çalışanlarda bekar cok 😁 sec begen al manav hibi haha
Soran+1 yılhangi hastane o trabzondami🙈
Soran+1 yılnasil tanisicam hem😄geçen mesela ağrim vardi gittim bir doktoraa hosuma gitti diye bidaha gittim boğazim moğazim salladim🙈
- +1 yıl
Yok İstanbul da ben İstanbul'da Avrupa yakasında çalışıyorum.
Soran+1 yıltamam o zaman bütün Avrupa yakasini gezeceğim en bekar olan hastane 🙈
- +1 yıl
Yok be bizim hastanede dolu en yaşlısı benim 😁 27 yaşında küflendim sana 22 23 buluruz 😁 hasta da buluruz zengin haha
Soran+1 yılhastalari kullanamam. ay keske sağlik falan okusaydim😂hangi bölüm en bekar sen bana onu söyle😝hahahah
- +1 yıl
Hastanede her bölümden var ben sağlık memuru. İntörn Dr adayları var hepsi var. Maaşlı arıyorsan dolu
Soran+1 yılsende beni para avcisi yaptin zengin hasta maasli doktor🙈sey ya en en yaslisindan gidici ve zengin olandan😂
- +1 yıl
Zengin olursa ölünce banada bir 200 bin verirsin dimi 😂 bayram harçlığı diye maaşım az geliyor taksitten 😁
Soran+1 yılveririm tabi🙈De dışarıdan birinin hastaneden birini bulması zor. bir kere denedim dedimya beğenmistim o cocuğu genc gibiydi yani. bir ağrım dedim bir boğazım. Yok boğazinda birşey diyo dedim vardir😂sonrada daha gitmedim. İnsan bir der dimi bu banami geldi falan diye ahsjsjsj
- +1 yıl
Hiç bakamamışsın cocugu bir bakışta alkol almış gşbi etkileyecektin
Soran+1 yılbacağimda birsey cikti bir bakarmisiniz diyim bidahakine😝. aynen bakamamışım demekki
Soran+1 yılşöyle tam üst kısmında hay allah çıkarmammı lazım diyede bir üzülmüş ayaği🙈
- +1 yıl
Haha deli ya komiksin
+1 yılNeyse bana malzeme çıkmadı
23 Yorumla- +1 yıl
Ne malzemesi ali?
Soran+1 yılmalzeme değulum been😄
+1 yılBukursun kendine dikkat et biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılediyorum zaten. hangi kurstan nereden bulayım kurs dışı gelmiyo aklıma? hastanelerde gönüllü olsam varmıdır erkek diyicem herkes kötü yorumlar yapacak
- +1 yıl
bir meqj atsana bana
Soran+1 yılburdan yazsan
- +1 yıl
Özel konuşulacak şeyler özelden konuşulur.
iki az, sosyalleşmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılSen bizimle dalga geçiyorsun o nasıl olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiyorum onu nereden çıkardıın
- +1 yıl
Güzelim diyorsun çekiciyim diyorsun ve sevgilin yok öyle mi?
Soran+1 yılevet yok güzel ve çekici her kadının sevgilisi car dite bir kural yok. Sırf dış görünüş değil ilikşi
- +1 yıl
Dış görünüşün ilişki olmadığını ben biliyorum ama diğerleri bilmiyor
Soran+1 yılöyle maalesef
+1 yılüni. li olması şartmı :D
07 Yorumla
Soran+1 yılyani denk olması benim için önemli
Soran+1 yılüstün gördüğümden değil kendimi ama ben nasilsam oda öyle olsun
- +1 yıl
hayata bu acıdan bakarsan işin yaş..
Soran+1 yılfakat bunlar önemli benim ilerde alacağimdan çok daha az kazanacak. Ve bu aramızda bir sorun olacak. Ben benimle denk veya fazlasını almasını isterim bence her zaman erkek ekonomikman bir adım önde olmalı kadından
- +1 yıl
oho yandık desene
Soran+1 yılniye o:)
- +1 yıl
ben ünili degılım :D
- Sağlık konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılSandığın kadar çekici değilsin.
125 Yorumla
Soran+1 yılyok gerçekten çekiciyim. yani şöyle söyliyim girince dikkat çekiyorum ama nerelerde fark edicekler beni yalnizim 2 arkadaşım var kız. nerelere gitmem lazim? spor fitnessmi? gitar kursu falanmı? hukuk bölümde fena değil hani o bakımdanda arti. kusurlarim vardir elbet ama hani hiç istenmeyecek bir kız değilim bence. Nereye gitmem nerden bulmam gerekiyor. Dans kursuna gittim. Tek erkek hocaydı
- +1 yıl
Fitness olabilir
Soran+1 yılorda kız erkek bulma işleri oluyormu kolay?
Soran+1 yılnerelerde takılıyosun sen mesela😂
- +1 yıl
Vücudun için olur geneli
- +1 yıl
Ben almanyadayım. Çevrem geniştir
Soran+1 yılcinsel amaçlı istemiyorum ama ben yani tek o amaçlı istemiyorum. Aa Alamanci bulduum😄
Soran+1 yılçevrem yok sanırım sorun burada
- +1 yıl
Evet almancıyım 😄
Soran+1 yılkeske bizimkilerde gitselerdi Almanyaya bende olsaydim ahsjsjsj kaldim burda kocasiz😝
- +1 yıl
Benim karım türkiye de @beyzoo12 😌
- +1 yıl
@Beyzoo12 😘😘
Soran+1 yılyahu ne yaptiniz site burasi😂istanbulda olsan ne olur adini bile bilmiyorum😄
Soran+1 yılmilletin sevgilisi ks de bile sevgilisini etiketler🙈
- +1 yıl
Ne yaptık 😕 Sadece karımı etiketledim 😂
Soran+1 yılne bileyim sanki sana asılmışımda karın gelmiş gibi hissettim dedim ne oluyor😂
Soran+1 yılsitede bile herkesin karisi var bide reel hayatta bulucam🙈
Soran+1 yıl@Beyzoo12 kari koca tencere kapaksiniz siz haha sak bir yana masallah Allah ayırmasin. Bulmak istiyorum ama siteden değil internetten değil
- +1 yıl
Bul o zaman 😄
Soran+1 yılinsallah😂
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. buradan bulursun belki.
05 Yorumla
Soran+1 yılben daha gerçek bir ilişki tanışma istiyorum. nereden bulabilirim?
Soran+1 yılarkadaşım 2 tane var arkadaş çevrem hiç yok
Soran+1 yılçok mantıklı fakat hep kızlarla dolaşıyorlar. Okulda 5-6 kişi kendiliğinden geldi yanıma ama 1 hafta falan sürdü hepsiyle çünkü ilk buluşmadan eve davet edildim 2 sinde 1 i alkolikmiş diğer 3 ü ilede ısınamadık ve arkadaş kaldık
ks den birisini kap gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılks den istemiyorumki ben sanalda istemiyorum. gercek hayatta tanışabileceğim biri istiyorum nereden bulabilirim
Soran+1 yılbahçede beni gören beğense bile iyi koz der geçer ne diyecek yanıma gelip🙈hayir hukuk okuyorum bölümde fena değil beni nerden görsünler? hangi kuraa katılayım? swarm açayımmıı
- +1 yıl
onlar gelmiyorsa sen git karşı taraftan bekleme herşeyi de
www.imgim.com/...f197826618588398e20f3598740f8.jpg
+1 yılFitnessta kesin bulursun
012 Yorumla
Soran+1 yılgideyimi diyosun. cidden komplekse girdim 2 arkadaşım var iyi güzel çok canımdan çok sevdiğim insanlar ama diğerleri gibi arkadaşlariyla habire kalabalik grupla gezen fotolar ceken biri değilim. okulda görüyorlardi beni ama birisi oldu en son 2 yıl önce yürümedi. Fitnessta muhabbeti nasil açıcam😄
- +1 yıl
Kastan gir iste
Soran+1 yılöylede yatmak istedim sanıyorlar. birkere birine dedim yüzmeye gidip kaslari hakkında iltifat ettim öyle sanmış
Soran+1 yılmerhaba nasıl yoruldunmu😂
- +1 yıl
Cok mantikli
Soran+1 yıldalga geçme😂
Soran+1 yılselam nasıl gidiyor?🙈
Soran+1 yılbikere kendim tanıştım böyle gidip masada beğendim dedim boşmu masa🙈
- +1 yıl
Boyle rahat biri nasil yalniz olur anlamis degilim. Sen normal konus iste karsidaki begenirse ilgisini gosterir merak etme
Soran+1 yılde ben kısa bir ilişki istemiyorumki😄
- +1 yıl
Hmm. Umarım istedigin gibi birini bulursun
Soran+1 yılamin
+1 yılBence bu işe hiç girme böyle daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil işte evdemi kalayım😬
- +1 yıl
Niye kalacaksın nasibin olur
+1 yılOlmak da zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılKısmetin bir yerlerde bekliyor seni, bunu unutma.
