Benim gibi düşünen var mı? Bir ömür bekar kalmak?

Merhaba. 23 yaşındayım. Yaşımın henüz küçük olmasından ötürü çevremden "ben hiç evlenmeyeceğim istemiyorum" dediğimde tepki görüyorum. Yani elbette büyük konuşamam Allah bilir bunu fakat ben gerçekten evlenmek istemiyorum. Bu yeni bir düşünce değil. Yaşadığım hayal kırıklığı, boşluk bir türlü dolmuyor. Uzun zamandır yalnızım. Ve Yeni birine adapte olamıyorum. Unutamadığım kimse yok yanlış anlaşılmasın. Artık duygu besleyemiyorum kimseye ve erkeklerden tiksiniyorum. Arklarım başladılar evlenmeye. Ama benim hiç özentim yok böyle şeylere. Dışardan bakıldığında çok mülayim tam tipik ev kızı gibi olsamda düşünce tarzım şu an 30lu yaşlarda birinin düşündüğü gibi. Kafama yatan bir iş bulamadığım için şu an için çalışmıyorum. Önceden çalışıyordum. Bende daha iyi bir iş sahibi olabilmek için dgsye girdim. Üni tamamlayacağım. Arabam var. Tek düşüncem ilerde kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek. Şimdiden kendimi yalnızlığa alıştırıyorum. Benim yaşımda olupta böyle düşünen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşıtlarım hayat dolu, sürekli yeni insanlarla tanışıp kaynaşırken; ben hayatımda kimseyi istemiyorum gelenleri de istemdışı benimseyemiyorum itiyorum bu benim hayatım gelme diyorum sanırım..
Benim gibi düşünen var mı? Bir ömür bekar kalmak?