Lise arkadaşıymış, buluştular tamam bir şey yok burada. Erkek arkadaşları da gelecekti gelip gitmişler, benimki de şu lise arkadaşıyla dolaşmış yemek yemişler falan. Ben başka bir şeylere daha sinirliyim diye fazla patladım sanırım ama ayıp değil mi? :/ Fotoğraf temsili, yoksa çiğ köfte yemişler 😂
Sevgiliniz karşı cins arkadaşıyla baş başa yemek yiyebilir mi?
Kendimden örnek vereyim o kızı senin yerine koyacağım bak şimdi benim ilkokul sonlarına doğru tanıdığım lisede aynı okulda okuduğum ve hala görüştüğüm karşı cins arkadaşım var ve ilerde evlediğimizde de görüşeceğimizi umuyorum. (bu arada bir tane var böyle dostum dediğim.) sevgilisi var diye ben onunla görüşmeyi kesmem elbette şu an var hatta görüşüyoruz falan çoğu zaman ortak arkadaşlarımızla beraber olsakta ikimiz dışarı bir şeyler yapmak için çıkmak istediğimizde arkadaşlığımıza taş koyulmasını istemem çünkü ben senelerdir onun kahrını çekiyorum be sırf sevgilisi diye benim dert anlattığım insanla görüşmemi nasıl istemez? Öyle dünya yok. Fakat olur da ikimizden biri farklı düşünüyoruz o yönde eğilimimiz var ve kız bunu sezdi.. işte dananın kuyruğu orda kopar 😂
Oha yuh sen ne rahatsın ya ben olacam o saaten sonra bir daha görüşmem bile gitsin bol bol Ne halt yiyorsa yesin o şırfıntıyla çok saçma yani eğer illa görüşecekse de senin de tanışman gerekiyor kız evli mi değil mi ne haltsa belirsiz pek de önemi Yok Zaten olmaz öyle birşey bırakıcam bide oldu daha neler bunu gündeme getirmesi bile ayrılık belirtisi.
asla izin vermem bir kez arkadaş olmalarına izin verdim benden ayrıldıktan sonra 5ci gün sevgili oldular yani sevgilinin etrafına kız arkadaşlarını sokma mesafeli olmasını söyle
Aslında nelerin mühim ve mânâlı olduğuna göre değişir bunlar beyler, lakin düşünceleriniz adına müteşekkirim. Bir başkasına koyduğumuz yasaklar, bahsini ettiğimiz uyarılar ve diğer şeyler karşıdakinin isteği ile olmayan, onu yansıtmayan şeylerdir. Bu nedenle karşıdakinin asıl isteklerini ve düşüncelerini tam olarak anlayamıyor olabiliriz. Mühim olan bazı hususlarda orta yolu bulabilmektir.
Canım güvenle alakalı bir şey değil. Ben de yaşadım bunu, dert anlattığım gidip ona ağladığım erkek arkadaşım ilk fırsatta bana yürümeye başladı. Ha yüz verdim mi vermedim kız bir şey yapsa o da vermez belki ama ne gerek var yani içimin içimi yemesine
o erkekte senin gibi kızla yemek yemeye oturuyor o masaya yani hemcinsinde onur ve gurur olsa sevgilisi olan erkeğe yanaşmaz. Kimse sizin kardeşiniz değil karın bağınız yok. Aynı şekilde sende dikkat ediyorsan sıkıntı yok ama sen bi erkekle aynı muhabbeti yaşamakta ıstarcıysan yürü git.
Arkadaşım deyip dert anlattığım erkek arkadaşım ilk fırsatta yürümeye başladı. Ki sevgilisi de arkadaşım. Kadınla erkek arkadaş olabilir evet ama baş başa olmasın o arkadaşlık, kendim yaşadığımdan biliyorum güven olmuyor b
Ay seven bir erkek iki gun sonra istemege gelcek olan bir erkek sevgilisime sacma sapan bir trip yapip telefon yuzune kapatip bu saate disari cikarmi ya...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle hayır. Kalabalık grupsa olur ama başbaşa müsaade etmem
En İyi Cevaplar