06 Yorumla
Soran+1 yılacaba nerede nerede🙈
- +1 yıl
Bulur seni zamanı gelince.
Soran+1 yılswarm aç diyor o 2 arkadaşım. Swarmdan tüm it kopuk görüyomu beni? Nereye gitsem gözüküyormu
- +1 yıl
Bilemiyorum onu ne desem yalan söylerim.
Soran+1 yılsen kullanıyomusun
- +1 yıl
Hyr kullanmıyorum.
+1 yılGerek yok uludağ unidemisin?
07 Yorumla
Soran+1 yılyok nerden çıktı o?
- +1 yıl
Uludag unide olmanı isterdim
Soran+1 yılneden gerek yok 6 sene hayatımda biri vardi gayet iyiydi herşey
- +1 yıl
tamam belki bir ömür olabilirdik oyuzden soruyorum prenses
- +1 yıl
Beklemiyodun sanırım böyle birşey ben bursa goruklede yalnız yaşıyorum oyuzden sana uludağ damisin diye sordum prenses
Soran+1 yıldeğilim bursadada değilim
- +1 yıl
Peki
+1 yılYaş kaç senn
18 Yorumla- +1 yıl
Yasini napacan
Soran+1 yıl22 yaşım
- +1 yıl
Bana yazsana
- +1 yıl
Benmi
- +1 yıl
Yoksa lez iliskimi basliyor 🤣😂
- +1 yıl
Benmi yaziyim
Soran+1 yılne oluyor ya😂lez değilimki🙈
- +1 yıl
Biliyorum canım başka bişey dicem
benimde hiç olmuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılama sen bir erkeksin. kız olup bulamamak insana neden dedirtiyor. nerelerde tanışabilirim internet dışında
Soran+1 yılhangi kurslara ama bir gidiyorsun kız kaynıyo
Soran+1 yılyatroya kabiliyet 0
Hmm sıkıntılı bir durum.. tkp at bana:)
01 Yorumla
Soran+1 yılnerelerde tanışabilirim site dışında?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalım kurtarsa denerdik :)
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim😄
Cevap sahibi+1 yılYaşım kurtarsa yazmaya çalışmıştım. Saçmalıyorum işte kendimce ya afedersin.
Soran+1 yıl36 çok büyük ama:/
Soran+1 yılannem 40 yaşında yani
Cevap sahibi+1 yılKurtarmayacağını biliyorum, ama yine de demek istedim. Kusura bakma.
Sağlık konusunda 375 cevap paylaştı. Burdan bulursun isteğine yaz yane
00 Yorumla
+1 yılMetroda dolu sjsjjs
00 Yorumla
+1 yılne kadar aptalca
00 YorumlaHayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
Yeni ortamlara gir
013 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılonlarla berden tanışacağım?
Soran+1 yılyani kızlarla nerden?
Soran+1 yıliş yerim yok öğrenciyim. mahallemde kimse yok apartmandaki herkes yaşlı 40 ve üstü
Soran+1 yılvardı lisede tanıştık. aynı okula devam ettik 6 sene sürdü.3 kişi buldum okuldan 2 si beni evine cağirdi ilk günden biri alkolik çıktı
Soran+1 yılokuyorum şu an sınıfta 80 erkek var ona rağmen yok kimse🙈
Soran+1 yılya konuşuyorumda herkesin sevgilisi var artik 3. sinifiz🙈
+1 yılSıkıntı büyük
039 Yorumla- +1 yıl
Biraz gezdim geldim bulamadın mı daha.
Soran+1 yılevde oturuyorum nerden bulucam tavsiye biraz nerelere gideyim hangi kurs? hangi ortam
- +1 yıl
Evde oturma , sokakta gez, deniz kenarına git meselaa..
- +1 yıl
Çıktın mı
Soran+1 yılevet çıktım ama sokaktan geçen yanımamı gelecek yani?
- +1 yıl
Yok git bildiğin bir yerin adresini sor
Soran+1 yılsonrada telinimi alıcam🙈
- +1 yıl
Anlamamış gibi yap , yardım iste.
- +1 yıl
Giderken çarp onu..
- +1 yıl
Voltajı yükle.
- +1 yıl
Yavaş adımlarla ilerle ki, sohbet uzun sürsün.
