Mikro aldatma, erkeklerin aldatmadıklarını söyledikleri halde aslında aldattıklarını kanıtlayan yeni bir aldatma biçimi.
Mikro denmesinin sebebi, tam bir aldatma olmasa da ufak tefek davranış ve sözlerle asıl aldatmaya yol açması ve aslında erkeğin ilişkiyi ciddiye almadığını göstermesi. Size göre mikro aldatma ne demek? Bilenler söyleyebilir. Mikro aldatma nasıl oluyor?
Yeni nesil aldatma şekli olan "mikro aldatma" ile yüzleşseniz ilişkinizi hangi yönde değiştirirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamlar! 🥰 Bu soruyu görünce hemen yazmak istedim. Bazen adı üstünde "mikro" olsa da, bu numaraların etkisi oldukça büyük oluyor. Gelin, mikro aldatmanın ne olduğunu, nelerden oluştuğunu ve onunla başa çıkmanın kısa yollarını anlatayım.
Mikro Aldatma Nedir?

Mikro aldatma dediğimiz olay, bir ilişkide veya iletişimde, karşı tarafın göz ardı edilebilecek kadar küçük gibi görünen davranışlarıyla gerçekleşmektedir. Mesela bir arkadaşın sana "Yarın buluşalım!" dedi ama o yarın geldiğinde, sen saatlerce beklerken o hiç gelmedi ve haber vermedi. Ya da belki de iş arkadaşın e-postanda sık sık cevap vermez, ya da ödev partnerin kendisine düşen kısmı yapmayı unutur. İşte tüm bunlara mikro aldatma örnekleri diyebiliriz. Küçük gibi görünse de, zamanla ilişkilerde büyük bir etki yaratır ve aranızı bozar.
Mikro Aldatma Davranışları Nelerdir?

Mikro aldatmanın ne olduğunu anladık. Şimdi davranışlarına geçelim. Mikro aldatma belirtileri neler? İşte sana bir mikro aldatma listesi:
- Randevulara geç kalmak, buluşma saatini unutmak veya cevap vermemek gibi davranışlar mikro aldatmanın en sık rastlanan türlerinden bilinir. Mesela biri bilerek size cevap vermezse mikro aldatma diyebiliriz.
- E-postaları okumamak veya görüşmeleri sürekli ertelemek gibi davranışlar da mikro aldatma kategorisine girer.
- Bir şeyleri yapacağına dair söz verip sonra unutmak veya erteleme sebepleri bulmak da mikro aldatmaya dahildir.
- Önemsiz gibi görünen, ama aslında gerçeği yansıtmayan küçük yalanlar da mikro aldatmanın parçası olur. Mesela "Bugün çok yoğundum, o yüzden dönemedim." demek ama aslında tüm gün Netflix izlemiş olmak diyebiliriz :D
Mikro ilişki nasıl belli olur derseniz, yukarıdaki seçeneklere maruz kalıyorsanız anlarsınız.
Mikro Aldatma ile Nasıl Başa Çıkılır?

Buna birkaç tane çözüm önerisi sunabilirim sanırım. Ben de mikro aldatmaya bol bol maruz kalıyorum.
- Konuşmak her şeyin ilacı.. Durumu net bir şekilde ifade etmek her zaman en iyisidir. Karşı tarafa, bu tür davranışların seni rahatsız ettiğini ve daha sağlıklı iletişim istediğini söylemek gerek.
- Herkesin zaman zaman hatalar yaptığını unutmamak lazım. Küçük hatalara esnek yaklaşmak ve karşı tarafın neden böyle davrandığını anlamaya çalışmak ilişkileri güçlendirir.
- Önemli konularda gereken ciddiyeti göstermek önemlidir. Ancak bazen küçük şeyleri de abartmamak ve gülümseyerek yoluna devam etmek, stresi azaltır. Gülmeyi unutmayın. :)
- Durumu mizahi bir şekilde ele almak, ilişkilerdeki gerilimi azaltabilir. Şaka yaparken bile sınırları iyi bilmeyi unutmamak gerek. Ara ara şakalarla birbirinizi tolere etmek gerek.
Hayat, ne de olsa en büyük mikro numaralardan oluşmuyor mu zaten? Birbirinizi sevin ve ilişkilerinize saygı duyun. 😉
21 Yorumla- +1 yıl
siz kafayı yemissiniz abi
En İyi Cevaplar
bunu sadece erkekler yapmıyor ki. insan evladı genel olarak doyumsuz. birinin onu beğenip sevmesi egosu için yeterli olmayabiliyor. o da gidiyor süleymanla konuşurken saçıyla oynuyor, mahmuta canım diyor, abuzerle kanka ayağı günde 3 saat mesajlaşıyor falan.
50 Yorumla
+1 yılBu sorumu dur bilmiyorum. Kelimelik oyunu üzerinden karımın beni aldattığını öğrendim. 4 aylık bir süre içerisinde karşısındakine telefon numarasını vermiş, toplam 9 ya da 10 kere telefon görüşmesi yaşanmış, karşı taraf eşime ayrı ev açacağını kocasını çocuğunu bırakıp ona gelmesini söylemiş. Yüz yüze hiç buluşup görüşmemişler, ben bununla görüştüm aynı anda 15 20 tane kadına birden yazdığını numarasını alabildiğine yürüdüğünü söyledi. Herkese takma isim farklı adres veriyormuş, numarasını emniyetten sorgulattım, sabıkalı olarak çıktı, numarası eskort sitelerinden sabıkalı kayıtlarına düşmüş, benim karımı bir kaç görüşmeden sonra kandırıp evine çağırıp videolarını çekip İnternete koyacaktı belkide. Ben kafayı yemek üzereyim, açtığınız konulara bakıyorum herkes kelimelik oyunu hakkında hala şununla oynuyorum bununla oynuyorum yazıyor, bu lanet oyun yüzünden benim yuvam dağılacak, ben tüm imkanlarımla bu oyuna savaş açıyorum, adım sanım herşeyim belli gizli saklım yok kelimelik oyunu bu ve yöneticilerinin kazandıkları paraları boğazlarından çıkartmadan ben ölmeyecem.
11 Yorumla
Şu halde kadınların her erkeğe mavi boncuk dağıtıp, on tanesiyle aktif bir şekilde konuşup mesajlaşıp, beşiyle buluşup, iki üç tanesiyle cilveleşip yinede herkese "Hayatımda kimse yok" demesi ne çeşit bir aldatma oluyor? Ya da başka bir adı mı var?
Seçen tarafın kadınlar olduğu bir dünyada senin dediğini yapan erkek sayısı %1 bile değil. Konuyu bize ihale etmeye çalışmanız yersiz, anlamsız ve komik.42 Yorumla- +1 yıl
Artık değil bu hep böyleydi. Benim babamın işten güçten başını kaldıracak vakti yoktu çapkınlığa, pek çok baba gibi. Çoğu erkek için aşırı lüks bu. Ama böyle olup aldatılan bir sürü erkek biliyorum.
Şimdilerde bizde boşanmalar şuna gelmeye başladı.
s18.postimg.org/.../...5_4028411680778215135_n.jpg
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence öncelik makro aldatmaya çözüm bulmak. Mikroyu daha sonra çözersiniz. Zira ne olduğu bile belli değil gördüğünüz gibi.
213 Yorumla- +1 yıl
Thauma seni severim. Serzenişini anlayamadım.
Bak bu mantıkla karşı cinsle tüm iletişim mikro aldatmaya girer. Zaten hiç bir aldatma makrodsn mikroya gitmez. Tüm aldatmalar mikrodan makroya gitme eğilimindedir. Öyle gercekler var ki bu ülkenin aleni aldatılan kadınlar yuvayı dağıtmamak icin buna göz yumuyor. Ben bu yüzden büyük resme bakalım istedim. - +1 yıl
of erkek ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılMikro makro anlamak istemiyorum ben böyle şeyleri.. duygusal veya cinsel aldatılma ne gerek var ayrıl ne gururumla ne de zamanımı emeğimi çal ayrıl git ne halt yersen ye... yorumları okudum da erkeği kadını, en çok kadın en çok erkek gibi kategorileştirmeye de yok bence...
Yeni nesili eskidi falan boynuzu hissedersem o boynuzu unutamayacağı münasip yerine sokarım
Ayran gönüllü mu başka cinsellikle mi arıyor öyle bir karaktere mi sahip ayrılsin ayrılın..
