Sevgilim. bosanmak uzere ve beraberiz beni tanimadan once esiyle ayrilmaya karar vermis bosanma uzereyken tanistim ciddi dusunuyoruz sadece huzur istedgni soyluyor acaba beni sevmiyorda sadece mantiksal mi yaklasiyo
Cevabın nedir?
+1 yılsana bır cok soru soracagım sımdı esı senden guzel mı once bunu dusun guzelse bekledıgını bulamadı daha az gucelıylemı deneyecek ya da esınden guzelmısın guzelsen ozaman senden guzelını bulunca senı terk etmeyecek mı? evlenmıs bosanmıs bırısıne aılen ne dıyecek yenı bosanmıs bırısıyle bırlıkte olman daha onceden onla bırlıkte oldugunu ortaya koydugu zaman onların yuvasını yıkan bırısı gıbı durucaksın bu hos olucak mı ya da ne bılıyım henuz bosanmamıs evlı bırısıyle bırlıkte olmak nasıl bır duygu mıgde gercekten kaldırıyor mu o kadın belkı cok sevıyor onun ahını aldıgına deyecek mı evlıyorsun cocugu varsa o annesınden asla kopmıcak senı kotu kadın olarak tanır evlensen bıle yoksa oyle bır sorunun yok demektır varsa gene aılen araya gırıcek ve bır cok sıkıntı cıkmıcak mı hem evlenmıs bosanmıs dedınız tamam dedık bırde cocugu var dıyecek bır baskasının cocuguna bakmak nekadar zor bunu dusundun mu herkez ıster bır bırının ılkı olmayı o senın ılkın beyaz gelınlıgınde bır ılk yasıcaksın dugun yapmak bıle belkıde ıstemıcek karsındakı bunu tasıya bılıcek mısın halen hayatında bırısı varken bır baskasıyla gozu dısarda olan bırısıne kadar guveneceksın hadı guvendın senı bırakmayacagının nekadar garantısı var cevrendekı ınsanlar suna bak kendısnı harcadı evlenmıs bosanmıs bırısıne karısı olarak gıt dıye sozlerı duygudunda canın az mı yanıcak ya da yanmıcak mı belkı senle evlense ble bır omur cocugu varsa o eskı karısıyla gorusucek mecburen nekadar buna katlana bılıceksın ya gerı donerse dıye dusunmeyecek mısın bırsey oldugunda kavga ettıgınızde evlenmıs bosanmıs bırısıne ben geldım dıye yuzune vurmadan yasıya bılıcek mısın ya da o eskı karsının adını soylerek o bıle boyle degıldı demıcegını garantısı var mı dedıgı zaman bunu nasıl tasıcaksın sıkıntı o ısler cok sıkıntı bana gorede acıkcası cok ters tamamen bıseyler bıtmeden en azından o kadını soy adından cıkartmadan bır baskasına yonelecek kadar dusmus bırıne bakman senıde dusurur bence
013 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok evet kimse gercegi bilmeyecek yuva yikan kadin gozuyle bakilck ama gercekten benim sonradan haberim oldu beni tanimadan once bosanma davasi aclms
- +1 yıl
daha sana bosanacagını bıle soylememıskı bıseylerı senden saklamıs nekadar durst gelmıskı sana sen devam etmeyı dusunuyorsun allah askına bırak be bosver genclıgıne yazık edersın ılerde cok sıkıntılar olucaktır bana gore ama karar senın kararın ben kımseye yakıstırmam yanı onu kendımede yakıstıramam evlenmıs bosanmıs arıfesınde olan bırıyle bırlıkte olmayı gıder bosanır tamamen kalbınden hayatından sıler gelır eyw ama daha hıc bısey bıtmemısken yuvasını belkı sonkez kurtarın dıyecekler deneyecekler bunuda senden saklıcak ve karısı aldatıldıgını gormus olucak o kadnın yerıne koysana kendını bı nasıl kotu nasıl acı verıcı bır durum senı arayıpta evlı bırıne dolanıp altına mı yatıyorsun dedıgı zaman gıt kendını kopruden aşşagı at o dakıkadan sonra yaşamanın anlamı varmı?
Soran+1 yılBir daha bir araya gelmeyceklerni biliyorm evet bana soylemedi basta kacmayi denedi bende kurcalynca ve benden emin olnca soyledi
- +1 yıl
sızın aranıza olan sey sızın ılskını ama bana gore dedıgım gıbı ters bır ınsan varken baskasına gerek duyup ona yalan soyleyıp sonra emın olunca bıseylerı soylemesı felan ne bılıyım ona yaşattıgını sana yasatmıcagınında garantısı yok hayat senın hayatın tabıkıde bısey dıymem karsımam daha fazla
Soran+1 yılKimse sicak yuvadan kacmaz belkide mutsuz bir evliligi vardi bitirmek zorunda kaldi ve anladgm kadaryla oyle
- +1 yıl
anladıgın kadarıylaoyle belkıde sana cok ıyı davranıyor suanda gıtme kal elınde dıye nerden bılıceksın karsına tam tersı davranıyordu o karısını anlattıgı kadar tanırsın erkek haklıdır kadın anlatsa belkı aglarsın 2 nızde hemcins sınız kadınla degıl mı kendıne yakstırıyorsan sakınca yok dıyorsan devam et ama ah alma alırsan sıkıntı
Soran+1 yılBanada pek iyi davranma seyi yok net bir insan beklentilerini acik ack soyluyor ve bunlari kaldrablcgmide soruyor
- +1 yıl
senın bılcegın bısey kendınden once ne duruma dusucegını aılenı dusun tepkılerını dusun aılenın ona gore adım at
Soran+1 yılAilem kesin sknti cikarir
- +1 yıl
ailenden degerlı tutmuyorsan neyın cabasındasın? ozamn dıye sorarm bende sana sıkıntı cıkartmasıda normal senı hıc evlenmemeıs bırıyle bırlıkte dugun kurmak ısterler oda onların haklarıdır suanda bosanmak arıfesınde olan bır erkekle bırlıkte oldugunu aılene bıle soyleyemezsın senı dırek bırıne verır gonderırler köyün birine orda yaşarsın dogru degıl mı?
Soran+1 yılIllaki dugun falan olurda herseyin hayrlsi olacagi varsa olr
- +1 yıl
aynen oyle sen kendını yakıstırdıysan bu duruma aılenıde sen ıkna edıcegını dusunuyorsan nekadar dogru nekadar yanlıs mılletı ılgılendırmez son karar senındır bana gore yanlıs suanda bırlıkte olman senı hıcte entere etmedı bence cnku hayat senın hayatın dıgerıne gore zaten ayrılcak normal diyecektir hepsi bukadar olup kapanacaktır hadı ıyı gcler
Soran+1 yılTesekur ederim iyi geceler hayrlsi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. bir kalbte iki kisi oynamaz. Baskasi icin seni aldatan senide baskasi icin aldatir. Empati sart
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmiyor veya aldatmadi benden once ayri yasamaya ve bosanma davasi acmaya karar vermisler beni sonra tanidi
Gerçekten anlamıyorum bir kadın bir başka kadına ne kadar boşanmak üzere olursa olsun sonuçta kağıt üzerinde de olsa hala evliler nasıl kendisiyle aldatılmasina göz yumar ya? Ki boşanacagi ne malum? Ciddi düşünüyoruz demişsin bir de adamın ciddi haline bak boşanıyor 😒
23 Yorumla
Soran+1 yılYanlis bir evlilik yapmis olabilir. Bosanmasi birdaha evlenmeycgi anlamina gelmez ki
Soran+1 yılZaman herseyi bir bir eksiksiz bir sekilde onumu sunacak sadece sabr
+1 yılIsterse kadin gorusmenize izin versin yaptiginiz yanlis dini inancinizi bilmiyorum ama islama gore cezasi ağır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
+1 yılİlişkiye başlamışsın doğruluğunu şimdi mi sorgulamaya başladın. Geçin şu saf ayaklarını.
312 Yorumla
Soran+1 yılIliskiye basladktan sonra soyledi
- +1 yıl
Ayrıl o zaman.
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Kusmaya gidiyorum.
Soran+1 yılBence yadirgamadan once ayni seyleride yasayabilecegini goz onunde bulundr cunku bende bulundgm durumdan cok memnun degilim buyuk konusma derim
- +1 yıl
Büyük konuşmadım zaten. Öyle gurursuz bir kız değilim, öğrendiğim anda ayrılırım. Sevgi mevgi geçici.
Soran+1 yılBende oyle derdim unutma hayat insana tukurdugunu yalatmiyor bizzat yutturuyor
- +1 yıl
Klişe laflara tokum.
Soran+1 yılGercekler.
