Arkadaslar erkek arkadasım askerde ondan habersiz surpriz hediye ne Gönderebilirim? Yemek, cikolata vs gondersem alirlarmi iceri veya farkli tavsiyeleriniz varmi?
Cevabın nedir?
+1 yılaskeriyeye genelde aspos (askeri posta) ile gönderim yapabilirsiniz, gelen kargoların hepsi açılır incelenir istihbarat amacıyla, size gelen mektuplar bile sizin elinize geçmeden, ruhunuz bile duymadan özenle çaktırmadan öyle profesyonellikle açılır, okunur, geri koyulur ki açıldığını anlayamazsınız bile... genel olarak dışarıdan yiyecek, içecek sokulamaz direkt çöpe atarlar zehirleme ihtimaline karşı, giyecek desen belki kış dönemi ise ailenin göndereceği mont, içlik filan kabul edilebilir, elektronik eşya sokamazsınız, yiyecek içecek vs gibi şeyler kabul edilmez, mümkün mertebe mektupta bile çok çok özel şeyler yazmayın, çok detaya girmeyin, özlem ile şehvet dolu şeyler yazmayın hepsi okunuyor, komutanınız arsız biriyse ifşa edebilir, tüm bölüğün önünde t*şak malzemesi olabilirsiniz bir anda, bizzat bu gözler gördü yani...
13 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz, peki be gonderilebilir ki sevinecegi, ihtiyaclarini zaten ailesi gonderiyo surpriz olarak ne olabilir
- +1 yıl
pek birşey gönderemezsin, en fazla güzel bir mektup...
Soran+1 yılPekala cok tesekkurler yinede sansimi denerim
+1 yılEvet alıyorlar ama yemek yollama çikolata ve giysi yolluyo bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGiysi olarak ne yollayabilirim? Camasir corap atlet vs disinda bisey isine yarar mi cunku gorunce sevinecegi seyler olsun istiyorum
- +1 yıl
Valla kış geliyo eldiven maske falan al nöbet tutarken işine yarar
+1 yılAbur cubur gönderebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAlirlarmi ki acaba iceriye
- +1 yıl
Benim arkadaşım yollamıştı almışlardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Kendi fotoğraflarını gönder dolabının içine asar