Eski sevgilimi fake hesapla 3 ay işlettim ama şimdi beni kasar sanıyor :( ?

arkadaşlar 6 yıllık geçmişimiz olan sevgilimi tam 3 ay boyunca işlettim ama amaç işletmek değil takip etmekti. Ailem evlenmemize izin vermedi 4 yıl önce. O da başkası ile evlendi boşandı bu süreçte hep konuştuk. Sonra bu bir ara sevgilisi varken bana yazınca deliye dönüp bu fake hesabı açtım. Fake hesaptaki fotoğraflardaki kız güzel olunca bu yemi yuttu. Sürekli yazdı ben de onu çok sevdiğim için bu yolla teselli oldum. İyice aşık oldu kıza. Bu arada benimle konuşuyor aynı zamanda kendince 2mizi idare etti. Çıplak fotoğraflar istedi fake hesaptan ifsa sitelerinden bulup attım hep. Aklıyla bir organı yer değiştirince birsey anlamıyordu kendim hakkında sorular sordum hep benden iyi bahsetti ama onunla cinsel anlamda bişey yasamadığımı için hoşlanmadığını söyledi benden. Fake hesap olarak ne istesem yaptı arkadaslarını sildi face hesabını bile dondurdu. Ben vicdan yaptım fake hesaptan soğusun diye buna hakaretler ettim eskortum bile dedim hala fake hesabın peşindeydi. sonrea bir uyanık arkadaşı fake hesabın fotosunu alıp googledan aratmış. Fake olduğunu anlayınca bu beni aradı sen mı yaptın dedi salak gibi evet dedim küfür edip her yerden engelledi onu çok seviyorum :( sonra engeli açıp yazdı 3 ayımı yedin saçma senaryo ve 2. kişiliğinle dedi içindeki cevheri gördüm dedi birlikte olalım dedi sevişelim dedi iyice tiksindim ondan. Yoksa tecavuz ederim bile dedi ama onu çok seviyorum :( şu an baskasıyla konuşuyor sanırım. beni de görücü usulü gibi biriyle tanıştırdılar çocuk çok yakışıklı ama bir türlü sevemedim :(
Eski sevgilimi fake hesapla 3 ay işlettim ama şimdi beni kasar sanıyor :( ?