• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce internette tanıştığın birine bir şey hissedilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Hiç canlı görmediğin, fotoğraflardan gördüğün ve tanıştığın birine bir şey hisseder misiniz?
Sizce internette tanıştığın birine bir şey hissedilir mi?
İnternet Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnternetten tanıdığın birinin konuşma tarzı sesi düşünceleri vs. Seni etkileyebilir uzun süre tanırsın desteğini görürsün değer verirsin onunla mesajlaşmak ya da konuşmak hoşuna gidebilir.. İnsan dokunmadığı birine aşık olabilir ama görmediği birine aşık olamaz! Beğenebilir etkilenebilir değer verebilir ama bu hoşlanma bile değildir...
    Ben hayatı boyunca sevgiye aç kalmış biri olarak sevgiyi ilgiyi internette çok aradım ama bulamadım.. Hatta ilgileri bazen o kadar yapmacık geliyor ki midem bulanıyor.. O yüzden sanalda aşk olmaz

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bir1iki2üç3456
    Bir1iki2üç3456 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

Bu günümüz insanının sorunu bence bu tarz sorular çok geliyor ve bende merak ediyorum aslında , genelde olmaz diyorlar ama insan beynini ikna ederse bir askıya bile bir şeyler hissedebilir bence. Canlı görmek ise çok farklı o insandan gerçekten hoşlanıp hoslanmaycagin ile alakalı. Ama görmeden o insana olan hisler bir roman karakterine olan hisleri geçemez bence.

0
    0 Yorumla
  • SafakOztoprak
    SafakOztoprak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Reelde tanışıp sevgili olduğun kızdan bin kat fazlasını bile hissedebilirsin. Ben hataylıyım. Kız istanbulluydu. Ask. fm den tanışmıştık bundan yaklaşık 3 yıl önce 1.5 yıla yakın bir süre birlikte olduk ilişkimizin 5 ya da 6. Ayıydı ama artık dayanamıyorduk. Sabah 7 de uçağa bindim 8 9 gibi ordaydım saat 4 e kadar havaalanında oturduk sonra ben 5 gibi bindim geri döndüm. Yani aslında mesafe hiçbişeye engel değil. Ama çok zor bak çok zor oluyor. Bilmiyorum şimdi sanırım uzaktan biriyle bir birlikteliğim olsun istemezdim

0
    0 Yorumla
  • Borischev
    Borischev Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Fotoğraflarla tanışılmaz sadece beğenilir. Eğer gerçekten de çok beğendiysen tanışmak için yanına gider konuşulur en kötü yüzyüze konuşma isteğiyle mesaj atılır. Eğer karşınızdaki de size karşı benzer duygular içerisinde ise Şehir dışı olması bile engel değilidir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

59

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bak kardeşim sana kendi deneyimlerime dayanarak ve bir psikolog olarak diyorumki internetten ılıskılerı saglıklı degıldır, yuzunu gercekte gormedıgın beraber vakıt gecırıp ıyıce tanıyıp öğrenmedıgın bırıne asık olamazsın. Aşık oldugunu sandıgın sey sadece bır hoslanmadır. İnternetten bırıyle tanısıp kendıızı heba etmeyın internettn sadece seks partneri bulunur baska bırsey olmaz.

4
    63 Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Evlenen bile var hiçbir duymadin mı

Sinir oluyorum psikologlara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge evlenen vardır mutlu olanda vardır ama bunu istatistiki olarak degerlendırdiğimizde yuzde ıkı falan soruyu soran arkadas ben cok sanslıyım yuzde ıkının ıcıne gırcem dıyorsa buyursun☺️☺️ Ama bence degmez unutmayın ıstısnalar kaıdeyı bozmaz☺️☺️

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Inanilmaz fazla artık insanlar yoğun iş hayatı sebebiyle internetten flört ediyorlar evleniyorlar, çünkü vakit yok binlerce

Yine bir mike derman olamayan psikolog yorumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge inanılmaz fazla falan degıl ben sana makalelerden okuduklarımla konusuyorum iş hayatın yogunluguymus falan bunlar sacma bahaneler ınsanlar bırbırılerınını yuz yuze tanıyıp vakıt gecırdıklerı halde tanıyamıyorlar kaldıki burdan tanısıp sevıp evlenıcekler tekrar edıyorum mutlaka ıstısna vardır ama çok az sanırım sen tanısmıssın bir mike yaramışş ondan bu kadar sinir yaptın😂😂😂😂

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Makale makalrdir

Teori ile pratik ayrı. Şeydir

Hayatı makaleyr sigdiramazsin

Ne 1 i onlarca birisiyle az kalsın evleniyordum

Bir şey bildiğin yok

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Sadece her miki bilir psikologlara gicigim

Gereksizsiniz işiniz gücünüz laf salatası

Psikiyatri bu işlerden anlar siz susun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge Benım gorusume katılmak zorunda degılsın bende lisede ınternet uzerınden biriyle konustum bır takım sıkıntılar oldu ama yıne sadece buna dayanarak konusmuyorum mesleğim geregı bu konuda cok okudum ayrıca aıle ve cift terapıstıyım makaleler kafadan uydurma degıldır toplumdan bır arastırma yapılır onun ısıgında yazılır toplum ılıskıler sen veya senın cevrenden olusmuyor dunyada altı milyardan fazla ınsan var sadece en az ben on kısıyle konustum demekle bana birseylerı kanıtlamıs olmuyorsun burda herkes fıkrını paylasıyor katılırlar katılmazlar o ayrı once uslubuna dıkkat edıceksın senın ılıskılerın cok mike yarar ilişkılermıs demekki ondan boyle konuşuyorsun 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin gibi bır cahile ısımı ogretıcek degılım anlamazsın zaten hadi yol al

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Hadi len sende, paralarini yiyip gonderiyorsundur eminim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge aynen paraları yıyorum cunku altı sene okudum bunun ıcın sende oku sende yap su urunlerı muhendısı😂😂

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Hayat x sayıda faktor icerir

Makale 100 farklı faktör içerir

Bu işin de alanı sosyolojidir psikoloji değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge psıkoloji cogu alanda sosyoloji ıle ortak calısır bırı toplum bılımı bıri davranış bılımi bunu bılmeyecek kadar cahılsın işte

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Sosyolojinin de uzmanlık alanı ayridir, sen sosyolog değilsin

Muhendislikte de ortak alanlar vardır ancak kendi uzmanliklari ayrıdır

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Ne mankafaymissin bir derde derman olamadan paralarini yiyip gonderiyorsundur demek istedim lafın tamamı aptala söylenir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge ben sosyolog degılım fakat sosyoloji toplum bılımı ınsanda bunun ıcın benım ısımde ınsan davranısı psıkoloji oldugu icin. Toplum psıkolojısını davranıslarını ılıskılerını ıncelerken sosyolojı kaynaklarından faydanılırız aynı sekilde onlarda bızden faydanlıgı olur ınsan ılıskılerının psıkoloji ıle alakası oldugu ıcın toplum da genelleme yaparken sosyoloji kaynaklarından faydalanır tıpkı makıne muhendısı ıle elektrik muhendısının bırlıkte bır proje yapması gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca benım bu konuyu degerlendırmem ıcın sosyolog olmama gerek yok benim zaten uzmanlık alanım aıle ve çift terapısı

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

İnsan davranışı kendi agzinla söyledin toplum davranışı değil, artık özel hayat zamanı kisaldi insanlar bir tikla her şeye ulaşıyor evlilige bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge kardes ben sana kardes diyorum cidden sende s*ke surulcek kadar akıl yok s*ktr git gece gece asabımı bozma benım kendı cahıllıgın ıcınde bogul

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Cevap veremeyince küfüre mi başladın dngalak hadi miktir git

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Turkiyede universite mivar ki? mezunu olsun al ışte kompleksli dly, rk seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge ben cevp veriyorum en ısrar edıyorsun anlamamakta ama sımdı profılıne baktım k. Bakma hasta oldugunu bilmiyordum saglıklı olmadıgını bılsem tartısmazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah şifa versin akıl saglıgı versın

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

Lan dangalak sadece hiperaktifim, sana diploma verenin ben...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@cordonrouge tamam sensın😂😊😊

Yorumla
    • xasenaaa
      xasenaaa
      +1 yıl

Ya he psikologcuğum he 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@xasenaaa sen ne dıyorsun?

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge Yazılanları baştan sonuna kadar okudum bence sen saçmalıyorsun psikologları sevmiyorum tüm psikologlar kötüdür tüm öğretmenler kötüdür diye birsey olmaz her meslekte işini iyi yapan vardır kötü yapan vardır burda adam sana açıklamaya çalışmış anlamamakta inat etmişsın adeta sen ınternet uzerınden ılıskı yasadın diye tüm dünyadaki ınsan ılıskılerı aynı olcak dıye birsey yok psikolog arkdas dogrusunu söylemiş senın yazdıklarında bir mantık bulamadım ne yazıkkı bu arada ben hem öğretmenim hemde sosyologum.

