Üniversite okuyorum 185 boylarındayim tipte resimdeki gibi fakat utangaç biriyimdir iyide bu kötü bişey mi yani çünkü hiç sevgilim olmadı ondan utangacim fakat kötü bişey mi?
güzel kardeşim kimse utangaç erkek istemez utangaçlık kızlarda güzel olur ama sen erkeksin sen yönetilen değil yönetensin erkek istediğini alır onun kendisine gelmesini beklemez bak uni öğrencisiyim dedin arkadaşların sohbet ederken muhabbete girmeye çekinme esprili ol illaki güzel ya da çirkin bir kızın ilgisini çekersin ya da ortamdan dolayı tanıştığın kızlar olur sadece rahat ol özgüvenli ol bikere kalıbını kırmayı başarırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir unutma özgüven çok çekici bir özelliktir birisi senin sustuğun bir ortamda kimseyi tanımasa bile gelip muhabbet etse sen onun hakkında kötü düşünürmüsün hayır başkalarıda senin hakkında düşünmez merak etme özgüven kazandığın gün başardığın gündür
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkürler kardeşim sağol erimeden yazdın uzun uzun sağlıcakla kal
Tipinde sorun yok bunu bil öncelikle. Ne kadar güzel kızlar var kro hapçı tiplilerle geziyor. Senin onlardan eksiğin abaza olmaman neden dersen onlar abazanın önde gideni her kıza yavşar iltifat eder kızda ondan ilgiyi görür. Utangaç olma kız iştelerin muhabbetin iyi olsun. Yakışıklısın da yani değerini bil.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim aynen yani yüzüm kizariyor kızla konuşunca olmuyor yani inanki elimde değil bilmiyorum kontrol edemiyorum kendimi
yani hep erkek arkadaşlarim var biz bize takılıyoruz sıkıntı bu sanırım ama okulda mesela topluluklar var tiyatro dans vs sence katılsam mi ben mimarlık okuyorum farklı bölümlerden kız tanırım büyük ihtimalle
Hiç sevgilisi olmayan bir kız bul. O da utanır sende öyle devam edersiniz. Aileleri kat araya söz nikah. İlk olunca daha güzel olur. Ama kızla beraberken utanıpta konuşmazsan sıkılır. Bunları aşmalısın.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
işte onu bilemem ki yani tüm kızlara tek tek sevgilin oldu mi diye soramam ki
Spor yap giyimini değistir kendine bak biraz. Tipin iyi. Daha da iyilestir. Kızlar sana gelir zaten. O zaman dersin. Ben böyle bir kız istiyorum diye. Bak o zaman nasıl bir buluyorsun.
Hiçbir şeye geç kalmış değilsin merak etme aksine çok güzel, tertemiz bir geçmişin var. Hayırlı zamanda, hayırlı kişi çıksın karşına. Dış görünüşün ve fiziki özelliklerinde gayet iyi sakın aksini düşünme. ;)
Bence tip olarak begenilmeyecek bir tipte degilsin. Erkek arkadaşların vardır elbet onların ortamına gir bu ortamlarda kiz arkadaşlar da olan. Böylece biraz da olsa acilirsin. Giyim tarzını değiştir, yaşına uygun şeyler tercih et.
Bu sitede neden sevgili olamamak takıntılı bir konu? Olmayiversin cok mu lazım.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende bu zamana kadar böyle düşünüyordum zaten fakat bugün bir AVMde gezerken 14-15 yaşlarında çift gordum kendime neden benim hiç olmadı yasim 20 çünkü?
Sevgilin olup da aşk acısı çekmemişsin bundan sonra güzel bir ilişkin olsun çok araştır iyice tanı sonunda da evlenirsin zaten önce aşık olursun daha çok gençsin yakısıklısın da bayağı
illa spor takilicam diyosan pull&bear var mavi var ayakkabida vans ve adidas tercih et ama sakallar falan iyi senin bende oyle sakal olsa daha agir giyinirim
o zaman gözüne kestir bir tane , bir şekilde muhabbeti kur sonra bir yerde buluş ne varsa açık açık konuş.. yüzsüz ol biraz pısırık durma :D onlarda insan onlarda tuvalete gidiyor :P
Utanırsan bir şey beceremezsin utanma ortamlara girmeye çalış giyim tarzını değiştir. Özgüvenin ve duruşun olursa iyi olursun çünkü tipin gayet iyi zaten
En İyi Cevaplar