- +1 yıl
Hayatı yalan olan biri bana gerçeklerden bahsetmesin lütfen :D
Soran+1 yılCanim seninle tartsp o luks'u sana yasatmycmm uzgunum 😍😍
- +1 yıl
Uzaklaş o zaman yorumumdan :D
En adili bu süreci uzaktan izlemek. Yuva yıkmaya bir adım bile yaklaştırmamak lazım. Senden destek almasına, yani bu var diyip boşanmaya daha meyilli olmasına engel olman lazım. Gün gelir sana da yapar bunu.
19 Yorumla
Soran+1 yılEsiyle severek evlenmemisler ve esi ailesyle anlasmiyormus beni tanimadan 2 ay once ayrlmaya karar vermisler
Soran+1 yılEvette belkide dedigin gibidr bilmiyorum kafam. karisik eger olursada onun 2. Evliligi olck
Soran+1 yılOyle yapmaya calisyorum hayirlsi olsn ya herseyn cok ta kurcalamamak lazm
Soran+1 yılVallahi bende sasirdim neyapacagimi akisina biraktim
Soran+1 yılInsallahh :(
+1 yılGayet mantıklı karar vermiş baksana boşancam ayağına en baba klişeyle seni tavlamış
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ;)
+1 yılUlkese şeyma subasilar ne çok arttı. Nasıl bir fantezi dünyanız var sizin anlamıyorum ki
19 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yaa
- +1 yıl
Kes be aptal
Soran+1 yılSeninle tartsmycm
- +1 yıl
Üste çıkamazsın ki ne diyeceksin adamın medeni hali evli isterse ayrı yaşasınlar her an barışıp seni sutlayabilir çünkü sadece hevessin onun için. Gün gelir devran döner sana da yaşatırlar ama
Soran+1 yılBen kimsenin yuvasini yikmadm onlar anlasamamislar benle ilgli bir durum degil
- +1 yıl
Kendini kandirabilirsin ama vicdanını asla. Tabi varsa
Soran+1 yılBu kadar acimasizca yorum yapma
- +1 yıl
Gerçekler acitir kusura bakma
Soran+1 yılNeyse tesekkur ederim
+1 yılBoşanana kadar belirli bir mesafeniz olsun. En sağlıklısı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn :)
+1 yılSaçma yanlış anlamsız
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Yol yakınken vazgeç10 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra olsaydınız ya abv sizin bah boşanır bekle
00 Yorumla
+1 yılSizin gibiler varken evli erkeklerin bir yerleri daha çok kalkar.
00 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra senin de bir özelliğin kalmicak. Çünkü sen onun için macerasin
19 Yorumla
Soran+1 yılBelki de kim bilir ama Şu an guzel giden bir iliskimiz var
- +1 yıl
Bende evliyim. gizli bir kaçamak için güvenilir bir hatun bulsam el üstünde tutarim. Ama bosandiktan sonra gizlilik kalmicak kaçamak tadı bitecek
Soran+1 yılGizli birsey yasamiyoruz ki esiyle ayni evde kalmiyorlar
Soran+1 yılBekar sayilir Şu an
- +1 yıl
Tamam sikilcak senden. Elinde tutmak için yeni fanteziler üretmeye çalış
Soran+1 yılFantazi uzerine giden bir iliskimiz yok
- +1 yıl
Evli iken onunla birlikte olmadın mı
Soran+1 yılHayr
- +1 yıl
Nasil tanıştınız
+1 yılYara bandı olma kimseye 😀
20 Yorumla
+1 yılsenin evli birisiyle sevgili olman ne kadar doğru?
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanimadan once bosanma davasi acmis 1 yildr ayri yasyolar mahkemeyi bekliyorlar
- +1 yıl
hep öyle oluyo zaten
Soran+1 yılInanip inanmamakta ozgursun
Herşey olabilir sen boşanmış biri misin ki
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir hc evlenmedm
Soran+1 yılGonulll ferman dinlemio 😅
Soran+1 yılHayirlisi herseyin.
Soran+1 yılOlacagi varsa zaten olur oluru yoksada zaten olmaz hayrlsysa olsn ne diyim. 2 el. diye bakmiyorum ha evlenmemis bekar olsaydi binlerce kizla. yine. yatmis. biri olacakti bakir olcak degil ya sadece bir imza yani
Soran+1 yılYa o evlenmeden oncede beraber olmus ondan diyorum
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmazmış 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenide zukup birakacak mantigi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bişi diyim mi benim durumuma benziyor
00 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılbilemiyeceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdı ne?