- +1 yıl
Niye bildiğin bir yeri soruyosun, cevap evine mi götürüyo anla diye.
Soran+1 yılaa doğru🙈yalniz yöntemi sevdim he ben. Peki etkilendi benden o an 30 dk konustuk sonra nerden bulacağim
Soran+1 yılherkes tel istemeye cesaret etmez hatta kaliteli çoğu insan istemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
O istemeyecek sen vereceksin, nasıl dimi, Şöyle; ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılhukuk okuyorum
Soran+1 yılhee ona sorucam😄
- +1 yıl
Hayır ona telefonunu ver , iyi bir hukukçu olduğu nu , bir problemi olduğunda yardım edebileceğini söyle.
- +1 yıl
Evli olmasam ben alırdım seni ama, evliyim. :)
Soran+1 yılşey olurmu buralara yabanciyim telinizi alsam acil bir durumda kaybolmiyim🙈
- +1 yıl
Bize gideh, geç oldu artık valla seni salmam derse, akşam paparayı görürsün sonra. :) :)
Soran+1 yıldoğru diyebilir😄
Soran+1 yıliş konusuda olmaz ama bence şey olsa gönüllü olarak bir kuruluş tanıtsam🙈
Soran+1 yıloda suç ama
- +1 yıl
Aşk için her şey mubah.(Hukukçuya diyorum yaa.. :) :) )
Soran+1 yılolmaaz😄
- +1 yıl
Olurrr... Bal gibi olur , bak gün doğmadan aşk doğacak...
- +1 yıl
Bu gönüllü kuruluş neresi , tehlikelimi, bekarlı veda kuruluşu :) :)
Soran+1 yılyok be cocuklara yardım zaten gönüllüyüm orda. ama vakfı tanıtmıyoruz sokakta vakıf adına tanıtıım desem yalan atmış olurum😂
- +1 yıl
Evet biraz saçma ve komik oldu bu :) :)
Soran+1 yılyapmıyorum bişey ama biyer istiyorum keşfedilmeye. orda gelen gelsin
- +1 yıl
Valla anlamadım, anladıysan nazar boncuğu olayım, kem gözlerin dikkatini çekeyim.:)
Soran+1 yılhaha hiçbirşey yapmayacağim bulmak için ama biryerde gözükmem lazim beni görmesi
- +1 yıl
Immm... Tamam o zaman.:)
- +1 yıl
Beni takip etsene.
Soran+1 yılevliyim falan yazmıssın esin falan yanlış anlamasın illa kurcalıyordur?
- +1 yıl
ben işte bakıyorum buraya , sıkıntıdan. Yanlız çalışıyorum gece.
- +1 yıl
Sohbet ediyorum zaman geçiyor.
- +1 yıl
O zaman memnun oldum, gizli üye aradığınnı bulman dileğiyle...(Ama yakışıklı olsun haa... :) )
bak bakkk
10 Yorumla
+1 yılBurdan bulursun :)
07 Yorumla
Soran+1 yılburdan çok tehlikeli ama
- +1 yıl
Neden? Ozelden yaz istersen
Soran+1 yılherşey olabilir karşındaki. sapık olabilir, tecavüzcü olabilir
- +1 yıl
Haklısın :/
Soran+1 yılgüvenip buluşamam buradan kimseyle yani
- +1 yıl
büyük konusma :)
Soran+1 yılcidden tehlikeli ama benim kız olduğumdan eminmisin mesela?
Bulmanmı lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılolsa iyi olur 6 sene ilişki yaşadim 1 senedir hayatimda kimse yok köyü birşey değil şartta değil ama güzel birşey
al beni al
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha😄
Hallederiz 😂
00 Yorumlahangi unuverste
00 Yorumla
+1 yılFoton var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılfoto atamam sanal ortam
- +1 yıl
Ya ack foton demedm ya yuz foto su sadece
Soran+1 yılolsun kesin şansıma tanıdık çıkarsın sen😂
- +1 yıl
Foto hic kimseye attinmi
+1 yılYazik sana
04 Yorumla
Soran+1 yılhe ya tavsiyen nedir😄
- +1 yıl
Benim sevgilim ol 😂
Soran+1 yılsanal istemiyorumkii😂
- +1 yıl
Gelirim yanina ya nolcak ben evlilik istiyorum aslinda ciddi memurum isim gucumde iyi bir tanisalim istersen
+1 yılBisi olmaz bulursun
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği