Erkek arkadasim bazi sebeplerden dolayi ayrildi. Ama katlanamadigi icin baska bir kizla sevgili olmus 1 ay kadar. Seven yapabilir mi bunu?
Cevabın nedir?
+1 yılAyrıldıktan sonra biriyle beraber olmanın birçok amacı vardır. Birincisi ve en çok olanı onu üzecek kıracak acı çektirecek birşey yapmışsındir. Ve tekrar sevgili yaptığında senin haberin olacağını bildiği için canını yakmak için birlikte olur. İkincisi yerine birini koyma ihtiyacı senin yarattığın boşluğu (heleki uzun bir ilişkiyse) doldurmak için birini senin yerine koymaya çalışır. Ama bunu yapan kişi senden umudu tamamen kesmiştir. yani tekrar olmayacağınız kanısındadır. Bu bana biraz karaktersizce geliyor. Her neyse bunu yapabildiyse ya seni seviyor ama çok nefret ediyordur. ya da artık içinde sana ait bişey kalmamıştır
347 Yorumla
Soran+1 yılO ikinci dedigin tamamen tipa tip boyle soyledi ve hala bunu savunuyor. Ama bana da karaktersizce geliyor ve bunu kabul etmek nekadar dogru her ne kadar unutmak icin ve umudu kestigi icin olsa bile. Karakterinduzgun olanla isim olmali bunun karaktersizligi ortada degilmi
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Kurtulmuşken geri dönme zira seni severken başkasıyla olarak sana karaktersizlik yaptığı gibi sevmediği bir insanı seni unutmak için kullanarak asıl karaktersizliği o kıza yapmış. Kesinlikle hayır gelecek bir ilişkiye ve ilişki insanına benzemiyor. Karar senin
Soran+1 yılOkadar mantikli konusuyosun ki. Ama ortada emek var silemiyorum o emegi napmali 1,5 senelik emek uzak mesafe iliskisi. Oda cok seye katlandi
- +1 yıl
2.5 sene 1500 km mesafeden ilişki yürüten biri olarak söylüyorum yol yakınken bitsin. Adamın karakterini görme fırsatı bulmuşsun. İlerde iş daha ciddiye bindiğinde aranızda bir tatsızlık kavga vs olunca yine yerine birini koymak isterse? Aranızdaki sevgi ve bağ iyice articak belki aileler işin içine giricek ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaksın. Sen bilirsin.
Soran+1 yılBende 3000 km ozaman bana lutfen akil ver yardimci ol yarin gorusucez
- +1 yıl
Emek olacak tabiki ortada. Her ilişki insana biseyler katıyor ama durum ne olursa olsun asla aşkın kendine olan sevgi ve saygı dan büyük olmamalı. Ona saygını bu hareketiyle yitirmişsin zaten kendine olanı kaybetme derim
Soran+1 yılPeki nasil unutabilirim o emegi. Sen nasil yaptin nasil bitircem kafamda yasanmamis gibi yapicam
Soran+1 yılAynen oyle bende cok begendim ifade seklini
- +1 yıl
Yaşanmamış gibi yapmak anılara saygısızlık olur. Yani birlikteyken iyiydide ayrılınca niye itin şeyine sokasın adamı. Ama farklı hobiler bul ve meslek gereği çok sıkıntı çekmedim aynı zamanda müzisyenim onunda çok faydası oldu. Erkek kankalarin varsa onlarla zaman gecirebilirsin. En önemli tavsiyem onu unutmadan biriyle duygusal bişey deneme
Soran+1 yılOnun yaptigi saygisizliktan sonra benimki nedir ki
Soran+1 yılPeki sen neden tanimamissin ne huylarini ogrendin
- +1 yıl
Çok şey var... birbirinize göre olup olmadığınızı anlayamıyorsunuz... Uyum çok önemli evliliklerde... Aşık olunca ortak zevkleriniz olmasa da onu olduğu gibi kabul ediyorsun... Sana uymayan özelliklerini görmezden geliyorsun... Yerince açık ve net iletişim bile kuramıyorsunki ilişkilerde en önemlisi iletişim... Herşeyi sorabilmelisin ve konuşabilmelisin. Buna cinsel konular da dahil...
- +1 yıl
Orası da öyle o öyle davrandı diye sen yolundan vazgeçme. Kurtulma şansı bulmuşsun devamını getirme bitir ilişkini
- +1 yıl
Soran+1 yılYa gordukten sonra yenik dusersem ama kabul edemiyorum bukadar karaktersizligi iki hafta icinde hemde konustujlarina sahit odlum yazismalarina
Soran+1 yılYuz yuze gorusecegiz buraya gelecek
- +1 yıl
Kesin kabul edersin yüzyüze dayanamazsın. Sen bilirsin ben görüşlerimi sundum sadece
Soran+1 yılHsklisin neyseki annemle herseyi danisiyorum cok tesekkur ederim sana
Soran+1 yılIncitmek icin degil cunki ayrildimizda bilmiyodum baskasiyla iliskiye basladini onu geri kabul ettikten aylar sonra ogrendim mesajlardan
- +1 yıl
Hı yakalandı resmen. O zaman başka pislikleride vardır. Reddet dicem de hiç sanmıyorum görünce dayanamazsin
Soran+1 yılEvet ben ogrendim mesajlari silmemis canimli cicimli konusma vardi
- +1 yıl
Brfly dayının amacıda belli oldu 😁😁😁😁😁
Soran+1 yılVetsurgeon amaci ne sence tatlimli konustugu icin mi
- +1 yıl
Neyse artık ben bişey diyemem
Soran+1 yılHahahaha soyle iste tamam bende muhattap olmicam kisiyi bilirim
- +1 yıl
Ya ben nerden biliyim tanıyorum sanki ama yani ne biliyim tatlım bebeim falan 😁
- +1 yıl
Pardon yaa ben yanlış anlamışım... Akıllı görünüyordun ama su koyuverdin... Asılacağım bir kadına en başında tatlım diyecek kadar aptalmı sandın beni. Profilime bak benim. yaşıma bak. Senin bu geçtiğin yollarda sana tur attım ben kaç defa... Asıl senin amacın belli oldu bence... Yazıldığın bir kıza başka bir erkeğin yorum yapmasını kaldırmadın. Ama uygundur sana yaşın itibariyle...
- +1 yıl
Anlıyorum :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Niye kızıyorsun tatlım bişey demedim ki
Soran+1 yılSiz niye boyle yapiyosunuz mantikli cok guzel gorusler yapiyodunuz
- +1 yıl
Valla ben bişey yapmadım :D görüş bildiriyorum hâlâ
- +1 yıl
Tamam dayı ben pişmedim sen büyüksün görmüş geçirmişsin sen okey arkadaşın durumunu batirmasak artık?
- +1 yıl
Sen bir mesaj at istersen özelden daha iyi açıklayabilirsin bence
En İyi Cevaplar
evet belki egosuna hırsına yenik düşmüş olabilir sadece kızdırmak için ama eğer gerçekten seviyorsa başka bir kadınla birlikte olma ihtimali yok nasıl tutacak ki ellerini seni düşünürken kalbinde sen varken onun gözlerine bakacak ama sende kaybolacak onunla konuşacak ama seni dinleyecek onu öpse dahi seni hissedecek yani kısacası sensiz ama seni yaşayacak eğer seni gerçekten seviyorsa...
08 Yorumla
Soran+1 yılO ayrildi benden
Soran+1 yılHayat goruslerimzi farkliydi
Soran+1 yılBen daha dinine bagli o daha hayatini yasamak istiyodu
- +1 yıl
evet anladım eğer konu dini ise buna söylenecek hiçbir şey bulamam bence inancını herkesten önde tutman lazım yani şöyle yap böyle yap demek benim haddim değil ama bu benim görüşüm ve düşüncem elbette aşk çok güzel bir duygu , his... ama aşkı yaratana karşı aşk olmadıktan sonra...
Soran+1 yılCok dogru soyluyosun ama ben napicam bu durumda ortada 2 senelik beraberlik var bunlari silmek cok zor. Ama sana cok katiliyorum Allahin onune kimse gecemez
- +1 yıl
evet dediğim gibi aşk çok önemli belki de ömür boyu unutamayacaksın illaki başka bir erkek çıkacaktır karşına belki onuda çok seveceksin ama illaki bu çocuk aklının bir kenarında duracak sadece bir hayal gibi zamanla yüreğin ona karşı körelecek zaten unutması kolay olsa adı aşk olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin gorusu farkli bes parmagin beside bir degil sevsede bagzilari yapar kendi cektigi aciyi onada cektirmek icin vs ama kendi gorusum ise asla yapamam ki yapamiyorumda bir yillik iliskimi bitirdim ama yururken bile biriyle goz goze gelicem diye odum kopuyor baska erkeklerdeb tiksiniyo insan 😏
21 Yorumla
Soran+1 yılAyrilan oydu yani bana aci cektirme gibi biseyi yoktu hic haber de olmadi sonradan dondugunde ogrendim bir sekilde
2 sebebi vardır ;
- Gerçekten sevdiği için acıya katlanamayıp unutmak istemesi
- Seni cidden sevmemiş.. :/10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Yapar ve yaptım. Kendisi benden ayrıldı hatta ben ayrılmadım. Sırf intikam almak için günde bir çok kızla konuşuyorum. Twitter'da takip ediyorum arada. Seni özledim vs. yazmış. Mallığın bu kadarı
114 Yorumla
Soran+1 yılBenden ayrilan oydu
Soran+1 yılHayat gorusumuz farkliydi ben kapanmak istedimi soyluyodum o bu fikre aliskin degildi benim daha kapali goruslerim yuzunden mutlu olamicamizi dusunuyodu mesela gezmek eglenmek istiyodu ama kapali olursam cok catisicamizi dusundu
Soran+1 yılSimdi cok pisman ve her turlu kabul ediyor kapali olsam bile
Soran+1 yılHaklisin ama silemiyorum 2 seneyi nasil yasanmamis gibi devam edicem
Soran+1 yılNeden insnalar laik olduklariyla beraber olamiyo
Soran+1 yılDegismekten ziyade durust durustu bulmuyor.
Soran+1 yılAma bir cok kisiyle konusmak sana fayda veriyomu iyisini dogrusunu bulmayi bekleyecek yerine
Aynı yalanı bende çok kez söyledim bir süre sonra ise yaramıyor ama
04 Yorumla
Soran+1 yılYani o kizlari hic sevmedin o yuzden baskasiyla oldun oylemi?
Soran+1 yılHahaah ozaman ben neden ciddiye alim seni kucuk cocukmussaniz 😋
Unutmak için olabilir ama bu onu kullandığı anlamına gelmez karmaşık bir konu
08 Yorumla
Soran+1 yılSeven adam yaparmi bunu?
Soran+1 yılAmac goruslerimiz farkliydi bu yuzden mutlu olamicamizi dusundu. Ben kapanmak isterken o istemiyodu boyle bisey
Soran+1 yılSimdi pisman dondu herseyinle kabul ederim diyo
Soran+1 yılSeviyosan da mi? Karsilikli hos gorursen
+1 yılErkeklerin her şeyi yapabileceğini hala anlamadın mı
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim aynen
+1 yılSeven yapmaz diye düşünüyorum ilişki yeni bitmiş çünkü;)
13 Yorumla
Soran+1 yılAci cekmeye dayanamadini soyledi cok agir gelmis
- +1 yıl
Genelde bu bir bahane olamaz ilişkisine saygısı olan bir adam bunu yapmaz benim Görüşüm bu ;)
Soran+1 yılBenimde bu ama birsuru dil doktu gercekten pisman olduna ve aciya dayanamadina kiz yakinlasmis
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazen o kadar seviyorsunuzdur ki onu mutlu olması için fedakarlık yapmak gerekir, eskiden vardı böyle aşklar...
00 Yorumla
+1 yılBen öyle birsey yapmadım.. karşimdaki kişinin duygulariyla oynayamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben ayrilinca hemen birisini bulamiyorum unutmak zaman aliyor
00 YorumlaHayır yapmaz yalnızlığı tercih eder
00 Yorumla
+1 yılOlur ama bu çok yanlis
00 YorumlaHayır sevmemiştir o tatlım
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seven biri sadece bir şekilde unutur
013 Yorumla
Soran+1 yılNasil sekilde?
- +1 yıl
Özleyerek ve acı çekerek
Soran+1 yılBuna dayanamadigi icin baskasiyla denemis
- +1 yıl
2 sene oldu hala başkasını denemedim demekki sevmemis
Soran+1 yılDemekki o karaktersiz sende adammissin dimi
- +1 yıl
Öyle bişey demedim ama gerçekten seven sevdiği gerçekten vazgeçeme kadar onu bekler , buda sevginin kanıtıdır
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum
Bu yuzden sevgisine inananmamam gerekir dimi- +1 yıl
Buda senin bileceğin iş , emek olmadan yemek , acı olmadan sevgi olmaz , eğer onu gerçekten seviyorsan, peşini bırakma derim , çünki insan yanlız 1 kere gerçekten aşık olur , seviyorsan bırakma bence
Soran+1 yılOrtada buyuk ask yok, zaten aska inanmiyorum ama sevgi, emek, dostluk, arkadaslik gibi seyler cok agir basiyo. Asik olup bosanan cok oldugu icin aska inanmiyorum
- +1 yıl
O halde onu unutup hayatına bak , çünkü takıntıdan ibaretsin
Soran+1 yılSevgi emek bunlar takinti mi
- +1 yıl
Ama sevmiyorum dedin , bence gerçek aşkı bulabilirsin , ayrısınız belki aradigin hayatının aşkını bulacaksın ama sen ondan vazgeçmiyorsun, böylece o kişi seni da geçip gidiyor !!
Soran+1 yılSon dedigini anlamsdim o kisi nasil gecip gidiyo
Gerçekten seviyorsa önceden olmaz kız ayool
00 YorumlaGercekten unutmak istiyorsa yapabilir
064 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sevdiysen bunu yapabilir insan?
Soran+1 yılYani sevgisinin sahte oldugu anlamina gelmez mi
Soran+1 yılIki hafta icinde bunu yapabilmek serefsizlik degilmi unutmak icin olsa bile?
Soran+1 yılYeni uyeyim
Mesaj atamiyorum
Soran+1 yılDusunceleriniz nedir
Soran+1 yılBence iki hafta icinde baskasiyla gezip tozup eglenebiliyosan bu adamlik degildir boyle biriyle de ciddi dusunulebilir mi? Karaktersizlikdir bu
Soran+1 yılSanmiyorum cinsellik oldugunu benle de olmadi
Soran+1 yılCinsellik yonunden bakmasak ta. Boyle biriyle yeniden dusunulebilir mi?
Soran+1 yılBen kapanmak istiyodum ileride o acik bir es istiyodu
Soran+1 yılAma gercekten sevse bu sekilde de kabul etmezmiydi
Soran+1 yıl2 senemiz gecti
Soran+1 yılHayir kesinlikle ben kapanmak istedimi direttim o da boyle bir es hayal etmedini soyliyordu. Bu fikirlerimizin gercekten catiscsgini soyluyordu. Mutlu olamicamizi.
Soran+1 yıl1,5 sene boyunca uzak mesafeye katlanmissa sevmiyomudur
Soran+1 yılAyri ulkelerdeydik
Soran+1 yılSanmiyorum o tr de bu arada
Soran+1 yılBu hafta yanima gelicek gorusecegiz bilmiyorum nolur. Bunlari nasil yediricem
Soran+1 yılBen aci cekerken o gezip egleniyomus unutmak icin
Soran+1 yılBilmiyorum
Ne konuscagiz sozde noktayi koymak icin buluscagiz ama eger yanlis karar verirsem hayatima mal olacak
Soran+1 yılSen ne dusunuyosun ne yapmam gerekli
Soran+1 yılSana takip isteyi gonderdim beni takip edermisin mesaj atmamda sakinca yoksa
Soran+1 yılMalesef mesaj atamiyorum
Soran+1 yılSen deneyemesmisin
Soran+1 yılOzaman yapacak bisey yok sagol goruslerin icin
Soran+1 yılBurdayim
Soran+1 yılNeden bunlari sana anlatayim?
Soran+1 yılBende sordum
Soran+1 yılTanimak icin boy kilomu bilmene gerek yok mademki sohbet icin dimi
Soran+1 yılSeni insanliga davet ediyorum. Bacina da birileri internetten bukadar rahat bir sekilde tanismasini kabul edebiliyomusun baskasinin bacisina yapiyosun?
Soran+1 yılOzaman yapmicaksin
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılBanane?
Soran+1 yılHadi isine
+1 yılVar öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki affedilir mi? Sevgisi gercek olan bunu yapar mi?
+1 yılyapar
00 Yorumlatabiki olmaz
10 YorumlaOlmaz..
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaYapar
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgi daha agir basmazmi nasil yapabilir baskasina bakar mademki bu kadar sevdi
Soran+1 yılBen vicdandan bahsediyorum ama nasil vicdanin buna el verir kendine yedirirsin
Soran+1 yılBen sana soruyorum fikrini
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeven ne yapmaz. :P
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gercekten seven biri ayrildiktan sonra unutmak icin baskasiyla olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler