Aldatan Sevgiliye Nasıl Davranmalıyım?

Sevgilimle (Daha doğrusu eski sevgilimle) üniversitede tanıştım ve şu an aynı sınıftayız. Şimdi o memleketi İstanbul'da, bende Mersin'deyim. Tatile girdikten 2-3 hafta sonra bana soğuk davranmaya başladı. Sebepsiz yere tripler, yalnız kalmak istiyorum falan. Sonra bir baktım 7 sene peşinden koşup yüz bulamadığı çocuğu (Emre) ve o çocuğu kıskandırmak için flört ettiği çocuğun (Eser) engellerini kaldırmış. Tabi ben dellendim. Mesaj attım ve bana "Artık sana karışmıyorum, sende bana karışma" yazdı. Tabi işkillendim. Sosyal medya şifresini biliyordum. Girip mesajlarına bir baktım, Eser ile tatile girdiğimizden beri konuşuyormuş. Çocuk buna "Bebeğim seni öpmek istiyorum" yazmış. Benim ki de "Bende istiyorum ama utanıyorum" falan yazmış. Sonra buluşmuşlar falan. Tabi ben buna bayağı uzun (hakaret etmeden) bir mesaj attım. Konuşmaların SS'ini de gönderip engelledim. Sahte hesap açıp bana "Sen benim özelime nasıl girersin, sana bana karıma demiştim. Karaktersiz" falan yazmış. Hiç sallamadım.

Şimdi ben okul açılınca bu kıza nasıl bir tavır takınayım? Muhatap olmasam bile illaki ortak arkadaş grubunda bir araya geleceğiz. Ne yapmalıyım?
Aldatan Sevgiliye Nasıl Davranmalıyım?