166 Yorumla
Soran+1 yılHayirdr?
Cevap sahibi+1 yılTanidik mi çıkacak onun için
Soran+1 yılCikmaz cikmaz 😅
Cevap sahibi+1 yılAman söyle ya :D
Soran+1 yılIstermisin tanidk ciksin 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam ben sorayım kadir mi :D
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSoyadı aydın mi
Cevap sahibi+1 yılKiz buluyoz mu yoksa :D
Soran+1 yılEvet aydn
Cevap sahibi+1 yılFransa da mi yaşıyor
Soran+1 yılAhhahahah saka saka adi kadirde degl fransadada yasamio 😅
Cevap sahibi+1 yılHadi ya tam da kocisimi bulcaktim :D
Soran+1 yılBosanmak uzeresnz sanrm
Cevap sahibi+1 yılEvet canım 1,5 yil olacak
Soran+1 yılEsin mi istedi ayrlmk yoksa sen mi
Cevap sahibi+1 yılO istedi
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılOzelden yazsana
Cevap sahibi+1 yılGizliyken nasil yazayim :D
Soran+1 yılBende yeni uye oldm. pek anlamiyorm acikcasi
Cevap sahibi+1 yılAcikcasi aile baskisi nedeniyle bitti canim onun ailesi baski yaptı
Soran+1 yılAnladim zor bir surec olmali ama erkek arkadasmdanda anladgm kadaryla bosanmak isteyen erkegn 1 gunluk birsey degl hatalarn geneli yani bıkmşlk usanmşlk var
Cevap sahibi+1 yılEvli kalmis mi ayni evde yasamis mi? bizim resmi nikah düğünden önce oldu nikahtan 1 hafta sonra boşanmak istedi mesela
Soran+1 yılHi evli kalmis beraber ayni evi paylasmslar
Cevap sahibi+1 yılNe kadar evli kalmış bunlari soruyorum çünkü seninle boşanma kararı almadan önce mi tanışmış karardan sonra mi anlamak için
Soran+1 yılBenden once bosanma. karari alms
Cevap sahibi+1 yılSence boşanma asamasinda biriyle görüşmek doğru mu? İçine siniyor mu?
Soran+1 yılTek tarafli birsey degil ki adamda tamamen kopmus kadindan. Belkide benim varolusumdan dolayida donmuyor kadina kafam karisik ya
Cevap sahibi+1 yılSenden ilgi ve sevgi görüyor ise etkiler elbette
Soran+1 yılCok iligilyim cok seviyorum herseyin farkinda onu oldgu gbi seviyorum ve farkinda bunlarn
Cevap sahibi+1 yılTamamen Boşandıktan sonrası gösterecektir zamanla yani
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılIlisjinizin gidisatini sonucunu yani
Soran+1 yılInsallah bosanr ne diyim
Cevap sahibi+1 yılInsaAllah canim cekismeli degilse uzamaz
Soran+1 yılAdli tatil girdi araya canim. yoksa
Soran+1 yılMahkeme olacakti
Cevap sahibi+1 yılBizim çekişmeli olduğu için 1,5 yil sürdü 4 cu mahkeme olacak anlasmalilar çabuk biter ya eylul ya da ekimde sevgilinin de biter büyük ihtimalle
Soran+1 yılSen mi istemyordn bosanmak
Cevap sahibi+1 yılBen o öyle 1 hafta da ayrılıyor diye maddi manevi tazminat actim o yüzden çekişmeli oldu ama istemiyor değilim sabrla bitmesini bekliyorum
Soran+1 yılNasl boyle bir sacmalik yapms inanilr gbi degill pislik ya
Cevap sahibi+1 yılAllaha havale ettim. Kurtulduguma seviniyorum.. maalesef ondan daha iğrenc insanlarda var yapacak bisey yok bir tane de bana denk geldi iste
Soran+1 yılBenimki benden yasca buyuk belkide gencligimde hosuna gtmis olabilir
Cevap sahibi+1 yılSen kac yadindasin o kaç yasinda
Soran+1 yılBen 22 o 34
Cevap sahibi+1 yılBaya yas farkı var ve dedigin olabilir.. sen onunla evlenmeyi düşünüyor musun peki
Soran+1 yılEvet seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılAilen izin verir mi? Onaylar mi
Soran+1 yılBen istersem olur
Soran+1 yılTek aklimi celen sey cok guzelim. gencim ne bilim karakterim tam istedgi gbi
Yani bunlar o kadina donmeme sebebi bir nevi bu bosanmada benimde payim mi oluyorm kafam karisk?
Cevap sahibi+1 yılBunu anlamak icin onun içini okumak lazim senden önce kadina tamamen bittiğini söyleyip evi ayirip ayri yaşamaya basladiktan sonra mi karşısına çıktın yoksa kadindan ayrilmayi düşündüğü siralarda mi bu önemli işte
Soran+1 yılEvi ayirp yasamaya basladktan sonra
Cevap sahibi+1 yılO zaman etki ettiğini sanmıyorum eğer aralarinda hiçbir bir tekrar sans fırsat kalmamissa
Soran+1 yılBelki vazgecebilirdi hani iyi kotu idare edim e smdi karsisin 4x4 biri ckti ister istemez etki eder mi acaba
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle eder ona esinin veremediği özellikleri bir başkası veriyo ise karakter vs. Kesinlikle etki eder
Soran+1 yılMesela herseyimizi paylasrz ben hc brseyimi gizli tutmam hayatima dahil ederm oda farkinda bunlarin ne dese onaylarim ustelemiyorum kiskanclik yapmiyorum annesi onun icjn cok degerli esi pek deger vermemis beni bu konuda cok denedi tepkim sabit annen annemdir falan dedim sonradan degisme gibilerinden konustu bilmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılDemekki esi de böyle iyi görünüp sonra değişmiş adam da emin olmak istiyor
Soran+1 yılAynen oyle sence ciddi olmasaydi bu tur konular gecer miydi aramzdan bana diyor sadece huzr istyorm senden
Cevap sahibi+1 yılAdam çok tartışmis kavga etmis aralarda kalmış bu yüzden huzur arıyor ciddi olmasa konuşmaz böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılSen yine de kaptırma kendini hazırlıklı ol derim
Soran+1 yılAynen zaten sevseydi onun yaninda olurdu
Cevap sahibi+1 yılSeven Sevdiğimin yanında olur ya zaten :-) hakkınızda en hayırlısı olsun insaAllah
Cevap sahibi+1 yılSevdiğinin*
Soran+1 yılTesekuurler bebegim allah seninde gonlune gore versjn😍
Cevap sahibi+1 yılAmiin Amiin insaAllah kuzucum ♡♡ :*
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenide aldatir
021 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanimadan once bosanma davasi acms benle. ilgisi yok. Kimse kimseyi aldatmadi yanls bir zaman
- +1 yıl
Niye bosaniyo?
- +1 yıl
Asigim demekle evlilik yurumuyo
Soran+1 yılAnlasamyorlarms sevgi falanda yok kadinda galiba biraz dir dir ci falan saygsz biriymis
- +1 yıl
Hrpsi boş masallar yarin senlede aynisi olmicakmi?
Soran+1 yılYa iki tarafta gercekten sevseydi olay bosanmaya gelmezdi ortda sevgi yok ki ayri yasyorlar 1 yil nerdeyse
- +1 yıl
Bastan severek evlenmediler mi? Asigim diye kendine kılıf uydurma
Soran+1 yılYok ya ailesi bulmus bununda o siralar sevglisi falan yokmus tamam demis oyle evlenmis yani
- +1 yıl
Seviyorum diye adami melek yaptin evlenmeseymis sevgili yoktu kiz buldu evlendi komediye bak
Soran+1 yılNe alakasi varya kimseyi aklamiyorum olani anlatyorm
- +1 yıl
Cok basit ve sacma geldi cunku
Soran+1 yılSonuc odakli yaklasmak lazm baklm. ne olck
- +1 yıl
Boyle seviyirum diye evlenirsen evliligin sevmekten ibaret ol. adigini anladiginda bide sen bosarsin
Soran+1 yılNasipte yasamak varsa yasicaz gormek varsada goricez herseye hazrlkli olmak. lazm fikir danisyorm sabah evlnmycm adamla
- +1 yıl
Nasip diyosunda bile bile atese yurunekte enayilik sen bilirsin
Soran+1 yılHer gecenin bir sabahi vardr
- +1 yıl
Lafla peynir gibisi yurumez yuruseydi o adam evlenmezdi
Soran+1 yılHayirlisi
- +1 yıl
Peki kumarda bol sans
Soran+1 yılTsk ettim ☺
- +1 yıl
Ricalar 😊
Nasıl tanıştınız