Sevgilimden dun gece ayrilmaya karar verdim ama bunu soyledigim an cocugun icinden bir canaar cikti resmen tehditler savurmaya basladi. Ona ciplak resimperimi atmistim yani yuzum gorunmuyodu ama yinede aileme soylerse kesin biterim ben sizce ne demem gerek. Sevdigini soyluyo benim olmazsan rezil ederim seni diyo. Boyle bir adamla nasil devam ederimki😔bide avukat kendisi..
Konuşma onunla böyle biriyle devam edemezsin. Birde korkmuş gibi davranarak çoktan hata yapmışsın. Hatta ilk hatayı fotoğraf atarak yapmışsın birde güvenip mi attın yazık gerçekten nasıl atabiliyorsunuz anlamıyorum. Yapmışsın hatalar şimdi de ki sana karşı tüm duyguları bitti tehdide tehdit de. Seni polise şikayet ederim gör bakalım yapabiliyor musun de. Korkut biraz onu ve engelle korkak olma
Aslinda sakince düşününce akillica kararlar alirim ama dun cok panik oldum ilk kez boyle. bisey yasadim evet şikayet edicegimi soylicem inanmazsada bizzat yapicam
Birde avukat mi tehdit et onu. Polise şikayet ettiğimde meslek hayatın biter de polise giderim eğer tehdit etmeye devam edersen senin gibi birine artık hiçbir şey hissetmiyorum de
Yaptığı kötü bir şey ama velakin iyi yapmış siz insanlarla oynamak için mi çıkıyorsunuz bune lan sevgili ol çocuğu kendine bağla sonra ayrıl oh ne güzel hayat sen karşındakinin nasıl hissettiğini hiç düşündünmü böyle bir b. k yicektin de ne varda sevgili oldun.
önce ailene ben böyle böyle bir halt ettim ve bu adam böyle böyle yapıyor de. ailen anlayışla karşılar diye düşünüyorum. çünkü elalem neler yapıyor hamile bile kalanlar oluyor. sonra da yaparsan yap de için rahat.
ona deki popon yiyorsa gel aileme göster yoksa ben seni baroya şikayet edeceğim avukatlık hayatını bitireceğim de ve sana yolladığı hiç bir mesajı silme
Bu goruntuleri bize yollayacagına ona yollayıp kendisini tehdit ve şantajdan mahkemeye verecegini soylesene sapsal hak var hukuk var oyle bir sey yapamaz o blöf yapmıs
Hic bisey yapaz bu cok buyuk bir suc resitsen hemen gidip savciliga ver. Ailenin haberi olmaz. Sen hayatım kayar falan dedikce iyice ustune gelir deme boyle seyler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ayy bu ne ya yuh bende Allahtan kürdüm 4 abim var tehtid etmeye çalıştı biri aynı böyle beni dedim benide seni de si. kerler sende sağ kalmazsın dedim de kurtuldum şimdi sen yemıssın ayvayı adam senı rezil eder malesef
Polise gitsin. Savcılık iddianame hazırlar uzun sürer. En yakın emniyete git beni tehdit ediyor. Şikayetçiyim de hemen ifadeye çağırıyorlar. Korkar zaten.
siz kadınları erkekleri adeta okuyabiliyorlar. ama böyle manyakları seviyorsunuz nedense.. ben bunu anlamıyorum. stockholm sendromunun değişik bir çeşidi :)
git baroya şikayet et, sonra da savcılığa. ya vallaha avukatlık yapamaz sittin sene
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yuh knk benim sevgilim gibi konuşmuş o da korkutuyodu baya beni. hala beraberiz ama birkaç defa o bunaldı gitmek istedi yani soğut kendinden bitmesini istiyosan o ayrilsin
En İyi Cevaplar