Biz de bilmiyorduk. Ta ki bu araştırma bize ulaşana kadar! İnanır mısınız inanmaz mısınız bu sizin bileceğiniz şey ama isimler, hayatınızı oldukça etkiliyor. Bunun üzerine yapılan yüzlerce araştırma var.. Yeni biriyle tanışmak mı istiyorsunuz? Tanışma uygulaması Happn’ın verilerine göre isminiz Emre ya da Merve ise diğer hemcinslerinize göre çok daha avantajlısınız. Peki karşı cinsin en çok beğendiği diğer kullanıcıların isimleri hangileri?
Buna göre en çok “beğenilen” yani “charm” gönderilen kadın ismi Merve; erkeklerde ise Emre. Kadınlarda ikinci sırada Elif adı yer alırken, erkeklerde Mehmet tercih ediliyor. Üçüncülük kadın isimlerinde Esra’nın olurken, erkeklerde Murat’ın oluyor.
Sırasıyla en popüler kadın isimleri: Merve, Elif, Esra, Büşra, Kübra, Gamze, Zeynep, Özlem, Gizem, Burcu, Ebru, Özge, Tuğçe, Deniz, Seda, Tuğba, Duygu, Selin
Sırasıyla en popüler erkek isimleri: Emre, Mehmet, Murat, Burak, Ahmet, Onur, Mustafa, Ali, Hakan, Gökhan, Ömer, Can, Serkan, Tolga, Cem, Hasan, Uğur, Yusuf
Bu arada isminiz nedir? 8)
#Meczup @777733335555 listede senin ismin de var ama biz @İnekliPijama eltimle evde kalmayı garantiledik :/
Bana ismini söyle, sana aşkı bulma şansını söyleyeyim! İsme göre aşkı bulma olasılığınız nedir, biliyor musunuz?
Hiç bir dayanağı ve desteği olmayab böyle bir saçmalığı alkışlamamı bekleme. Her insan doğar, büyür ve yaşlanır ve ölür. Tabiki öldürülenler ve hastalığa kazaya maruz kalıp, insan faktörüne kapılup zamansız ölenlerde var. Demek istediğim ne istiyorsak ne için mücedele edip emek veriyorsak o oluyor ve ona görw şekilleniyor her şey. Bizlerin elinde yani. Ve ismi koyanın o anki ruh hali ve birilerinin hatırasını yaşatma hevesinden başka bie şey olmayan isim denen şeyin nasıl oluyorda bahsettiğiniz şeylerin ispatı nedeni olduğunu kabul etmekte neyin nesi?
Yani arasa Buğracan falan gibi bir isim olsa hadi sesimi çıkarmayayım da, Türkiye'de en yaygın isimler bunlar olduğuna göre, haliyle istatistiklerde de bunlar çıkacak. Misal bak listede Güldemir adı var mı; yok. Çünkü o isimde tek bir kadın var, o da happn kullanmıyor 😎
bu sorunun cevabına internetten merak edip bakmıştım. kafamdan birkaç kız ismi attım. yanılmıyorsam yüksek oranlar çıkmıştı. ilk tepkim şu olmuştu. hadi ordan be...
listede en çok yeni nesile verilen isimler görüyoruz ne tesadüf kaç kişi çocuğuna bu isimleri koymuş bir bakın benim ismimin olması imkansız mesela çünkü türkiyede toplasan 1000 kişide yoktur yani çok saçma bir fikir ismine göre falan
Saçmalık he canım isme göre şanslısın örneğin ismin gamze ama çirkin hayattan beklentisi yok ama diğer yandan ismi popüler olmayan biri var ama kariyeri ilişkisi herşeyi yerli yerinde o yüzden böyle saçma şeylerle uğrasmayalım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bana ismini söyle, sana aşkı bulma şansını söyleyeyim! İsme göre aşkı bulma olasılığınız nedir, biliyor musunuz?
En İyi Cevaplar