İLİŞKİDEN SOĞUMA HİSSİ NASIL GEÇER?

Arkadaşlar Merhaba öncelikle 9 aylık bir ilişkim var başlarda mükemmel ötesiydi yani onsuz bir gün geçirmek bile istemiyordum herşey harikaydı hediyeler alıyordum ufak süprizler falan derken kız arkadaşımın zaman içinde aslında çok kaprisli ve hatasını kabul etmeyen bir insan olduğu tanısına vardım. İlişkinin başında hiç bu tarz durumlarına rastlamamıştım fakat sonrasında ufak ufak ilişki benim içimde bitmeye başlamışta haberim yokmuş.. Son 2 aydır hiç keyif alamıyorum ilişkimden ama ona hiç bir şekilde yansıtmadım hep afra tafrasını çektim çünkü onu seviyorum ama şunu anladım sevgi yetmiyormuş arkadaşlar yıpratmaya başladı bu ilişki beni bu kaprisleri yüzünden. Sakın ola ki yanlış anlaşılmasın ilişkiden keyif almıyorum diye 3. Şahıs katmıyorum araya asla bu tarz düşüncelere girmem delikanlı adama ters benim kitabımda biraz ağır abi tarzı oldu ama dünyanın çivisi çıkmış bunuda belirtmek istedim. Sizlerden istediğim bana yol göstermeniz bu konuda çünkü evlilik yoluna doğru gidiyoruz ben zoraki ilerliyorum şu sıralar.. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
İLİŞKİDEN SOĞUMA HİSSİ NASIL GEÇER?