NİŞANLIMLA İLİŞKİYE GİRDİK. ACİL YARDIM?

Sevişmiştik ve sadece sürtüyoduk. Birden bir baskı hissettim girmişti bagırdım hemen çektim 1 saniye durmuştur belki. Sonra kan geldi mi diye baktık gelmemiş. Eve geldik. Çamaşırımda kan lekesi vardı. Ama aynı gün adetimin son günüydü. Ben kızlık kanı mı adet kanı mı diye terettüt ettim ama kızlık kanı oldugunu düşünüyorum. Düğünümüze 6 ay var. Nişanlım o kanı görmedi. Anlamanın tek yolu tekrar yapalım tam yapalım kan gelip gelmeyeceğine bakalım diyo. Ben de şu an yapmak istemiyorum evlenmeden önce. Ailelere söylemeli miyiz böyle böyle oldu çıkmaza girdik diye?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar... küçük bir şehirde yaşıyoruz. Burda hala çarşaf olayı devam ediyo. Nişanlım bir dahaki ilişkide kan gelmezse doktora gitmekten bahsediyo. Doktora düğünden sonra yani 6 ay sonra gidersek ve doktor "uzun zaman önce olmuş" derse napıcagımı bilmiyorum. Nişanlıma doktora şimdi gidelim diyorum. Doktor "yakın tarihte olmuş" desin ikimizde rahatlayalım diyorum yok diyo. Ailelere söylemeli miyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Aradı. Konuştuk. O kan her ne kanıysa ben yaptım dedi. Kimseye bişi söyleme dedi. bir dahaki yaptıgımda kan gelirse bozulmuş olur dedi. Eger kan gelmezse dün bozuldu demektir 6 ay önce bozulmuş der geçeriz dedi. Kimseye çarşaf göstermek zorunda değiliz dedi. Ben sana güveniyorum dedi. Kafanda kuruntu yapma dedi.

NİŞANLIMLA İLİŞKİYE GİRDİK. ACİL YARDIM?