Sevgilim sizce bana neden güvenmiyor?

bence güven için kendini ona vermene gerek yoktu psikoloji okuyorum ve erkek arkadaşın eski ilişkisinde bıynuzlandıgı çok belli bu durumu sana yansıtıyor o çocuk kendi tabularını yıkmadan sana zaten evlensende güvenmicek emin ol
Evet benden önceki ilişkisinde kız bunu aldattı hala cok zoruna gidiyor kendıne yediremiyor
Güven tek kullanımlıktır diye boşuna dememişler o kız yaptı cezasını başkası çekiyor
bak şöyle söyliyim erkek arkadaşımla ya ilişkini bitir ya da ona bu durumu senden çıkartmaması gerektiğini anlat ben senin yerinde olsam güven kazanmak için kendimi ona vermezdim asıl güven kazanmak için onun bana kendini tamamen vermesini sağlardım duygusal olarak belli ki çocuk büyük bir dram yaşamış bu durum yardım alarakta cözebilir doktora gitsin gerçekten senin de başkasının hayatından kalan parçalarla yaşama hakkın yok
Ben bu konuyu günde belkı 100 kere konuşuyorum. Bu saaten sonra bıtırme gibi bir şansım yok
güvensin diye kızlığını mı verdin, ben uzaklaşıyorum buradan...
Tek o yüzden değil aşık olduğum için ondan baska kimseyle bunu yapmak istemediğim için.
İyide daha sana guvenmeyen biri için, en değerli şeyini verdin ve hala güvenmiyor aklına hata yaptığın felan gelmiyor mu ya bırakırsa seni, eski sevgilileri aldatmıştır belki o yüzden güvenmiyordur senin hatan yoksa nıye guvenmesin ki bence guvenmesi için böyle yapmamalıydın
bir konuş, guvenını sarsacaka bir şey yapmadığım halde nıye guvenmıyorsun de
Kızım ne manyaksın be diyecek laf yok güven yoksa onun üstüne ilişki mi olur? Ergenler gibi sosyal medya hesap şifreleri vermeler felan siz olmamışsınızki olasınız geçmiş ola.
Güven olmadığı halde ilişkiniz nasıl yürümüş 2 yıl onu anlamadım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Böyle birine sana güvensin diye kızlığını vermek nasıl bir ma'llık ya bu kadar mı düştünüz. Böyle bir sal'ak için zerre değmez baştan tekmeyi basmalıymışsın.
bana mesaj atar misin acilen lutfen
Akrep burcumu sewgilin
yeterince guven verememissin demekki
Bakireligini verdin mi
demekki güven vermiyorsun 😉
Wp ne uygulaması oo banada soylesene
O uygulamayı indirip açtığında bir kod geliyor ekrana. Watsapını almak istediğin kişinin whatsapp webine gir uygulamadaki kodu tarat. Whatsapı artık elinde
@bussie ben benimkinin telefonunu hiç elime almıyorum ki ekran şifresini bile bilmiyorum 😂😂😂
@bussie Yoo ben almaya gerek duymadım 2 sene olcak nerdeyse ne olmamisi benimde onda Yok yani 😂😂
En İyi Kız Görüşleri