Bende mutlu olacak mıyım?

25 yaşındayım. Bu zamana kadar hayatımda çoğu şey o kadar kötu gitti ki. Aile hayatım olsun, okul , iş daha bir çok şey. Bu yaşıma kadar öyle kimseyle sevgilide olmadım. Sonra biri çıktı karşıma. Tamam bu kez şans vericem dedim. Bana uygun biri değildi ailesi, eğitimi daha bir çok şey ama ben onunlayken o kadar mutluydum ki kendimi o kadar iyi hissediyordum ki. O ise benimle sadece gönul eğlendirmiş, vaktini geçirmiş. Benimle gunluk ev tutmak istedi gitmedim , yapamazdım öyle bişey. Ona söylemiştim ben evlendiğim kişiyle yaşarım demiştim bazı şeyleri. O da ben senin istedğin gibi biri değilim , sen çok iyisin, guzelsin, narinsin, terbiyelisin ama ben istemiyorum dedi. Evlenecek olsa bu ben olurmuşum ama istemiyormuş. Ve ben bu herif için hala gözyaşı dökuyorum , ağlıyorum. Onla geçirdğim gunler geliyor aklıma, bana söylediği yalanda olsa guzel sözler, onun elini tutuşum, sarılmamız, öpuşmemiz. Acaba bende bir gun mutlu olacak mıyım, Guzel şeyler yaşayacak mıyım beni hak eden birisiyle.
Bende mutlu olacak mıyım?