Ben eski kafalıyım emeğimi zamanımı gurumu onurumu zedelenmesinden öfke duyarım hiç aldatilmadim bilmiyorum ne yaparım ama bedelini odetirim illaki.. yapacağım değişiklikte budur o'nsuz arınılmış bir hayat kalıntısı bile olmayacak şekild e köklü değişim10 YorumlaAyna gibi aynısını yaşatır gösteririm tam bir aldatma sayılmaz sonuçta 😉 der dalga geçer hadi yoluna derim herhalde. Aynısını yapınca farkın kalmaz cılar a da şöyle diyim "öyle bir karekteri sizlik saygısızlık karşısında sakin üzgün ve karekterli masum kalmamı haketmez" insanlara empati kurdurtmak güzel bir ders biçimi
30 Yorumla
+1 yılYapmayın Allah aşkına işte siz kadınların hali ortada. Erkek biri olsada sevsem yuva kursam evlense der. Kadın ise aaa şuda yakışıklı, ooo paradı çok, vay katizmaya bak ateş ediyor, yiyelim gezelim sevişelim hayatımıza bakalım koçum diye diye takar boynuzlarını.
10 YorumlaAşkı bitiren en büyük etkenlerden bir tanesi, çiftlerin bir birlerine olan saygısıdır;Karşı cinse duyulan aşk saygı bittiği zaman o ilişkiyi canlandırmak için karşılıklı konuşmak gerekir, lakin bu konuşma karşısında, düzelme olmuyorsa aldatmadan daha çok ayrılık göz ardı edilmemelidir...
10 YorumlaKanseri mi tespit ediyorsunuz ya ne bu telaş, yapacak insan her türlü yapar. Engellenemez.
60 Yorumla90 Lı Yıllarda Böyle Mevzular Yoktu Ama Günümüzün teknoloji'si Ne Yazık ki Herşe'yi Fazlasıy'la Kolaylaştır'dı İnsanlar Hiçbirşeyin Yokluğunu Çekmiyor Tek Çektikleri Yokluk Güven Meselesi Ne Yazık'ki Umutlar Tükendi Çoğu İnsan İlişkileri Freelance Yaşıyor Ve Buda İster İstemez Alışka'lık Haline Geliyor Yelpaze Geniş Olunca.. :D
10 Yorumlamikrosunu makrosunu bilmem ben. bıçak kınına girinceye kadar tam aldatma olmaz. diğerleri oynaşmadır erkekse yapar bunu normal. aslan mı istiyorsun kedi mi? önce ne sevdiğine kadar vereceksin aslan istiyorsan haremi olur kabulleneceksin yok kedi istiyorsan alı dizinin dibine oynarsın işte mamasını verip uslu uslu...
00 Yorumla
+1 yılkızı saçlarından bir güzel tutar duvara savururum sonra biraz boğazın sıkarım falan sevgilime gelince eğer telden aldatıyosa beni o iPhonenunu kırar denize atar ardından onuda peşinden atarım söz üde iptal ederim yüzüğüde adamın peşinden denize savurum artık arasın dursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aldatmak ve ihanet karşıdaki kişinin güvenini kıran bir fiildir
güven süte benzer içine başka birşey katıldığında ne kadar temizlemek istesende daima bir şüphe barındırır
buna istinaden artık ona olan güvenim kırıldığı için ilişkim biter
o şiir bitti yeni mısra gerekmez00 Yorumla
+1 yılBiz ona halk olarak dötü başı oynuyor diyoruz. Aaaa adı mikro muymuş. 😨 Te Allah ım ha salata yemiş ha kebap ikiside mide dolduruyor 😒
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Iyi de neden erkeklerin uzerine oynaniyo hep ben anlamadim. Kadinlar aldatmiyo mu saniyosunuz? Kadinlar sadece erkekler kadar salak olmadigi icin guzel sakliyo biseyleri uzerini guzel ortuyo.. Oyuzden yakalanmiyo.. E sen de aldatmiyo saniyosun
16 Yorumla- +1 yıl
bayanlar eğer gerçekten seviyorsa aldatmaz bunu aklının bir kenarına sok ama gidipte bir gecelik karı blrsn o ayrı.
- +1 yıl
o zaman yanlış karı bulmuşsun dhmsnnsd
- +1 yıl
bak kardeşim 1. si ben 21 yaşındaym o tarih sallama ikincisi madem aldatılmak istemiyosun o zaman ilk sen düzgün ol sonra öyle şımarıklığına güzelliğine bakmadan doğru bir kız sev o zmn yaşmsn bnları.
'' herşeyin bokunu çıkarmaya son sürat devam '' birde birşey diycem de yanlış anlama '' neden kopyaladıgın kaynagı belirtmiyorsun? araklamak prim almak ugruna bu kadar kolay olabilir de emege de saygı olsun dimi!'
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak Dünyanın en sacma şeyi insan olan yapmaz sevmiyorsa git o kişiyle ilişkiyi bitir başka biriyle başla o dururken başka insanlarla gönül eglendirmek insanlık mı hiç sevmedigim yaratık türüdür ya
10 Yorumla kesin londrada bir yerlerde bir üniversitede "Pre-cheating behaviors in emotional releationship " dersi ile okutulan bir kavramdır bu! midye yemeyen ingiliz kraliçesinin topraklarında. Midyeye doymayan Türkçede pireyi deve yapmak dediğimiz birşeye tekabül ederki makro cheating'e ulaşamamış bünyelerde sancı yapabilir bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. yeni değil ki bu, bildiğin ilişkiyi takmamak deniyor buna. erkeklerle de ilgisi yok, herkes yapıyor. bu olduğunda ayrılman gerek, ama bunu da kimse yapmıyor. bahane de "seviyordum" :/ iyi b*k napalım yani değil mi? ayrılın işte olmuyorsa.
00 YorumlaYalniz kalmayi göze aliyorsaniz, micro aldatmaya göz kirparsin... yoksa kenidini berebellum agaci gibi hissedersin. Adam sana bir de nanik ceker... yalnizliga hos geldin... yalniz karsilama kirmizi hali ile yapilmiyor... simdi den duyurulur.
00 YorumlaAldatan insan önce küçük küçük mikro mikro aldatır sonra makro makro aldatır sonrada seni bir çöp gibi atar.
Hiçbirşey başlarken makro başlamaz zaten hırsızlıkta önce küçük küçük baslar10 YorumlaBu işin mikrosu makrosu olmazki seven kadında erkekte ondan başkasıni gözü görmezki eğer böyle bsey varsa bsey yapmaya gerek yok zaten bitecek olan durumdur.
00 YorumlaBazı aldatmalar , baston görevindedir, evliliği veya ilişkiyi kurtarmak için bilinçli olarak tercih edilebilir . Bu tür aldatmalar genelde sanal, chat ortamında , tlf konuşmalarıyla , kişilerin duysal eksikliklerini giderici micro aldtmalardır. yapılması kulağa hoş gelmesede hayatn geçeğidir.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın mikrosu makrosu olmaz serbest piyasa kuru değil ki bu.
Ayriyetende kadını, erkeğide olmaz tek başına yapılan bir eylemde değil sonuçta.
Az bir aldatma hissetersem noktayı koyarım.00 YorumlaKızlar mikro aldatma yapmıyormu yani sadece erkekler mi yapıyormuş :D
Baktım oyle bir durum var keserim ilşkiyi :D20 Yorumla
+1 yılAklini başına devsirmesini isterim. Ufak tefek sorunlarla büyük bir felakete yol açabileceğini söylerim. Devam ederse zaten sonu olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yıl"aldatma sayılmaz kii" diyenlere haklı sebep çıkarıyosunuz mikro makro diye. Aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz affetmem yakarım
10 Yorumla
+1 yılbir sadece sanal seks ile yapılan ihanetleri biliyoruz bir de mikrosu çıkmış bak @lenii
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiiiç varyasyonlarına girmenize gerek yok. Aldattığı an iş biter. İster mikro ister makro ister minimum ister maxsimum ne fark eder.
00 YorumlaErkeklerin ipini bu kadar sıkmaya gerek yok canım kadınlığını kullandıktan sonra bşr erkek aldatmaya fırsar bulamaz zaten ;)
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum. En iyisi bağlanmamak. Ta ki ayrılamayacak kadar bağlanana kadar. O zaman koyver gitsin. Elden birşey de gelmez hani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılHaberim yok bundan. bir de moda olmasin tobeee. Niye aldatiyonuz kardesim zorla mi sevgili oldunuz. Neyse sakinim dksks
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKizlar gibi elimizin altinda 3-5 tane yedekte tutmuyoruz. Platonik begeni sadece bizmkisi.
Sizinkinin yaninda bizimkisi cocuk oyuncagi gibi.00 Yorumla Bence insanlar birbirine karsi durust olmali aldattigi zaman soylemeli sonra boyle sacma sapan seylerle ugrasiyoruz mikrodur bilmemnedir
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın makrosu mikrosu mu olur aldatma aldatma işte ikisinde de affedilecek zerre birşey yok aldatan kişi sizi salak yerine koyuyor bu kadar net
00 Yorumla
+1 yılSorun kadınlarla iletişimi değil ilişkiyi ciddiye almaması olur sanırım. Şimdi her karşı cinse mikro kaşar gözüyle bakarsam iş çok uzar.
