İster mevsimsel faktörlere bağlı olsun isterse Feronom hormonuna, aşkın yaz aylarında daha yoğun yaşandığı bir gerçek..

Ama bana göre “Aşk aşktır, değilse değildir! yani sezonluk aşk olmaz!!!
Peki size göre yaz aşkı kalıcı olur mu?
#Meczup
İster mevsimsel faktörlere bağlı olsun isterse Feronom hormonuna, aşkın yaz aylarında daha yoğun yaşandığı bir gerçek..

Ama bana göre “Aşk aşktır, değilse değildir! yani sezonluk aşk olmaz!!!
Peki size göre yaz aşkı kalıcı olur mu?
#Meczup
kısın cok guzel bır ask yasadım hıc bırısıde yoktu :D zaten angarada denız sahıl yok :D sonra yaz geldı burnumdan geldı rezil etti aşkı bıle dedım aşk zehir ettin bari kokunu helal et dedım ve gıttım sımdıde yenı yenı toparlanıyorum allaha şükür :D
Dört mevsimlik olanından varsa alıym
Doğru. Bu aşkına, aşka göre değişir güzel 2 yüreğin bir araya gelmesi ikisinden birininki çürük çıkarsa sezonluk aşka dahil edilir.
Açık büfe aşkımı buldum 😍
Cevap
82Cevap
Aşkın yazı kışı mı olur? İnsan, #Aşk kelimesine dahi saygı göstermesi gerekir. Zira Aşk, Allah'ın kullarına lütfettiği nimetlerindendir. Ama şunu unutmamak gerekir; "Aşkı doğru zaman da doğru kişiyle yaşamaya bakmak gerek. Zira aşkı israf edersek , sevgiler sıradanlaşır. Maalesef bu devrin sevgisi de #SıradanUcuzBirSevda haline dönmüş... !"
deniz, güneş, sahil, müziklemi kıyaslı aşk yaz geçtiyse romantik kasım var güz, rüzgar, uçuşan yapraklar çiseleyen yağmur taneleri, ve müzik gelirse aşk ekime gelmesse artık kasıma kasımda aşk başkadır :)
Yaz kış aşkı da mı var yuh size iyice oyuncak yaptınız
Aşkın mevsimi olmaz ki demiş Ferhat abimiz :-) Allah büyük diyorum #balım :-)
Aramadım ki bulayım.. Yazın hele hiç cekilmiyor bu sıcaklarda.. Kışın aşk daha güzel en azından sarılınca ısınırsın.. Şimdi ise sarılmak bir işkence.. Neyse yani yaz aşkı tam bir sacmalik bana göre takılmalık ilişkilerden hicbir farkı yok..
Niye olmasın? Derdin farklı değilse bir ömüre sığabilir bu birliktelik
Deniz vardı müzik vardı sahil vardı ay vardı ama puzzle ın en önemli parçası olan aşk yoktu be usta...6 yıldır uğramadı bir 6 yıl daha uğramazsa kökten kapatacağım kız mevzularını...😕😕😕
Yok anacım nerde. Hem o ne öyle aşkın yazı kışı mı olur ister ekimde yağmurda ister aralıkda karda kışta ister ağustosda kavuran sıcakda karşına çıkacak olduktan sonra mevsim fark etmez 👍
Ne yaz ne kış ne bahar hiç bir mevsimde 22 senedir aşkı bulamadım şans olsa birazcık bulurdum belki ama yok ne şans ne aşk tek başına yaşamak ve sap olmak var
Aşk aşktır, değilse değildir 😂
Hiç de öyle görseldeki ortam olmuyor. Sapıklar yüzünden ve genelleme yapan kızlar yüzünden haksız muamele görüyoruz. Şaka len şaka benim öyle bir derdim yok. Kızlardan banane.
yalnız bu yaz değil, tüm mevsimler aşk falan bulamıyorum ben
26 yaşındayım 25 tane Yaz gördüm 1 kere yaz aşkım oldu o da 5 yasindaydim
Deniz, müzik, sahil, güneş ve arkadaş vardı bende.. Bir aşk arama gereği duymadım ben..
Ben mevsimlik aşk aramıyorum.
Önemi yok hangi mevsim olursa olsun Sağlam olsunda.
Galü belada bulmuşum ben onu.. kaderimmm, alın yazimmm😇
Bana göre aşk mevsimlik değil ömürlük olmalı. Hayır ömürlük biri çıkmadı karşıma
Yaz aşkı kalıcı olabilir neden olmasın ki. Aşkı bulamadık henüz bulanlara selam olsun 😂
Genel itibariyle yaz aylarını sevmiyorum pek, o yüzden evden çıkıp bulsam abest kaçardı :)
Hayır yine biri olmadı , olsun nasip fotoğraf bana çok güzel hisler uyandırdı ☺️
Maviler aşka değil başka birşeye göre cevap vermiş gördüğüm kadarıyla.. Aşka inanmıyorum
Aşk mevsimlik olmaz ki seversin, değer verirsin sürerse ömürlük olur.
Evde yatarak geçti aşkı bulamadık
Kışlık arıyorum insan gibi degil hayvan gibi severse yaza cıkarız 😬😬
Odamda oyun oynarken yaz aski bulmak benim ne haddime. Lutfen online oyunumla ask yasiyorum ben.
yaz aşkı konusun da çok şansızım meczup hatun. diğer mevsimler de idare eder.
Her sorun tutuyor. Helal olsun lan
Sağ ol lan :D
ulan her yaz kanımız kaynıyor. Kışın oluyor aşkımız anlamadım ki :D
La gercekten bir aşk olsun ben her mevsimine razıyım
deniz sahil ok ttil den değil yaşadığım yerde var güneş eh işte aşkın anasını sa. tayım ulan!!
Aşk değilde şu an kaldığım otelde bir hatun var etkilendim eminim o da etkilendi ama bir türlü yaklaşamadım
Dün markette gördüğüm kızla sadece 10 dakika muhabbet etmek isterdim.
Sap'lığımızdan ödün vermedik bu yaz da!
Yaşasın saplık.
Yaz aşkı demek çok saçma geliyor bana. İnsan her mevsimde aynı kişiyi sevmeli
Mevsimlik değil, ömürlük olsun isterim.
Sen bulabildin mi bırak milleti evde kaldın dedeme alacam seni 😀
Ben Sezon sonunu bekliyorum izne daha yeni çıkıcam..
Benim aşk mevsimim yaz değil,,, kışı daha çok seviyorum
Canımsın hiç birşey hayal ettiğim gibi olmadı.. :D monoton.
Mevsimlik değil, ömürlük olsun
Bulamadım
Ne aradım ne buldum.. Mis gibi yalnızlık 😎
Bu yaz ask beni terketti
aramadimki bulayim.. amaaan
Hayır bulamadım ve onlar sadece filmlerde oluyor.
Yazı kışı bilmem benim aşklarım kalıcı.
Hayır ya, denk gelmedik. 😀
Biz daş bulduk yanlız
yok bulamadım yaz başında ayrıldım hatta
Ilık bir sonbahar ayında buldum
pek umudum yoktu bulamadimda zaten
Ben kibristayim oyle bir ask bulamadim
Yaz aşkı ne ya çok saçma
Hayir bulmadim kismet işi.
Bu senedeeeeğ bekar gezeliiim dnsjjd
Ben yazı tatil ilan ettim asıl ara lazım ama dimi
Aramadım ki bulayım huzurlu bir tatil geçirdim