Geçmişte bir hata yaptım ve oldukça pişmanım. Karşıma seveceğim insan çıkarsa direkt söylemeyi düşünüyorum. Ancak beni bu şekilde kabul edecek birini bulmayi pek ummuyorum. Ne yani benim gibi bir kızdan utaniyo musunuz? bir insan hata yapamaz mı? Ameliyat olsam bile bunu karşima cikan insana soyluycem beni seven insan herturlu beni kabul eder diye düsunuyorum? Insan gecmisini degistiremez ki?
Cevabın nedir?
durust olursan bu dusuncelerinin kendi kuruntun oldugunu anlarsin. ama bu cok detayli bir sey. mesela bir cok kisi seni direk reddebilir ama birisi cikar sana tapar ne olursan ol kabul eder. ask varsa gerisi teferruattir. erkegin aklinda her zaman bir dusunce kalir ama. yani bir kurt surekli yasar. o kurtu ölmeye mahkum etmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılya bna gore ask uyumdur yani karsindakiyle araniDaki dusunce davranis uyumudur mutluluk alisverisidir kimisi guzel diye sadece sever kimsi karsindaki onu sevdigi icin ama tek gercek karakter uyumundA saklidir bu oldugu surece ztn sadakat da olr yani karsimdaki bni cidden sevip kolluyucaksa bunu onemsememesini bekliyorum
Soran+1 yılaynn haklisin
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak ediyorum da bizim kızlarımız kendilerini ne zaman bir hediye paketi olarak görmekten vazgeçecekler 🤔 Şahsen sizin gibi kızlardan utandığım falan yok, geçmişin de beni ilgilendirmiyor. Kendini birine kabul ettirmek nedir? Kendine karşı biraz özsaygın olsun. Alışveriş malı olmadığını kavra artık...
92 Yorumla
Soran+1 yılama bir yandanda onmli yani bir kIzin ruhu kirlendiyse onune gelenle boyle bisey yapmissa ya da pisman olmamissa bnde erkek olsam bnde tiksinirim bir kiz bu kadar ucuz olmamali ancak bn bir hata yptm sdce bu konu yani affedilmez bisey deildr diye dsnyorum sncta hatami anladim tovbe ettim olmasaydi daha iyi olrdu tabi ama gecmise donemem ki
- +1 yıl
Geçmişinde bir hata yaptığını söylemişsin, önüne gelenle birlikte olduğunu değil. Doğru mudur? Ben burada kirlenen bir şey göremiyorum. Sen kendini kirli olarak görüyorsan sorun yok o zaman. Keyfin bilir..
+1 yılevet seni seven her türlü kabul etmeli. bekaret dediğin saçma birşey. toplum tarafından çok büyütülüyor. sonuçta evlenen zar için değil sen olduğun için evlenmeli.
www.kizlarsoruyor.com/.../a99711-kizlik-zari-hymen-nedir-her-gun-binlerce-soruya-sebep-olan-seye00 Yorumla
Allaha gore sart degil. Allah bile af edebiliyor (gercekten pisman olanlari). Insanlara ne oluyor? Resmen hadsizlik! Neyse bunu zaten sadece Turk kizlarina yapiyorlar. Kendinizi ezdirmeyin yoksa hep ezilirsiniz.
21 Yorumla
Soran+1 yılkatiliyorum zaten aksini dusunenlerden oldukca uzak durmaya calisiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
+1 yılBiri seni sırf bu yüzden kabul etmiyorsa bil ki o kişi seni sen olduğun için sevmiyordur.
Toplumda bakire kızla evlendim yaa diyebilmek için evleniyordur.
Aile baskısına mahrum kalmamak için evleniyordur.
Seven adam için böyle şeyler problem değildir çünkü asıl önemli olan senin solundakidir, iki bacağının arasında ki değil.
Kimse kimseyi geçmişi ile yargılayamaz.30 Yorumlayazık memleketın halıne bak derdımm ama demiyorum eskidendi artık insanlar gördugum kadırı ıle pek onemsemıyor cunku ruh orospulugu baskadır benim sansı fıkrımı sorarsan tabıkı ıstemem ılk olarak ama karekterı ve samımıyedı öncelıktır gerısı teferruat
03 Yorumla
Soran+1 yılNe simdi kendimimi oldureyim? Gecmiste yasandi ve bitti bir kez oldu Pismanim zaten cok sevecegim bile olsa hic bir erkekle flort etmemeye tovbe ettim Insan hic mi hata yapmaz Cozumcu musunuz yoksa sorunu iyice cikmaza surukleyenlerden mi?
Soran+1 yılpki
+1 yılAffetmek Allah'a mahsustur. Biz insanlar kim oluyoruz ki pismanlik duyan bir insani geri ceviriyoruz? Sen icini ferah tut, duani et. Rabbim yolunu aydinlatir seni kendin gibi güzel bir insanla tanistirir. Hic bir zaman dogruyu söylemekten vazgecme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsi görüşümü söyleyeceğim lütfen alınma, ben bugüne kadar hiç kimse ile birlikte olmadım. Evlenmek istediğim kızın da aynı şekilde olmasını isterim. Ama karşına çıkacak erken onlarca kız ile yatıp kalkmış ise, sana gelip de ben bakire kız arıyorum demeye hakkı yok diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHakLisin
sana gelende çok masum ve temiz olmayacaktır geçmiş olarak merak etme. şartlar eşit herkes hata yapar. sen sevgini ver gerisi kolay..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılPisman olacagim seyi asla yapma!
Insan elbette hatasindan ögrenir.
Bu kader meselesi seni seven insan anlayisli ise kabul eder eger ki anlayissiz ise unut. Ama umudunu asla kaybetme10 Yorumla Seni zarın için seviyorsa zaten o erkekten hayır gelmez boşver ben sevdiğim kızın benden önce nasıl biri olduğunu biliyordum yine de seviyordum bu bir engel olamaz ayrıyetten kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değildir diye düşünüyorum 😂
115 Yorumla
Soran+1 yılbnde oyle dusunuyorum
Soran+1 yılher insana soylemem zTen bugune kadar hep bnden hoslanan insanlarla ciktim Cidden bni seven hic biri olmadi zaten gecmisimi bknca anliyorum seven insan nasi olur diye yani adamina gire muamele ypcm
Soran+1 yılcok kisa 1-2 hfta once ayrldk 1-2 ayda ciktik
Soran+1 yılhatirlamiyorum cok kucukken olmus olmali
Soran+1 yılabazalara yanit vermiyorum
Soran+1 yılyok bir daha ypmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi bir kızdan utandığımdan değil ben bir kadının namusunu şerefini alacak kadar küçülmediğim uç kuruma sahip olup Allahın emir ve yasaklarına uyduğum için karşımdaki evleneceğim kadınında
müslüman olmasını isterim güzel ahlaklı edepli hayalı bir eş istemem normal bence14 Yorumla
Soran+1 yılNe simdi benim gibi bir kiz hatasindan donup tam bir mumin olamaz mi? Yani ben i kimsenin kabul etmemesimi lazim
Cevap sahibi+1 yılseni kabul edecek birileri olur olmaz demiyorum
ben sadece kendisine sahip çıkmış evleneceği kişiye saklayan birisi olarak ben durabiliyorsam evlendiğim kişininde durmasını isterim
bu en büyük günahlardan bir tanesi sen hatanı anladın ne yaptın
Allah a yönelim tövbe ettin mi 5 vakit namazında niyazında bir kulmusun
kuranı kerim okuyormusun Allaha sığınımıyorsun seni bu konuda affedeceğini bilmiyorsun sen hatanı kabul edip rabbime kendini affettirmeni beklerdim
Soran+1 yıldediklerinin hepsini yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılyapıyorsan ne ala senin adına sevindim
Önemli olan pişman olabilmek. Eğer sen yaptığının hata olduğunun farkındaysan affetme lüksü olan biz değiliz Allah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatasız kul olmaz ben de hata yaptım evlenecez diye ama olmadı. O yüzden ben de kabul ederdim sorun olmazdı benim için.
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta öyle biri ile evlenmem gerekir çünkü ben de hata yaptım ve bizim gibiler hiç yapmamış insanlarla dinen evlenemezmiş. Ayrıca ben hata yapmış bir kızın hatasını örter görmezden gelirsem gözünde daha değerli olurum birbirimize daha çok bağlı oluruz beni bırakmaz kolay kolay diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde yaşıyorsak tanışalım mı?
Soran+1 yılhaklisin
Cevap sahibi+1 yıl@kolimen ciddi olmasam yazmazdım ciddiyim tabiki. Başkaları ile yatıp el değmemiş kız isteyenler hem karaktersizler hem de günaha girmiş olurlar.
Cevap sahibi+1 yılSoran arkadaşım bir daha yapmam cinsellik diyorsun ve en mantıklısını yapıyorsun. İstesen tanışalım aynı şehirde yaşıyorsak. Benim cinsel isteklerim olmaz. Ben de zamanında bir hata yaptım ve evlenmeden yapmam daha. Ki ayrılalı 4 yıl oldu ve yapmadım bir daha.
Soran+1 yılbn dogu taraftayim
Cevap sahibi+1 yılUzağız. İnşallah karşına seni seven hayırlı biri çıkar.
Soran+1 yılve asla karsindaki insani yasadigi sehire gore bile ayirma 😂 nyse bb
Cevap sahibi+1 yılİnsanı yaşadığı şehre göre ayırmam. Seni tanımak istedim iyi anlaşırsak çıkmak istedim ama farklı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden kırk yılın başı buluşuruz yani ilişkimiz sanal ilişki olmuş olur. Ben sanal ilişkileri yanlış buluyorum.
Soran+1 yılcikmakta bir nevi zinadir bb
Cevap sahibi+1 yılİleriye dönük olmadığı sürece çıkmam zaten. Evlilik niyeti olmadan çıkmak çok saçma bence
+1 yılHerkes hata yapar söylemen çok doğru ama günümüzdeki erkekler 10 tane kızla yatıp el değmemiş kız ister bir kız yaptıysa... gözüyle bakar
10 YorumlaHayirdir arabami aliyorlar lutuf mu kabul edermi ne demek ya dusunme oyle seyler kendi yaptigi bir seyi baskasina nasil yapma hic el degmesin der ya oyle dusunme sakin
20 Yorumla
+1 yılKimin ne dediğine kulak asma. Karşına çıkacak erkeğe göre hareket et derim. Bu durumunu birçok erkek evlilikte ters bir durum yaşandığında yüzüne vurabilir. Bu yüzden seçeceğin insan çok önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
- +1 yıl
En kötü senaryoya kendini hazırlamalısın. Ve aklı zarda takılı kalan bir adamı tercih etmemelisin.
#MasumDeğilizHiçbirimiz
+1 yılBak kardeşim bana sorarsan canım dediğim bir insan var şu gün gelip bana öyle vb şeyler dese asla kabul etmem ama çoğu insan ediyor ve ben bunu anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapsin gecmise gidis yolu var mi? varsa bnada haber ver
hatalarınla barışık olursan elbette sorun olmaz. seni seven sen oldugun için sevsin
10 Yorumla
+1 yılkarşındaki erkeğin senin samimi duygularını anlaması lazım canım, ne olursa olsun
10 YorumlaSen gerçeği soylede seni öyle kabul edecek biride çıkacaktır benim sana tavsiyemse tövbe er v
11 Yorumla
+1 yılSanki erkekler el degmemis goncagül. Karsina cikacak erkeklerin yüzde 95i senin dengin zaten. Kendisi gecmiste kizlarla iliski yasadiysa, senide öyle kabul etmeli. Dedigim gibi, denk oluyorsunuz zaten
00 Yorumla
+1 yılruhun bakire olduktan sonra varsın bedenin fahiş. e olsun seni sevecek olan böylede sever böylede başının tacı eder dert etme ve her insan hatakardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bir kisiyle yaptim bilincli deildim uykuluydum blki elinde tutar birakmaz diye bir kac kez daha yptm ama tovbe ettim bir daha kimsenin eline bile dokunmamaya
Bence söylemen yeterli. Herşey insan için. sen büyük konuşanlara bakma
10 Yorumla
+1 yılPeygamber bile 3 koca eskitmiş kadınla evlenmiş. Üstelik evlilik teklifini de kadın yapmış.
05 Yorumla
Soran+1 yılniye peygamber eşi de bir insan değil mi?
Soran+1 yılPeygamberler niçin yaratıldı Farkliliklarini gostermek icin mi? Yoksa rehber olmak icin mi?
+1 yılsen samimice tövbe edip ayni hatalari tekrarlamaz tovbeni korursan hiç yapmamış sayılacaksin. kimseye de söyleme geçmişi sil at tertemiz basla
06 Yorumla
Soran+1 yılya bn karsimdaki insandan bisey saklamak istemiyorum bigun ortaya cikarsa pisman olurumZaten bni seven bu halimlede sever
- +1 yıl
ortaya cikmaz merak etme
- +1 yıl
sen bunu söylersen kullanilirsin
- +1 yıl
hem tövbe ettiğin günahı aciklamanda olmaz eğer bakire degilsen söylemek zorundasin Hayır hala bakire isen söyleme sil
Soran+1 yılbni zar icin değil birak bn oldugum icin sevsin diye dusunuyorum
- +1 yıl
sen beni anlamadin geçmişi gecmistr bırakmayi ogrenmezsen ileriye bakamazsin zaten senin içini seviyor ise bunu da dert etmez soylemende gerekmez
+1 yılöyle bir şart yok karşındaki kişi seni kabul ediyorsa sorun etmiyorsa için rahat olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun su ki oyle birini bulmam cok zor
- +1 yıl
zor değil çoğu genç artık böyle düşünmüyor giderek artıyor bu rakam
+1 yılGülüm üzülme. Ben bu ayiligi sevdiğim kıza yaptım. Çok pişmanım şimdi. Sen eksik değilsin insanların kafası eksik. Ameliyat falan olma. Bunu kendine dert etme. Sen iyi birisin. Benim Ayşenur um da senin gibiydi. Yazık ettim
06 Yorumla
Soran+1 yılniye ayrildin
- +1 yıl
Kız değildi 😑 bir türlü kabullenemedim😑 çok sevdiğim halde hep kafama takıldı çok üzdüm onu
Soran+1 yılkac ay oldu ayrilali peki su an seviyo musun ya da o seni seviyomu
- +1 yıl
O beni sevmiyor. Ben onu özlüyorum. Üzülme nolur😞 sen değerlisin bir şey kaybetmedşn
Soran+1 yılyok zaten gecmiste oldu bir hatA Her serde bir hayir var Hayirlisi nyse o olsn
- +1 yıl
Üzülme. Konuşalım mı özelden biraz😊
Kusucam artik su uckur namus zar el ayak degmis degemis muhabbetlerinden
00 Yorumla
+1 yılsevgilisi olmuş olabilir ama cinsel ilişkisi olmuşsa çok zor evlensem de içim rahat etmez
11 Yorumla
Soran+1 yılanliyorum
+1 yılHayır ilgisi bile yok insandan başka değerli birşey yok
10 Yorumla
+1 yılkabul eder niye etmesin her insan hata yapar ben kabul ederim mesela
10 Yorumla
+1 yılBunu ıstıyen erkekte hıc bı kıza el degmemıs olmalı degmısse ısteme gıbı bı luxu yok
10 Yorumla
+1 yılUtanılmaz aşklardan gün gelir hata yapmayİda özlersin
03 Yorumla
Soran+1 yılyo ozlemem
- +1 yıl
Bişey olmaz sen bak seni seveni sevdikten sonra yatarsin bişey deme boşver
- +1 yıl
Özlenir bazı hatalar Özlenir yapılmaz ayrı konu sorun yok bunlar basit konular
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yokki canım ya dugunden 1 hafta 10 gun once diktir bise olmaz birsey anlamaz ayni bakire gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılonu ztn ypcm ama bn sylemeden edemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapmış olabilirsin ama dürüst birisi olman seni diğerlerinden kat kat öne taşır. Bu huyunu değiştirme lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılSacma sapan yorumlar yazanlar ama herkes hata yapar onemli olan bnce hatayi surdurmek değil hatadan donmek malesef empati yoksunu bir cok insan var
Cevap sahibi+1 yılBak ben bakirim ama bu devirde dürüst kız yok karşıma adam gibi dürüst kız çıksın ne olduğunu sormam bile. Bitane tanımıştım kız hata yapmıs ama bir kere lafını etmemistim onla olmadı ama dürüst olduğu için saygı gösterdim hep.