00 YorumlaMikro falan tatava aldatmak hem neden erkek diye sıniflandırdın.
Yapılan anketlere göre dünyada en çok aldatanlar kadınlar en çok yakalananlar erkekler.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Mikro falan aldatmam o kadar yuvam yikilacaksa giderim manken bulurum para yediririm hdhdhd oyle ota boka yuvami yikmam :D
00 Yorumla
+1 yılDiyette diye menüyede mi bakmasın 😃😃 Şaka şaka. Hiç komik değil. Mikro makro bilmem. Mahvederim.
10 YorumlaIlıskıyi cıddıye almıyorsa bıtırsın kımle napıyosa yapsın
10 YorumlaNeden aldatma şekli olarak erkekleri ele aldınız? Kadınları kapsamıyor mu aldatma konusunda?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Henüz yer yüzüne sevdiği kadına seni aldattım diyen erkek gelmedi.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi hatun aldatılmaz
+1 yılAhahaj;) iki sene once beni aldatdilar zaten 😂😂ayrildik bitti
13 Yorumla- +1 yıl
Seni aldatan salak şimdi ins bülent ersoyla beraberdir 😊⚘
- +1 yıl
Bulent ersoy ona bakmaz :)
- +1 yıl
O bakmassa fatih urek bakar canım sikintimi sende 😊😊 snn gibi bir kızı aldatip birakiyosa aslında onlar bile fazla yaa ⚘⚘
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın mikrosu makrosu olmaz aldatma hiç bir türlü kabul edilemez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmak istemeyen kadınlara şu tavsiyelere kulak vermelerini isterim.
http://bit.ly/2kxLoIB00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O kadar aydınlattın ki şimdi cevap vermekte zorluk çekiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçma ismi olan şeylerle uğraşamam
#SenBakmıyorsunDiyeYokOlmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl" Erkeğin ilişkiyi ciddiye almadığı " kısmını tam anlamadım.
Kadın aldattığı zaman makro mu oluyor?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiye almıyosa ayrılırım niye degistirmeye ugrasayım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Herkesin yaptığı bir sey bu ve ucu açık. Imali sözden başlar, bir anlik bakisa kadar gider.
00 YorumlaBir kaşık suda boğulmak isteyenlerin fantezisi. Kadınların güven ile ilgili sıkıntıları :S.
00 Yorumlabende aldattığım için o da aldatsa rahatlardım valla :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. En ufak aldatmaya yol açan şeyde aldatmadır.
Mikro bunları yapanların uydurduğu kaşarımsı birşey :)00 YorumlaAldatmadım dediysem yapmamışımdır aksi kanıtlanamaz😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mikro aldatma nedir ya hu? Aldatacaksanız adam gibi aldatın...
10 Yorumla
+1 yılBaşımdan def ederim uğraşmak istemiyorum. Mikro ilişkileri ile mutluluk bol kadınlı günleri olsun.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın makrosu mikrosu mu olur yahu, aldatma aldatmadır :D biride kimi aldatıyon diye sormuştu geçen. :D
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bir kafes yaptırın bizide içine kapatın çalışmayalım teknolojiden uzak duralım dışarıya çıkmayalım daha güzel olur sorun kökten çözülür
02 Yorumla- +1 yıl
Enfes fikir :) Sevgilime yapmak istediğim 😊
- +1 yıl
Yap yap hatta penceresi olmayan odaya koy dışardan bakarlar felan 🙄🙄
Bende erkeğim ama ilk defa duydum, gercek oldugundan emin misin?
00 YorumlaÇeşidi hiç önemli değil sadakatsizlik varsa o iş biter
10 Yorumlaaldatmak isteyen her şekilde aldatıyor, yedek tutuyor elinin altında, ufak ufak şeyler yapıyor, bunu kız da erkek te yapıyor, genelleme yanlış
10 YorumlaÇok yanlış kim yaparsa yapsın ama evliliği bitirmeye yetermi bu konuda katılmıyorum bir evlilik kolay bitmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma aldatmadir. Bu ne saçma bisey ya. Her geçen gün gözünüzden element uyduruyorsunuz 😝
10 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mikro aldatma ne demek, mikro aldatmayla karşılaşsanız ilişkinizi hangi yönde değiştirirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler