Bana ismini söyle, sana aşkı bulma şansını söyleyeyim! İsme göre aşkı bulma olasılığınız nedir, biliyor musunuz?

Biz de bilmiyorduk. Ta ki bu araştırma bize ulaşana kadar! İnanır mısınız inanmaz mısınız bu sizin bileceğiniz şey ama isimler, hayatınızı oldukça etkiliyor.
Bana ismini söyle, sana aşkı bulma şansını söyleyeyim! İsme göre aşkı bulma olasılığınız nedir, biliyor musunuz?
Bunun üzerine yapılan yüzlerce araştırma var..
Yeni biriyle tanışmak mı istiyorsunuz?
Tanışma uygulaması Happn’ın verilerine göre isminiz Emre ya da Merve ise diğer hemcinslerinize göre çok daha avantajlısınız. Peki karşı cinsin en çok beğendiği diğer kullanıcıların isimleri hangileri?

Buna göre en çok “beğenilen” yani “charm” gönderilen kadın ismi Merve; erkeklerde ise Emre. Kadınlarda ikinci sırada Elif adı yer alırken, erkeklerde Mehmet tercih ediliyor. Üçüncülük kadın isimlerinde Esra’nın olurken, erkeklerde Murat’ın oluyor.

Sırasıyla en popüler kadın isimleri: Merve, Elif, Esra, Büşra, Kübra, Gamze, Zeynep, Özlem, Gizem, Burcu, Ebru, Özge, Tuğçe, Deniz, Seda, Tuğba, Duygu, Selin

Sırasıyla en popüler erkek isimleri: Emre, Mehmet, Murat, Burak, Ahmet, Onur, Mustafa, Ali, Hakan, Gökhan, Ömer, Can, Serkan, Tolga, Cem, Hasan, Uğur, Yusuf

Bu arada isminiz nedir? 8)

#Meczup
@777733335555 listede senin ismin de var ama biz @İnekliPijama eltimle evde kalmayı garantiledik :/