Anonimden hoşlanılana yazmak ve ötesi. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim?

C2. me den hoşlandığım arkadaşıma mesaj yazdım. Tamamen muhabbet amaçlıydı, hoşsohbet adamdır. Öyle havadan sudan konuşurken konunun birinde dedim ki sen de tam sevilecek insansın, yanlış anlama ben öyle hissetmiyorum dedim. Çünkü tam olarak sevdiğimi düşünmüyordum, ama mesela bir türkü dinlerken aklıma gelirdi filmdeki karakteri ona benzetirdim vs. Ben sevemem çünkü sevginin sonu hayal kırıklığı dedim. Sonunu düşünürsen hiçbir şey başaramazsın dedi falan filan. Resmen sevmeye teşvik etti diyeyim.

Oturup dinledim bir kendimi cidden seviyor muyum diye. Evet birini sevmeye başlamadan önce kendimle münakaşa ederim. Kalbimin fırlayacak gibi atmasını falan hiç söyleme gereği duymuyorum. Benim için bir şeyi değiştirmez ama dedi sen pişman olursun vaktinde duygularını dinlemediğine. Beni boşver ama dedi sen kendini hem kararsızlıklarla hem korkaklıkla yıpratıyorsun. Haklı da.

Iki gün sonra falan kim olduğumu merak etti, çevresinden biri olduğumu anladı falan. Sonra dedi ki zamanında çok başıma geldi sen de benle kafa buluyor gibisin. Hele çevremdensen kesin kafa buluyorsun dedi. Ya dedim kafa bulacak adam sevmiyorum diye diretir mi falan ikna oldu sonra. Baktım tadı kaçmaya başlıyor canı sıkılacak gittikçe ben dedim daha fazla yazmayayım artık. Kendi ellerimle kendimi platonikliğe sürükledim. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Ama biliyorum beni sevmez o, tipi değilim. Beklemez de benden böyle şey. Kendi kendimin hayal kırıklığıyım resmen

*Arkadaşım ama yakın değiliz öyle muhabbetimiz çok yoktu ben de o yüzden anonim yazdım.
Güncellemeler
+1 yıl
A - söyle diyenler
B - söyleme diyenler
Anonimden hoşlanılana yazmak ve ötesi. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim?