Arkadaşlar Merhaba öncelikle 9 aylık bir ilişkim var başlarda mükemmel ötesiydi yani onsuz bir gün geçirmek bile istemiyordum herşey harikaydı hediyeler alıyordum ufak süprizler falan derken kız arkadaşımın zaman içinde aslında çok kaprisli ve hatasını kabul etmeyen bir insan olduğu tanısına vardım. İlişkinin başında hiç bu tarz durumlarına rastlamamıştım fakat sonrasında ufak ufak ilişki benim içimde bitmeye başlamışta haberim yokmuş.. Son 2 aydır hiç keyif alamıyorum ilişkimden ama ona hiç bir şekilde yansıtmadım hep afra tafrasını çektim çünkü onu seviyorum ama şunu anladım sevgi yetmiyormuş arkadaşlar yıpratmaya başladı bu ilişki beni bu kaprisleri yüzünden. Sakın ola ki yanlış anlaşılmasın ilişkiden keyif almıyorum diye 3. Şahıs katmıyorum araya asla bu tarz düşüncelere girmem delikanlı adama ters benim kitabımda biraz ağır abi tarzı oldu ama dünyanın çivisi çıkmış bunuda belirtmek istedim. Sizlerden istediğim bana yol göstermeniz bu konuda çünkü evlilik yoluna doğru gidiyoruz ben zoraki ilerliyorum şu sıralar.. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Cevabın nedir?
+1 yılZoraki sakın biseyler yapma çok pişman olursun. Onun hareketlerine çeki düzen vermesi için konuşabilirsin. Açık ol ona karşı bence çünkü ileride geri dönüşü daha zor bir yola girerseniz daha çok üzülürsünüz ikiniz de.
110 Yorumla
Soran+1 yılKabullenemiyor bazen hatalarını iyice çıldırıyorum gerçekten iyi bir insan yarı yolda bırakılmayı hak etmiyor ama ben yıprandım resmen kendimi toparlayabilmek için her yolu deniyorum ama gün geçtikçe soguma hissim kuvvetleniyor
- +1 yıl
Bu yarıyolda bırakmak değil ki insanlar anlaşamıyorlarsa cok da zorlamaya gerek yok. Gercekten bazen sevgi yetmiyor. Ilerde daha çok bağlandıktan sonra ya da evlendikten sonra katlanamadigini dusunursen ne olacak ozaman ayrilmaniz cok daha zor olacak. Ben yapamıyorum bu şekilde çok yıprandım ayrılmak istiyorum gibi konuştuğunda belki o adım atar düzelmeye yönelik. Atmazsa da sen tek başına kurtaramazsın iliskiyi
Soran+1 yılBen aşırı yıprandığımı hissettigimden bu konuları daha derin konuşup saçma tepkilere maruz kalmak istemiyorum şuanlık ama işte verdiğim görüntü mutlu görüntüsü olduğundan bu tarz yaklaşımımda sorunu başka noktalara çekebilcegi düşüncesi olduğundan birazda çekiniyorum ama dediklerinize katılıyorum bu iş derin konuşulmadan bir sonuca bağlanmaz
- +1 yıl
Nereye çekerse çeksin sen kendini açıkla net ol yeter yoksa ilerde pişman olursun bak
Soran+1 yılen yakın arkadaşım iyi niyetinden çok kaybedeceksin bu hayatta der her yakaladığında beni kafamı yastıga koydugumda onun duygusal anlamda çökmesi geliyor hemen benim ayrılmamda yapmakta zorlanıyorum dile kolay biz bu ilişkide hiç ayrılmadık hep alttan alma gayretinde bulundum ama gerçekten insanın bam teli varmış artık çaldı iyi davranamıyorum ona karşı
- +1 yıl
Öyle tek taraflı alttan almakla ilişki yürümez işte. Sen onun duygusal bunalımını dusunuosun ama asıl böyle daha kötü önce bunu anlaman lazım. Aşk acısından ölecek kadar sana aşık olduğunu sanmiyorum elbet toparlar o da. Belki de kendine daha uygun birisini bulur. ya da ayrılmak istemiyormusun ozaman konuş böyle giderse ayrılacağını söyle biseyler yap ama
Soran+1 yılkonuşucam ama düzelse bile ben kendimi nasıl düzelticem onu bilmiyorum
- +1 yıl
O düzelirse senin de bakış açın değişir ona karşı tabi seviosan hala.
Soran+1 yılsevgim ağır bastığı için hep sustum bugüne kadar zaten inşallah değişir çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
- +1 yıl
Rica ederim. Inş yoluna girer herşey
+1 yılEn basindan agirligini koysaydin boyle olmazdi. Kiz seni avucunda bildiginden saydiriyor. Ona kucuk surprizler yap, seni kaybettigini goster hafiften! Bak nasil degisiyor
112 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiyi yöneten her anlamda benim oda bunun bilincinde bir bakışım halini tavrını düzeltmesine bile yetebiliyor çoğu zaman bana saçma geliyor yokluğumu hissettirmek ya tamamen biticek ya da devam ama saygı duyuyorum yorumlarınızab
- +1 yıl
O zaman ciddi anlamda uyar. Bence kizin cocuklugu buyuk bir sorun. Bu durum evlenince seni kotu etkiler. Onlemini al derim.. :/
Soran+1 yılEvlilik kararım zedelendi şu sıralar ama bu ilişkiyi nasıl bitirebilirim onu daha çözemedim sonuç olarak o karşımdaki insanı hiç üzmek istemiyorum dışarıya verdiğim görüntüde gayet mutlu görüntüsü aslında içinde fırtınalar kopuyor..
- +1 yıl
Tavdini koy pisman olma... onu biraktigina uzulebilirsin keske dememek icin uyar once.
Soran+1 yılHuylu huyundan sözü de var malesef şu an inandırabilse beni kendine 2 ay sonra aynısı yaparsa düşüncesi oluşur bende takıntılıyım ufaktan buda benim sorunum
- +1 yıl
O kadar ciddi uyar ki aklindan bir daha yapmak gecmesin. Degismesini iste ona bu konuda da yardimci ol. Seni yeterince seviyorsa degisir zaten
Soran+1 yılUyarıdan kastınız mesajla olmaz bu işler etik değil bana göre zaten bu hafta yanına gideceğim konuşmak için varmıdır uyarı kısmında bir öneriniz?
- +1 yıl
Ona davranisi acikla, uzaklastim de, degismeni istiyorum degismen icin sana yardim edebilirim de. Ama bunu iyi bir dille soyle, yumusakca
Soran+1 yılZaten tek gayem iyi şekilde bu konuyu çözmek değişmesini gerçekten lazım..
- +1 yıl
Ona da bunu soyle, yanindayim de. Ama degismezse olacaklari soylemekten de cekinme. Degismeli ki bu guzel iliski bitmesin. Yazik olur
Soran+1 yılKonuşucam onunla inşallah bitmemesinden yanayım bende çok teşekkür ederim yorumlarınız için
- +1 yıl
Rica ederim :) bitirme ne gerek var bu kadar zmana gecmis demek ki seviyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kırmadan anlat senı mutsuz eden durumları, yenıleyın hayatınızı alışkanlığa dönüşmüş bellı kı mesela bır kaç gun arayıp sormayın deneyın yokluğunu hıssedecekmısınız bır bırınızın
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 gündür kavgalıydık inanın ben adım atmasam adım atacağı yok katır inadından sözde seviyor ama günahını almak istemiyorum seven insan gururunun ötesine geçebilmeli bu tarz durumlarda , bana gelirsek az konuştugumuz şu dönemde ufaktan bir rahatlama hissettim sorumlulugum azaldı ama hep kafamda yarı yolda bırakamam düşüncesiyle geziyordum
Cevap sahibi+1 yılbelkıde onda da bıtmıstır bırşeyler açıkça konuşsana evlılık çok önemlı karar yarı yolda bırakmak dusuncesıyle sonra evlenıp boşanmakta var. bazı ınsanlar gurur ve ınattan kaybedıyor bende onun erkek modelıyle uğraştım durdum bızım sorunlar bambaşkaydı bende suç vardı bırazda onda belkıde haklısın sadece gurur ve ınattır mutlaka açıkça konuşun bır çıft bır bırınden hıç bırşeyı saklamamalı
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünceleriniz için deneyeceğim konuşmayı daha detaylı bir şekilde.
Ona bu durumu kırmadan açıklamalısın aksi takdirde soğursun kendisini değiştirmeli
17 Yorumla
Soran+1 yılSoğuma hissini durduramıyorum ne yapsamda olmuyor ama onuda yarı yolda bırakmak istemiyorum..
Soran+1 yılBu konuyu biraz açtım özür diledi ama bunların devam edebilceginini biliyorum kızın yapısı bu yani belki 1 ay belki 2 ay ya alışıcam ya biticek böyle arada kalmak çok zor
Soran+1 yılDüzelebilme imkanınız var mıdır? Yani benzeri özellikler taşıdığınızı beyan ettiniz yanlış anlamışmaz umarım.
Kırmadan hatalarını söle kendine çeki düzen versin konuyu ona söyle yani
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu ona ufaktanda olsa açabilme fırsatında bulundum haliyle özrünü diledi ama bu durum devam edebicekmiş hissi uyandırıyor bende o yüzden ikilemdeyim
Soran+1 yılBekleme modundayım zaten başka çarem yok benim için dünyanın sonu değil ama karşıdaki insanın duygularını bir anda köreltmek istemiyorum kötüde davranıp.
Soran+1 yılİnşallah düzelir diyelim bekleyelim bir ümit.. çok teşekkür ederim düşünceleriniz için
Bence ona bu konuyu açmalısın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım