Soğudum, artık sevdiğimi hissedemiyorum diyen erkek geri döner mi?

Normal şartlarda dönmez ama size de bir anlatayım. Yaklasık 8 9 yıl önce internetten biriyle tanıstım. İlk 2 yıl ilişkimiz arkadasça ilerledi görüntülü konusuyorduk. Neyse o sıra ciddi anlamda küstük cok da uzulmustm yaklasık 1 yıl konusmamısızdr sonra bir şekilde yıne basladk bu kez ılıskı bıraz level atladı sevgılılık altı arkadaslk ustu dedıgımz. Sonra onu bulundugm sehre davet ettım 4 5 gün kaldı o sırada farklı duygulr hissettiğimi anladım. Gelıp gıttıkten 1 ay sonra aramız yıne muazzam derecede bozuldu. Benı cok kıskanırdı arkadas cevrem yormus onu ve sonradan ogrendıgıme göre de benım unıye gıdınce degıstıgımı dusunmus. Ama ben hayatımda öyle acı yasamamısımdr daha 17 18 yasındayım uzuntumden yemek yıyemez oldum nefes alamıyodum Allah kımseye vermesın o acıyı. O da 1 2 ay sonra sevgılı yaptı genelde öyle olurdu aslında benle konustugunda sevgılısı olmazdı benden sonra olurdu. Neyse o kızla 1.5 yıl cıktı 2 3 ayda bır de bana mesaj atardı nasılsın gıbısınden. Sonra bana tekrardan yazmaya basladı benımle konustuktan sonra da kızla ayrıldı ama öyle denk geldı kızın beden haberı yok. Yazdı ama eskı tanıdıgm degıldı benı ıt yerıne koymuyordu artık kestım konusmayı her seferınde umut verıp baskasıyla gorusurdu cunku. Aradan 1 yıl gectı pısmanım diye mesaj attı. Ona da dönmedım 5 6 ay sonra whatsabı yenı ındırmıstım bahaneyle bı mesaj daha attı bende sevgılısı var sanıyodum olmadıgını ögrenınce bı sekılde ılerledı konusma 1 ay konustuk tekrar buraya geldı 6 yıl sonra, burdan dönüşünde de sevgılı olduk. Gercekten de degişmişti telafı etmeye calısıcam herseyı dedı calıstı da cabaladı gercekten. Ama benım yasadıklarım agırdı kolay acılamadım atlatamadım cok da cekıngen bı yapım vardır cok yakın da olamadım ona. İlişki 1 yıldır muazzam guzellıkte gıderken kavgalar benım sureklı cekıngenlıgım göz teması bıle zor kuruyodum, kuslukler onu sogutmus benden. 2 hafta önce bitti 2 gün sonra tekrar yazdım emın mısın dıye olumsuz yanıt verdi çok üzgünüm, geri döner mi sizce?
Soğudum, artık sevdiğimi hissedemiyorum diyen erkek geri döner mi?