Erkekler de çok temiz sayılmaz merak etme. Bedenleri temiz olsa da ruhları kaçın kurası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet söyle herşeyi hem seni seven zaten o kısma bakmaz emin ol
10 YorumlaBen. kabul ederim. hersey bekaret değil iki damla kan değil. . tanisalim mi
01 Yorumla
Soran+1 yılbekaret onmlidir onmsz değil bn hatanin afedilme yonunde sordum bu soruyu
Kalbin güzel olsun yeter kardeşim
20 Yorumla
+1 yılAlakası yok. İyi bir kız olman yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle insanlar oluyoki or... usbular... ri karı ewleniyolar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an kaç yasindasin bu orspulugu kac yaşında yaptin?
10 YorumlaHayır seven namusu bacak arasında aramaz
10 Yorumla
+1 yılseni seven, her türlü sever..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. iliskinin basinda solersen bunu kullanir %80 kisim
07 Yorumla
Soran+1 yılizin vermem zaten bundan sonre her onume gelecek olanla cikmam bn
Soran+1 yılbunu yaptigim kisylede ayni bu sekilde oldu bn ztn su an kavradim seven erkekler kullanmaya calisan erkegi Seven erkek karsisindakinin her seyine katlanir bn Zorladim ztn onceki ciktigimi birazda cikmaya
Soran+1 yılayrilana kdr dedigim gibi elimde tutmak istedim ama olmadi pisman oldm ztn keske hic yoktan ilk yptigim andan snra ayrilip bidaha bir erkegin eline bile elimi surmeseydim en azindan
Soran+1 yılkullanmaya calisamaz cnku bn buna izin vrmem acik kpi flnda deilim
Şarttır olmazsa olmazdır
00 Yorumla
+1 yılDul adam bul kabul eder
00 Yorumlasende sen gibi yatmis birini bulursan sorun olmas
10 Yorumla
+1 yılAğlama kör malın kör alıcısı çok olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılVala ben bunun bedeli 10 sene ödedim
010 Yorumla
Soran+1 yılderken
- +1 yıl
Konuştuğum kız benden saklamıştı çok geç açıkladı
50-60 kere ayrıl barış sonunda bitirdim ve pişman oldum
Soran+1 yılpisman oldum derken?
- +1 yıl
Bıraktığım için pişmanım
Soran+1 yıldonme sansin var mi
- +1 yıl
Artık yok çok geç
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Konuştuğu biri var ona da guvenemeyecek Belki ayrılmıştır o artık ruh hastası oldu
Soran+1 yılhicbisey icin gec degil bnce hic olmazsa hal hatir sor
- +1 yıl
Ona karşı artık birşey hissetmiyorum ömrüm boyunca bu cezayı çekmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamimi Tövbe etmen gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılettim zaten sadece zinaya degil bir erkekle flört etmeye bile tovbe ettim ama karsima biri cikarsa ciddi biri ona ilk bunu soyledigimde her kim olursa olsn uzaklascak :/
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz o
+1 yılGavatt birini bulursan kabul eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sevdikten sonra yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim değmemiş ise tabi karşımda ki öyle olmalı
10 Yorumla
+1 yılHaklısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir ne alaka
00 Yorumla
+1 yılSevgilinmiydi
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ilk kez biriyle boyle bisey yaptim ama kucukken yasadigim bir olay yuzunden bana inanmadi sonu yok dedi ve ayrildi
- +1 yıl
Küçükken ne olmuştu tecavüz mü
Soran+1 yılyo kimse el surmemisti bana ya kendim yaptim ya da ben bisiklet falan cok suruyodum pek hatirlamiyorum
- +1 yıl
Anladım kendin bakireliği bozdun sevgilinde kan gelmediğini görünce delirdi tabi dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem şahsen
10 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği