Karşı cinsle iletişim kuramıyorum birinden hoşlanınca aptallaşıyorum çok yabancıyım bu konulara elim ayağıma dolaşıyor ne konuşmalıyım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum... Hiç sevgilim olmadı.. Umutsuz vaka mıyım sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılKarşı cinse duygularını belli etmekten çekiniyorsun muhtemelen çekinme aşşağılanmaktan dalga geçilmekten veya reddedilmekten korkma amacını belli et seçtiğin kişilere kuyruk salla ama sadece seçtiğin kişilere herkese yapma iletişime geçmeye çalış ve bu iletişim asla arkadaşça olmasın
17 Yorumla
Soran+1 yılOhoo ben bunları becerememki aptal durumuna düşerim
- +1 yıl
İşte böyle düşündüğün için beceremiyorsun neden aptal durumuna düşesin bu işleri biraz araştır nasıl yapılacağını ve yap bu kadar basit ama adını yolluya çıkarmayacak kadarda sınırında bırak
Soran+1 yılBen o sınırı nerden bilebilirimki
- +1 yıl
Bak o sınır nedir biliyormusun birini etkilemeye çalışırsın kuyruk sallarsın tabiri caizse ama bunu herkese yapma yani hedefin olan kişilere yap ha sonuç garanti değil tabikide istediğin kişiyi istediğin şekilde elde edemezsin şansını bir kaç kişide deneyeceksin olana kadar
Soran+1 yılAma ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ilk adımı kız attığında iyi şeyler düşünülmüyor
- +1 yıl
Adım atmayacaksın adım atmasını sağlayacaksın
Soran+1 yılİşte bende hiç umut yok bence beceremem ben öyle şeyleri çok düz bir insanım:)
En İyi Cevaplar
+1 yılIletisim kuramazsan sevdigin biri olmaz tabi. Seninle iletisime gecmek isteyen insanlara firsat ver. Onlari tanimaya calis. Zaten biraz konustuktan sonra nasil biri olduklarini anlarsin. Ozaman ya devam edersin ya da kendi tavrini ortaya koyup iletisimini kesersin
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok yabancıyım bu konulara nasıl konuşulur napılır bilmemki
- +1 yıl
Kimse mesaj atmiyomu sana.
- +1 yıl
Kendini guzel buluyor musun
Soran+1 yılMesaj derken?
- +1 yıl
Yani diyorum ki. eger ortalama bir guzellikteysen tanidigin veya senintaniyan erkekler varsa ve evlenme yasinda geldiyse sana mesaj falan atarlar. Seninle konusmaya calisirlar
Soran+1 yılİşte bende o yüzden beceriksiz miyim diye soruyorum ya... Fiziğim ideal (bence) güzelim (tabiki her insan gibi benimde kusurlarım var) tatlı güler yüzlü bir kızım ama hayatım boyunca hiç teklif almadım... Birkaç kişi dışardan soğuk göründüğümü ama aslında çok sıcak kanlı neşeli olduğumu söylemişti
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
+1 yılBak sana bir şey söyleyim mi ne bir şey yap ne de biri ol kendin ol doğal ol konusma tarzını vs degistirme kısacası neysen o ol ben hep öyleyim hiç soru yaşamadım küfür mü etmem lazım ettim kıskandım kısıtlama falan hepsi hislerimi belli ettim neysem o oldum yapmacık olma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma psikolojik sorunlar yaşadım bazı korkuşarın etkisimde kendim olamıyorum ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslına bu konuda aynı durumdayız. Ben de kendimi. beğeniyorum ama bir türlü sevgilim olmuyor. Bu durumu dışa dönük olmamama bağlıyorum. Aslına iletişimim güçlü ama sevgili olma konusunda gidip bir kızla konuşmuyorum. Dilersen eğer senin için problem olmazsa yakın şehirlerdeysek bir çay kahve içelim. Belki de güzel şeyler olur. Ne dersin?
00 Yorumlautangaç isen utangaçlık daha iyiyidir aşkın ilk adımlarında... özellikle her iki tarafta utangaç ise bu ikiniz içinde daha iyi olur çünkü her iki tarafta daha hiç birşeyden habersizce utanarak birbirine yanaşıyor en azından günümüz gençliği gibi kafa bel altına çalışmaz olur :) :) :) ...
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet utangacım ama iyi bir şey değil
Soran+1 yılO yüzden mi hala yalnızım
Soran+1 yılYalnızım ama canım yandığında arayacak kimsem yok
- +1 yıl
inanın canı yalnızken değil yalnızlığa bir daha geçince yanarmış... hea bide utangaçlığa gelirsekte tabi onunda bir belirli bir sınırı var başlıngıç aşamasında da tabi utangaçlık olacak fakat daha merhaba demeye bile utangaçlığını dibini seziyorsan hiç merhba deme daha iyi... dediğim gibi ya yürü sonuna kadar ya da hiç bir adım bile atma ve sonuçlarına katlan şu ağlamaklı yalnızlığınn içindeki sessiz kıza sence hangisi ;) hiç durmadan yürümek mi yoksa sabit kalıp tekrar geri kaçmak mı ;)
Soran+1 yılAma ben aşırı utangacım ve çok cesaretli olduğum söylenemez korkularım var
Soran+1 yılİnternette kaybedecek bir şeyim olmadığı için rahatım yanlış bir şey söylesem bile maksimum silerim bir daha konuşmam sonuçta tanımıyorum ama reelde durum daha farklı😂
- +1 yıl
ama sonuç olarak bana birşeyler yazılıyor değil mi fAkat senin dediğinde doğru hiç birşey farketmez önemli olan yüz yüze konusabilmek dokunabilmek duyguları karsılıklı hissedebilmek ama bunu gelde karsımdaki utangaç hanım efendye sor :D :D :D utangaçlığın dibine vurursan çıkamazsın aç biraz kendini dısarı çık gez toz dolaş kız arkadaslarnla havalı olmaya çalışın peşinizden koşanlara yüz çevirin anca sen bu tarz takılmacalarla atlatırsın utangaçlğını...
Soran+1 yılHavalı olmaya çalışacak türden bir kız arkadaşım yok😂
Soran+1 yılŞöyle ki en yakın arkadaşım bildiğin erkek gibi hatta çoğu erkekten daha erkek 😂
Soran+1 yılVar ama benim ilişkilerim yüzeyseldir :)
Soran+1 yılBen kimseye açmam derdimi reelde paylaşmam sorunlarımı derine inmem yüzeyselde kalırım geyik muhabbetleri falan filan😂
Soran+1 yılYani utangaçlığımdan kurtulmak istiyorum 😂
- +1 yıl
Ozman şimdi söyleyeceklrmi hemen uygula ki artık sessizlikten kurtul bu geceden itibaren gözüne kestirdiğin kaç tane tanıdığın erkek arkadasın varsa ve yanıt bekleyeceğin kim varsa mesj at konuş söyle yarın ne yapalım diye tek aşacağın engel bu ciddi olmak istedğin kim var ise konuş yarına randevunu al ve kurtul bu utangaçlık sevdanda. ...
Soran+1 yılBugün hoşlandığım birine mesaj attım zaten
Kusura bakmayın çıkaramadım dedi bana... Silmiş numaramı şanssızım ben ya
+1 yılEvet ya ne umutsuz bir vakasin sen öyle ıyyy keşke ölsen bu ne ya sevgilisi bile olmamış insan mısın sen acaba 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmesene bu bir dram😂
- +1 yıl
Dram mı hayır bence komik bir durum sen kendi psikolojini bozuyorsun 😂
Soran+1 yılKomik mi? 😂 içimdeki boşluk? ::
En iyisini yapıyosun bence. ilk konuşcağın kişi evlenceğin kişi olsun. herkesle konusmakta iyi bişi değil
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim istediğimde bu ama olmuyor
Soran+1 yıl23 :(
Soran+1 yılBitti okul
Soran+1 yılDışarı çıkıyorum zaten kurslara da gidiyorum ama yok işte
Soran+1 yılNasıl buldun
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkında:)
+1 yılSoruyu tam anlayamadım ne sordun yani? Sen sor yardım ederim yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç alışma böyle kal daha iyi. Alışınca kötü oluyor
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Böyle çok mu iyi sanki? Nasıl bir yalnızlık çekiyorum nasıl bir boşluk var içimde bir bilsen
Cevap sahibi+1 yılÇektiğin yalnızlığı anlıyorum ama yinede alışma hayatında bir kişi olsun ilk ve son olsun en güzeli.
Soran+1 yılBende bunu istiyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl23 :(
Cevap sahibi+1 yılBen daha küçük olduğunu düşünmüştüm yaşın gelmiş şimdi en ideal yaştasın
Soran+1 yılAma hala tık yok :)
Cevap sahibi+1 yılTeklif edende mi olmuyor hic
Soran+1 yılOlmuyor ne yazıkki
Cevap sahibi+1 yılEvden hiç çıkmıyormusun yoksa dışarıda çok mu sert duruyorsun
Soran+1 yılDışardan bakınca çok soğuk görünüyormuşum ama aslında sıcakkanlıyımdır:) bir kız bile bana "dışardan bakınca çok soğuk havalı görünüyordun çekiniyordum senle konuşmaya ama tanıyınca anladım hiç öyle değilmişsin aslında sıcakkanlısın neşelisin" demişti yani kızlar bile yaklaşmaya çekiniyorsa erkekleri sen düşün
Cevap sahibi+1 yılSende mi başak burcusun yoksa
Soran+1 yılAkrep burcuyum:)
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibiyimde başak burçları normalde öyledir ama akrep sıcak kanlı olur
Soran+1 yılAma soğuk görünüyormuşum :)
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim insanlar bana yaklaşmaya başta cekinirler. hoşlandığın birine sen yaklaşmayı denedinmi? cesaretini toplayıp bir kez olsun denesen gerisi gelecektir kendine güvenin gelir
Soran+1 yılDenedim olmadı beceremeidm 😂
Cevap sahibi+1 yılnerelisin
Soran+1 yılAydın:)
Cevap sahibi+1 yıl:) benim de ismin Aydın
Soran+1 yılCiddi misin:)
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılsenin ismin ne
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. guvenli bolgendn çıkıp insanların arasına karis zamanla normallesirsin
026 Yorumla
Soran+1 yılGüvenli bölgeden çıkma düşüncesi bile ürkütücü
Soran+1 yılRisk aldığımda her şeyin daha iyi olacağının garantisi yok... Aksine ya daha kötü olursa?
Soran+1 yılKorkuyorum ama
Soran+1 yılElimden ne gelir ki
- +1 yıl
Aslında herşey senin elinde nasıl kendini hapsediyosan öylede cikarabikirsin bunu öncelikle kabullenip anlamalisin sonra azim ve kararliklikla olmak istediğin kişi olmak için çaba goatermelisin tabi bu süreçte alabildiğine tüm yardımı almayı ihmal etme önüne hedefler koyarak ilerle
Soran+1 yılYardım derken?
Soran+1 yılBana destek olan kimse yok herkes köstek...
Birinden hoşlandığımda mutlu oluyorum hayata bağlanabileceğim bir şey oluyor hayallerim oluyor ama sonra hepsi bitiyor- +1 yıl
Mutlaka yardımcı olan farkında olduğun veya olmadığın insanlar vardır sen fark etmiyosundur bak şu an ben bile bı açıdan sana yardımcı olmaya çalışıyorum etrafına sadece kör gözlerle bakma dikkatli bak ama önyargılara değil anlamak isteyen gözlerle bak illaki yardım edecek birileri vardır bunda uyanacak bişey yok bizler insanız yardım almak kötü değildir herkes bana köstek demişsin nasıl köstek okuyorlar diğer konuda isesanirim sevmeyi bilmemekten kaynaklı sorunlar yaşıyorsun sevmek nedir bunu anlarsan bu sorununda asarsin
Soran+1 yılben kimseden yardım isteyemem... hayatıma köstek oluyorlar genel yani mutsuzetmekten başka işe yaramıyoralr
- +1 yıl
Kimseden yardım isteyemem demek kibir göstergesidir köstek olan davranışları belirtmemen hayali engellerin göstergesidir mutluluk ve mutsuzluk diğer insanlardan kaynaklanmaz bu duygu kişinin kendi ruh haliyle ilgilidir yani sen kendi kendine zehrediyosun hayatını böyle devam etmek istiyorsan devam et
Soran+1 yılSende bütün suçu bana attın ama 😂 kibirli değilim ama utanırım😂
Soran+1 yılAma yaşadıklarımın sorumlusu ben değilimki
Soran+1 yılBen bunları yaşamak istemedimki ama
Soran+1 yılÇevremdekiler bozdu psikolojimi hayatım hep psikolojimi düzeltmeye çalışmakla geçti
Soran+1 yılBabam sürekli bir şeyleri yapamayacağımı başaramayacağımı söyledi ne yaparsam beğenmedi her konuda eleştrdi hep küçümsedi öz güvenimi kaybetmeme neden oldu hata yaptığım her an kızdı 23 yaşındayım ve hata yapmaktan deli gibi korkuyorum😂
- +1 yıl
İnsanların bu günleri genelde gecmisten kaynaklı sorunların gölgesinde kalır sorunları halledelim ek için geçmişteki sorunlarımızı hallederim yolumuza devam etmekten başka caremiz yoktur senin geçmişinde sorun yaratan aile olduğu için bu tür yaralar derindir genelde paylaşılmak sorunu çözmek yerine insan bu sorunları hasır altı Edip kaçmayı tercih eder
Unutmamak lazimki bizler ailelerimizin bir parcasi olup onlarla bağli olsakda bağımsız bireylerizdir bunu ne kadar erken kavrarsan insan yoluna o kadar güçlü devam edecektir sende bu gerçeği anlayıp babanla hasar almış geçmişinde değil kendine ait gelecekte yaşamalısin peki ailemden başka sana engel olan kimler var onlarla ilgilide örnek verirmisin
Soran+1 yılAilevi sorumlardan dolayı psikolojik sorunlarım çok oldu duygusalda bir insanım verdiğim değerin karşılığını hiç göremedim dostum sandığım insanlar hep hayal kırıklığı yarattı.. Mesela en yakın arkadaşımla ne zaman mutluluğumu paylaşsam üzerine gölge düşürdüğünü fark ettim.. Misal fotoğraf makinesi almayı ço istiyordum aldım fotoğrafını yolladım onunla paylaştım eaki model falan diye dalga geöti çk kötü hissettim kendimi halbuki çok güzel makine ben çok seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok doğru kişi girince o kişinin sultanı olunca başka biri haline dönersin
012 Yorumla
Soran+1 yılO doğru kişi gelmiyor ama
Cevap sahibi+1 yılGelecektir, sadece sabretmelisin, hic gelmeyecek sandığın şu günlere gülüp geçeceksin ve ne sabırsızmışım deyip bugünkü ümitsiz haline tebessüm edeceksin
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur ama dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme, sen sadece gül ve geç zorluklara, yüreğini sokan su düşüncelere.
Bugünler geçecek elbet, seni yoktan var eden ihmal etmiyor, imtihan ediyor, sabret
Soran+1 yılBilmiyorum hep elime yüzüme bulaştırıyorum... Güzel tatlı bir kızım ama hiç teklif almadım bu ne demek biliyor musun :(
Cevap sahibi+1 yılİyi biliyorum bulunmaz bir hazinesin demek
Soran+1 yılKeşfeden olmadı henüz ama
Cevap sahibi+1 yılKeşfedebilsen Fatihin olabilen girsin zaten hayatına,
Ama seni merak ettim işin aslı
Soran+1 yılİşte girmiyor elimde tutan yanımda duran yok
Cevap sahibi+1 yılBana özelden yazar mısın
Soran+1 yılHayır özel konuşacak bir şey yok zaten
Cevap sahibi+1 yılOk bye
+1 yılbana yazarsan bu konuda yardımcı oluurm
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir yardım?
