Hala bana öfkeli ama 3 ay geçti hiçbirşey değişmedi öfkesi neden geçmez siniri?
Cevabın nedir?
+1 yılsevgilin 25 kere arasin sen git eski sevgilinle konus sonra seviyorum filan de neyse sana hakaret etmeyecem çocuğun duygulariyla oynayarak zaten kendini alcaltmissin
027 Yorumla- +1 yıl
25 kere aramış acmamissin eski sevgilini açmışsın eski sevgilinle konusmanin bile ona zarar verebilcegini dusunmediysen
- +1 yıl
onu hic dusunmemissindir zaten
- +1 yıl
seviyorum diyorsun hemen yeni sevgili de yapmışsin zaten?
- +1 yıl
o yaptı diyor hala sen arasan 25 kere o acmasa gitse eski sevgilisi ile konussa guzel olur mu lan hic mi düşünmedin hic mi empati kurmadin sizin gibi insanlari gordukce insanliktan utaniyorum
- +1 yıl
eski sevgilisini acmasi sorun degil yani?
- +1 yıl
acman degil eski sevgilini oncelige koyman bitirme sebebi olmuş artik suclu oldugunu kabul et
- +1 yıl
ve kabul ettigin halde hemen yeni sevgili yapmissin o cocuk ne düşünsün?
- +1 yıl
adam hakli ama ve kafa dagitmak icin yapmis sen neden yaptin
- +1 yıl
Yinede vazgeçmedim hasta oldu yanında olmaya çaliştım sonra o kız ondan ayriildi yine birakmadım israr ettim falan sonra baska bir kizla cikti o kizida o birakti ama bidaha bna guvenmedi yine birli olsak falan dedi sevgili kabul edermiydin bu kadar hatama ragmen ewet dedim sn affedermiydin hyr dedi gurur insanin herseyidir
- +1 yıl
adam akilli cek karşına konus sen de yuz yüze dedi bana azıcık güvenin kaldiysa dinle o cocuk belki olum kalim meselesidir diye actim ve senin aradığını görmedim gercegi soyledigimi sen de biliyorsun bundan sonrasi sana kalmis bir daha seni rahatsiz etmeyecem de
- +1 yıl
rahatsiz etmemek derken hani bir daha yazmayacam anlaminda
- +1 yıl
e tamam karşına cek konus halada sana güvenmiyorsa bosver onu güven en onemli sey
- +1 yıl
siteye kaydoldugundan beri sordugun 60 sorunun hepside eski sevgilin zaten saplanti haline gelmis sende...
- +1 yıl
ne bileyim garip bir insansın o kadar saplanti seklinde seviyorsan insan dusunmez mi bu beni arayabilir telefonu yanimda gezdireyim
- +1 yıl
benim sevgilim umursamaz davrandi mesela hakaret ettim ayrildim ve iletişim kuramamasini sagladim
- +1 yıl
umursuyorsan hissettircen bence
- +1 yıl
müdür konuya baya hakimsin,
En İyi Cevaplar
+1 yılaşırı zekan yüzünden adamın morali bozulmuştur trol trol sorular sormayın dicemde gerçekte olabilir korkuyorum şu an
00 Yorumla
+1 yılKendini kontrol etmeye çalışmış. Sana sarılınca yelkenleri suya indireceğini biliyor.
021 Yorumla- +1 yıl
Sana sarılırsa kendince koyduğu tabuların yıkılmasından korkmuş.
- +1 yıl
Duyguları olduğu kesin ama kendini kontrol etmeye çalısıyor.
- +1 yıl
Duygularını düşüncelerinin önüne almamaya çalışıyor olabilir.
- +1 yıl
Kendince kurduğu duvarı yıkmış olacaktı.
- +1 yıl
Artık boşver bence onu.
- +1 yıl
helal olsun çocuğa
- +1 yıl
ben böyle temiz erkekleri severim. kendisi gibi birini bulur inşallah.
- +1 yıl
arkadaşım çocuğun hayata bakış açısıyla senin ki farklı
- +1 yıl
senin doğrularınla onun ki uyuşmuyor. senin için normal olan şeyler ona göre anormal. Bazıları tabu demiş ama bence inanç ve imanla alakalı. Nefsine hakim olmaya çalışmış. Sende aşk yaşamak uğruna kendini koyuvermişsin.
- +1 yıl
Demek ki aldığı eğitimi doğru anlamış.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılinsanlar böyle aslında.. :/ hep hatayı başkalarında görürler.
010 Yorumla- +1 yıl
kızdığı bişey mi var.
- +1 yıl
çok fazla abartmış bence.. zira geçmiş geçmişte kalmalı.. ama tahminim sen halen duygusal bişiler hissediyorsun gibi.. :)
- +1 yıl
devamlı görüyor musun.. eğer gene görme şansı olursa sende kendine hakim ol umursama.. ne diye kendini üzesin ki.
- +1 yıl
aynen.. o zaman keşke burada paylaşmasaydın.. devamlı soru altında cevaplar gelince okumak isteyeceksin , gene hatırlayacaksın. :(
- +1 yıl
çok fazla umursama, ve madem öyle diyor sende kendini soğumaya çalış.
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılgençken her şeyi daha abartılı daha dramatize yaşıyor insan
00 Yorumla
+1 yılüzgündür aranizda bir sorun vardir neden oldu diye üzülüyor
00 YorumlaSeviyorum dediğinde yalan söylüyorsun da dedimi öyleyse eğer Türk filmlerinden etkilenmistir
00 YorumlaSana yımrıh atmamak için kendini zor tutmuş işte kız ayool
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞrfsizim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Pardon gözüme ibrahim tatlıses kaçmış
Ozel degilse konu ne. Cunku konuya gore degisir.
035 Yorumla- +1 yıl
Önce o yaptı mayısta ayrıldık 1 ay sonra sevgili yaptı
Yinede vazgeçmedim hasta oldu yanında olmaya çaliştım sonra o kız ondan ayriildi yine birakmadım israr ettim falan sonra baska bir kizla cikti o kizida o birakti ama bidaha bna guvenmedi yine birli olsak falan dedi sevgili kabul edermiydin bu kadar hatama ragmen ewet dedim sn affedermiydin hyr dedi gurur insanin herseyidir
Sonra 2 ay sonra bnde unutmak için yaptım falan sonra zoruna gitti heekesin elini tutarmsn dedi falan öyle
- +1 yıl
Mutlumusun dedim hayır sen dedi bnde deilim dedim sevgilinle takıl iste falan dedi ayrıldım dedim onada bana yaptığın gibimi yaptın dedi hyr dedim her dediğini yaptım ozmn bna garezin vardi dediklerimi
Tersini yapıyordun dedi o çocuk sana nasil ilk günde elini tutabiluyor sarılabiliyor dedi neden dedim bn sana 25 30 gunde sarıldım dedi o cocugun amaci baska uzak dur ondan dedi seni düşündüğüm için söylüyorum dedi - +1 yıl
Sonra bayram oldu kardesimle bayramlasmk istedi bnde gittim kardesimle bayramlastiktan sonra bna bakti bayramlasalimmi dedim olur dedi elimi tuttu sıktı sonra eski sevgilim kjzdigini ogrendi sacma dedi siz hala ne alaka bayramlasmk dedi falan kardesime sn istedigin icim dedi bnde gitmedigin icin dedim bidaha olmaz merak etmesin dedi artık görsem yolumu degistiririm dedi
+1 yılBırakma onu. Neden kavgalısınız
02 Yorumla- +1 yıl
Adam ağlamış seni görünce
Exten next olmaaaaaaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılyeşilçam tadında bir aşk.
04 Yorumla- +1 yıl
bence öyle, hatta bu durumdan roman bile çıkar :)
- +1 yıl
hakkında hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. onun gururuna so. k. ay. ım
00 Yorumla
+1 yılÖfkelendirecek ne halt yaptın kim bilir
024 Yorumla- +1 yıl
Aferin iyi halt ettin, ben çocuğun yerine olsam bir daha güvenmezdim sana
- +1 yıl
Adam haklı. Ben direk aldattığını düşünürüm
- +1 yıl
Sevgilin varken eski sevgilinle neden konuştun, doğru mu bu yaptığın
- +1 yıl
Hee hee kesin öyledir. Gece gece ne muhabbetler döndü kim bilir 😂
- +1 yıl
Şimdi dostum şöyle söyleyeyim. Seni yargılamak bana düşmez. Ama şayet farzedelim sevgilim olsaydın. Birincisi eski sevgilinin telefonunu açıp onunla konuşman bitirmem için bir sebeptir. İkincisi bu konuşmanın uzun sürmesi şüphelenmem için yeterli bir sebeptir. Beni aldattığını düşünür, suratına tükürür bitirirdim direk. Siz yeni neslin gerçekten müthiş bir sadakat sorunu var. Üzülüyorum gerçekten
- +1 yıl
Başak senin?
- +1 yıl
Şaşırdım şu an. Halbuki yengeç kadinlari böyle şeylere çok dikkat eder
- +1 yıl
Sağlık olsun ne diyelim
- +1 yıl
Astroloji benim ilgi alanim
- +1 yıl
İkizler çift karakterlidir, dengesiz bir kişilige sahiptir. Aşırı hareketlidir vs.
- +1 yıl
Çok uyumlu değildir. Zıt karakterlerdir
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılGözleri mi doldu tuhaf ya
02 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdım şahsen
Gizli Üye(30-35)+1 yıl>Cok filim seyretmis, kasinti rolü yapiyor.
00 Yorumla
+1 yılSeni skmedigi için olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi çocuk bırakma bunu
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi okudum bırakma nerden anladığımı boşver ileride pişman olursun senin için ağlayan birisini bulamazsın
Cevap sahibi+1 yılNe yapabilirim bunun için? Söyle tek cümlede anlamıyor musun hastayım sinirimi bozmayın
+1 yılöfke sebebi?
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime sarıldım oda sarılmak istedi fakat sarılmadı elini sıkıp yumruk yaptı ve gözleri doldu kötü oldu neden sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne