Ne yani Sevgilin karşı cins kankasıyla baş başa yemeğe çıkamaz mı? 😬 Kıskançlık seviyenize bakalım 🤔 Herkesten kıskanacak kadar değil, herkesi kıskandıracak kadar sevin 🌸
Sevgiliniz karşı cins arkadaşıyla baş başa yemeğe çıkabilir mi?
arkadaş bizim bu sevgili niye böyle ya ihtiyacımız olduğunda yanımızda durmuyor bizi başkası avutuyor yok yemeğe çıkıyor ne bilim bir sürü bir şey neden böyle bir sevgilimiz var onu anlamadım ben :) nasıl bir sevgi bu peki bu sevgiliyle biz ne zaman beraber vakit geçiriyoruz falan oralar detaylardamı
Konuştuklarını gördüğümde tansiyondan sandalye fırlatmışlığım var, çocuk benim yanımda selam vermez oldu. Benimkinin yanında konuş niye konuşmuyorsun dedim, lavaboda kafayı ezince aklı başına geldi. Yemek konusuna girmeyelim artık istersen..😀😀. Not:Artık çıkmıyoruz..
Keşke söylediğin gibi olsa... Ha olur mu oluyor tabi yani her zaman papaz mercimek çorbası içmez. Arada tarhana dener ama bu hasta olduğunu ve çorbacı olduğunu değiştirmez :dd
Açıkçası arkadaşını tanıyor olmam gerekir. Hiç tanımadığım biri ile bu benim arkadaşım diyip birden başbaşa yemeğe çıkması abes olur diye düşünüyorum... Tanıyor ve zararsız bulduysam (zararsız nasıl bir tabirse ısırmayacak falan:D) çıkabilir bir amaç doğrultusunda.
Tanıyorsam o arkadaşı daha önce gördüysem ne bileyim toplu görüştüysek evet diyebilirim ama hiç tanımadığım bir arkadaşıyla çıkamaz bu konuda ısrar ederse altında başka şeyler ararım
Ve hayatıma alacağım kadını kısıtlamak için değil mutlu etmek için alırım.
Karısının veya sevgilisinin karşı cinsle yemeğe çıkmasına izin vermeyip kendisi de karşı cinsle her haltı yiyen günahsız varlıklar bana yorum yazmasin.
Kafam ne kadar cagdas ve medeni olursa olsun ask konusunda kalbim ilk insan gibidir ister odun ister yobaz ister baska etiket hic umrumda degil ben o kadar genis olamam. Benim kadınım benim yanimda olacak oyle genis mezhebe musadem olmaz
Kimse sevgilisini 24 saat takip edemez. Buluşmak isteyen gizli gizli buluşur, karakterinde varsa her haltı da yer... Adam evli, karısı gidiyor buluşuyor adamın haberi var bişey demiyor, sevgilisine de bişey demeyen çıkacaktır.
Kendime güvenirim sevdiğime de güvenirim ama kizla erkek kanka olamaz illaki bir tarafta hoslanti vardir derim her zaman. O yüzden istemem böyle bir sey.
O akşam ben de hayali bi isim uydururum mesela ahmet ya ahmet de benle nezamandır görüşmek istiyo ben de onunla yemeğe gidiyim derim:) sert tepki verirse o da gidemez kendi içindeki düşünceye göre tepki verir hani bir söz vardır ya kişi kendinden bilir işi diye.