- +1 yıl
nasıl davranman gerektıgı konusunda
Soran+1 yılMesaj atamıyorum
Herseyin ilki heycanlandirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılgayet doğalsın sakın değişme
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya yalnızlığım? İçimdeki boşluk ne olacak? Sabrım kalmadıki
- +1 yıl
eğer bir gün mutlu olursan bu doğallığın sayesinde olacak.
elbette kendine daha çok güven, elbette güçlü ol ama şaşkınlık, el ayak dolaşması çok sevimli bunları yok etme
Soran+1 yılEğer bir gün mutlu olursam... Peki ya hiç mutlu olmazsam? Ya hayatım boyunca hiç sevilmezsem?
- +1 yıl
herkes sevilir ama beklediği ama beklemediği kişiler tarafından
Soran+1 yıl23 yaşındayım ve hiç sevilmedim hiç ilgi görmedim
- +1 yıl
görmemişsindir ama sevmişlerdir
Soran+1 yılSevselerdi bilirdim heralde
- +1 yıl
ben çok sevdim bilmediler
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama varlığını bilmediğim bir sevgiyle avunamaö
- +1 yıl
avunma bak etrafına bul onu
Soran+1 yılBakıyorum arıyorum ama bulamıyorum bazen kendimi çok aciz hissediyorum
+1 yılkendini hic bozma boyle iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılAma ben mutlu değilim
- +1 yıl
neden degilsin
Soran+1 yılYalnızım içimde hiç kapanmayan bir boşluk var her kadın gibi sevgiye ilgiye iltifata ihtiyacım var
- +1 yıl
hiç mi olmadi sevgilin
Soran+1 yılHiç olmadı
- +1 yıl
mesaj yazarmisin bana
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
konuşuruz iste neden olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynıyım.😭😭😭😢😢
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun😂
Cevap sahibi+1 yılAmin
inanmadım ya neyse alışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden inanmadın anlamadım
+1 yılbende öyleyim sorun değil
00 YorumlaNe güzel heyecanlı bir kız
010 Yorumla
Soran+1 yılYaa sorma çok güzel
Soran+1 yılO yüzden mi kimseyi çekmiyor?
Soran+1 yılGüzel tatlı bir kızım hiç teklif almadım
Soran+1 yıl23 yaşındayım ben
Soran+1 yılNe evlenmesi amca
+1 yılbende öyle ama. memnunum
05 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim :(
- +1 yıl
memnun. ol. gunah. isleme
- +1 yıl
bozulsan. dahami. iyi
Soran+1 yılGünahla ne alakası var yanımda duran destek olan birini istiyorum
- +1 yıl
bugün olur yarın olur yarın wurur atar
Bende aynıyım
00 YorumlaBazıları öylr :=
00 Yorumlazamanla alışırsın
014 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılNasıl bir koç? :)
Soran+1 yılSanalda rahatım zaten sorun reelde :)
Soran+1 yılEvet:)
Soran+1 yılKedi ne alaka yq :(
Soran+1 yılYani evet öyle uysallaşıyorum:)
Soran+1 yılSonra ne oldu?
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğilsim
07 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin:)
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılNeden sevgilim yok o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılsebebi mi olması lazım. varsada sebebi bunun cevabı sende saklı bizde değil sen vericen cevabı
Soran+1 yılAydın:)
Cevap sahibi+1 yılney anlamadım
Soran+1 yılBaşkasına yazıyordum yanlışlıkla sana yazmışım:)
beceriksizsin
00 Yorumla
+1 yılBüyülünce geçer
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?