Yorumla
    • champiyonlar__
      champiyonlar__
      +1 yıl

@cordonrouge sen haklısın bu ülkede psikolog olmak çok kolay. En iyi dal psikiyatri, ama ender iyi psikologlar var Amerika eğitimi gören.

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa og r etmenler cok mu iyi%90 i fos

Ulkede universite var da psikolog yetişiyor gibi konuşmayın ya

Psikiyatr en azindan tip okumus beyin kimyasını biliyor beni tedavi eden psikolog değil psikiyatr oldu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge herkes kötü zaten bir sen iyisin yüzde %90 nı kotuymusss hadi ordan ya müptezeli

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

Öğretmen kötü psikolog kötü sosyolog kötü psikologlar tıp mezunu degıl belkı ama onlarda neropsikolıji ve bıyolojık psıkoloji dersleri görüyorlar lisansın üstüne ıkı yıl daha klinik okuyorlar. Seni psikiyatr tedavi etmıs olabilir ıyıdırde ıyi psikolog denk gelmemıstır ben genelleyıcı konusmana uyuz oldum muhendıs olmussun adam olamamıssın mühendisler cokmu iyi

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Ogretmenler madem iyi bu toplumun hali ne, bu çocukların hali ne , cidden ogretmenlerin insan yetiştirdiğini falan mi sanıyorsun, günde 4 saat çalışır 3 ay yatar sanki dünyanın en zor işi imiş gibi davranır

Calismiyorsunuz, teorik bilgi dayamaktan başka bir şey yaptığınız yok iyi ogretmenler eskide kaldi arada birkaç idealist var tabi

Muptezelin anlamını bilmeden soyleme senin allahini...

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Bana yarari olmayan noropsikolijin cildine kakami yaparım

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge Allaha küfür edecek kadar acizsin işte terbiyesiz toplumun halini sorgulamak istiyorsan once tepemizdeki insanlara bak herseyın suclusu öğretmenmi sıfatına bakınca nasıl bir müptezel oldugun anlasılıyor zaten ruh hastası evli kadınla birlikte olacak kadar düşmüşsün bende adam yerıne koyarak cevap yazdım sana hata bende

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

Hakkın var ama seni görünce öğretmenlerın adam yetıremedıgı anlasılıyor

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa muptezel uyusturucu icin bacisinj anasını satan anlamına gelir ogren ahlak dersi verece gine senin kitabini senin munasip yerine sokarim it

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge Allaha sovup sayıyorsun sonra muptezel dıyınce kızıyorsun önce edep öğren evvli kadınla bırlıkte olmussun bırde pıskıj pıskın sormussun bunu olayın dını boyutunu hıc karıstırmıyorum cunku ınanmıyor olabılırsın fakat toplumsal olrak ahlaksız oldugun yaptıklarından bellı sonrada burada gelıp psıkolog yetısmıyor ogretmen yetısmıyor dıye laf ebelıgı yapıyorsun once kendı hayatına bakıcaksın kocum muhendısde yetısmıyor ıste senden goruyoruz bunu :)

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge Allah senı ıslah etsın baska bırsey demıyorum bir ınsanın kutsalına sovulmez hangı dıne mensup olursan ol ınanmasanda bu toplumsal ahlak kurallarının dısındadır

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Sanane lan seni ne gerdi, ahlakını kendine sakla, ilk muptezel diyen sensin benim agzimdan küfür çıktı mı itoglu it

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge kimin it kimin oğlu oldugunu bu konusmayı bastan sona okuyanlar karar verır bende hadi sımdı s*ktr egolu p*ç

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Cevap veremeyince hemen ad hominem küfür hakaret , bizim ogretmenler bes para etmez bunu kafana sok

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge bızım muhendıslerde bes para etmıyor evlı kadınlarla yatıp kalkıyor P*zevenklık yapıyor

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa getir anani peze.. nkligini yaparım 10 liraya or,, pu cocugu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge o*rpspu cocugu sensin p*ç tipini s*ktiğimin ruh hastası

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Ahah kendi fotonu koy da tipini gorek g. tn yerse a. ina kodugumun oğlu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge ben senin kadar yakısıklı degılım k. bakma :) :) gözlüğüne s*kam senin

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa ananı arzuluyorum sadece bu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge hadi git aksam aksam bakırkoyemı gııdyon erenkoyemı psikiyatrmı buluyosn psıkologmu hangısı ıyı edıyorsa senı aksam aksam deliyle ugrascack daha fazla vaktım yok :)

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa

Bunlar seni hiç ilgilendirmez illa da deli olmam da gerekmez, cevabın yoksa susmayı bileceksin, lafı yediğin zaman çingene gibi sarmayacaksin anladin. Mi

Hadi s. ktr git

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge benım herseye verecek bir cevabm varda karsımdakı cahıl ve akıl saglıgı yerdınde degıl yaptıgım yorumları hep okudum pıskın bır adamınsın sen pisliğini bıle savunan bir adamsın onun ıcın baska söze gerk yok it soyu

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa cevabin varsa her şeyi alabilecek kadar da g. tn vardır şikayet etme , okuma niye okuyorsun madem sen dangalak mısın? Benim hayatımı yargilayacak hadde sahip degilsin senin ananı oyle bir mikerim ki artık baban ben olurum

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge sende benım meslegımı veya baska bır meslegı yargılayacak ne kapasiten var nede hakkın var senın gelmisini gecmısını s*kerim o*cocugu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge şimdi ben desem tüm mühendisler p*zevenktir olurmu olmaz çünkü senin bir gıbı bir çeşit olamaz mumkun degıl ben nasıl bu sozu dıyemezsem dogru olmazsa sen ne öğretmenlere laf atabılırsın nede psikologlara neden cunku hepsını bılmıyorsun ıyısı var kotusu var işte senin bu s*tiğimin beyın damarların bunu algılayamıyor problem bu

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa evet sikindirik bir ogretmensin bir bamyaya de yaramiyorsun kimleri yetistiriyorsun , ne boka yariyorsun, maas al yat yan gel yat osman, okullarin halini bilmesek

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge senin ananı psikologmu s*kti öğremtenmi hangısı he problem ne soylede bılelım

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

sen beni nerden bılıyorsun? ne ogretmenıyım emeklımıyım calısıyormuyum? nerden bılıyorsunda yorum yapıyorsun? s*k kafalı japon askeri

Yorumla
    • xasenaaa
      xasenaaa
      +1 yıl

Ya yetmez mi artık

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa yazdıklarından akıl muhakemenden bir bok? olmadığın anlasiliyor sen önce kendini eğit ogretmenlik senin neyine

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge ALLAH ıslah etsin başka birsey demıyorum.

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa dua et biraz daha belki ogretmen de olabilirsin

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge sende ınsan olursun ınsallah once onun ıcın dua edıcem

Yorumla
    • cordonrouge
      cordonrouge
      +1 yıl

@cıfthasekipasa senin ananın popona kitabını sokar allah dedirte dedirte mikerim kerhane artığı insan yavrusu

Yorumla
    • cıfthasekipasa
      cıfthasekipasa
      +1 yıl

@cordonrouge k*hpenin dölü o senin follofoş olmuş *mına kamuya acarım s*trıgıt artık

Yorumla
  • Dark_chocolate
    Dark_chocolate Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Hissedilir. Zor ve komik gibi duruyor ama oluyor ve kalbine söz geçiremezsin. Alay ettiğin duruma düştüğün için kendine kızarsın hatta. Ama hissedilir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alay ettiğim duruma düşmemeye çalışıyorum bende çok ciddiyim aşırı saçma buluyorum gerçekten

Yorumla
  • Ooljee
    Ooljee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 55%
    +1 yıl

Hoşlantı sevgi vs olabilir ama bunlar da kafanda kurguladığın insana beslediğin şeyler olur gerçekte ki insana değil. Görüşmeden zaman geçirmeden emin olamazsın.

1
    1 Yorumla
    • deepfear7
      deepfear7
      +1 yıl

Görüşmek şart

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Okuldan, işten, tiyatrodan, sinemadan tanıştığın birine bir şey hissediliyorsa, internetten tanıştığına da hissedilir.
    Nerede tanıştığının bir ehemmiyeti yoktur, esas olan nereden yürüttüğündür..

0
    0 Yorumla
  • Derinrinrin
    Derinrinrin Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Hissediyorum. Aşığım ölüyorum triplerine girmem yalnız internetten de olmaz o iş, hoşlantı beğenme olabilir sadece.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hoşlantı beğenmenin Peşinden buluşmaya gider misin?

Yorumla
    • Derinrinrin
      Derinrinrin
      +1 yıl

Evet, buluşmak üzereyim de zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesafe var mı peki aranızda yoksa aynı şehir mi?

Yorumla
    • Derinrinrin
      Derinrinrin
      +1 yıl

Aynı şehir

Yorumla
  • quietumutx
    quietumutx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

direk gördüğüm an hissetmem konusup karekterini tanidikca zaten su an kalbimdeki kisiyi sanaldan oldu bulusmadik bile

0
    0 Yorumla
  • jhnosk
    jhnosk Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.

Aynı şehirde olursun bir şeyler olacağına inanırsın ama aynı şehir değilse şartlarda el vermezse zor hanımefendi

0
    0 Yorumla
  • comp_Engineer
    comp_Engineer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

kanlı canlı gördüğümüzden ne hayır gördük sanki bu zamana kadar :D

1
    0 Yorumla
  • Mncnr
    Mncnr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

hissediliyor hemde reeldekinden daha fazla hissediliyor 6 buçuk aydır sevgiliyiz farklı şehirlerdeyiz ama böyle kusursuz ilişki pek fazla yoktur

0
    0 Yorumla
  • rysbnc
    rysbnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

görmeden bana garip geliyor ama hisseden ve o yüzden buluşan arkadaşlarım da var

0
    0 Yorumla
  • Mavili23
    Mavili23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 49%
    +1 yıl

Ben ettim, gel hayalimdeki insan ol dedim, o ise hayallerimle oynadı...

0
    0 Yorumla
  • erci00
    erci00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

aslında sanal alemde insanlar gerçek kişilğini sergiliyoalr reel ortamda çekngense burda değil yani burda neyse o insanlar kişilkleri rahat ortaya koyyarlar

0
    0 Yorumla
  • Berçem62
    Berçem62 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İmkansız yüzyuze gelmediğim birisine bir seyler hissedemem

0
    0 Yorumla
  • blckgirl
    blckgirl Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.

hissedilmez merak duygun agir bastigi icin hislerinin oldugunu dusunuyorsun o kadar

1
    0 Yorumla
  • ümito
    ümito Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

bir deneyip göreyim öyle cevapliyim sorunu olur mu😂😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • ghoststudent
    ghoststudent Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

herkes internette normal dısarda tanıstıgın bir insanın da internet hayatı var bence artık bu perde kalktı

0
    0 Yorumla
  • melegim5454
    melegim5454 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

hissedilir ben hiç görmedigim kuzenime internette konuşarak aşık oldum.

0
    0 Yorumla
  • Esilams
    Esilams Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

hissedenler var elbette ama sanırım çoğu hüsranla bitiyor..

0
    0 Yorumla
  • cordonrouge
    cordonrouge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Frekans diye bir şey var o tutarsa fotosunu gormesen de olur

0
    0 Yorumla
  • _EsCaPe_
    _EsCaPe_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Sanalda kalırsa olmaz başta birşey var sanarsın ama yüz yüze gelmeden adına sevgi aşk denemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevmek için illa yüzünü görmek gerekmez.
    Gülüşünü seversin, sohbetini seversin, sesini seversin
    Bazende yüreğinde duruşunu seversin.

sevince tüm engeller ortadan kalkar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

fotolar farklıdır bazıları kötü çıkar dışarıda çok iyidir bazıları burada iyi çıkar dışarıda kötüdür. pek aldanmamak gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Nikiolmayankiz
    Nikiolmayankiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

İnternetten tanıştık ve çok güzel bir ilişki yaşadım yani gerçekten aklına ve kalbine uyarsa güzel şeyler oluyor

0
    4 Yorumla
    • GüzelKardeşim
      GüzelKardeşim
      +1 yıl

Sonra ne oldu ayrılık mı?

Yorumla
    • Nikiolmayankiz
      Nikiolmayankiz
      +1 yıl

@GüzelKardeşim hayır hala devam ediyoruz ve hayırlısı ile evlenme yolundayiz şu an :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vovv ben pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum bide mesafe de var fakat tanıştığım insan çok iyi biri gibi :)

Yorumla
    • Nikiolmayankiz
      Nikiolmayankiz
      +1 yıl

Mutlaka yüz yüze gorusceksiniz tabi ki ve eğer aklın ve kalbinden yana onay varsa inşallah güzel olur şöyle söyliyim daha önce de internetten biri ile tanıştım ama aklım yatmadı oysa ki hoşlanmıştım ama işin devamı gelmedi işte aklıma uymadığı için yani akıl ve kalp eşit çalışmaları ilişkiler de mutlu olursun inşallah hakkında ki hayırlı kişiyi bulmuşsun dur :)

Yorumla
  • ahahahaha1234
    ahahahaha1234 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

hissedilir ama sadece istek olur yani saçma sapan birşey nasıl desem böyle hayvan gibi duygular

0
    0 Yorumla
  • Mecnunun_Leylasi
    Mecnunun_Leylasi Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

hayir gormedigin gozune bakmadan varligini hissetmeden olmaz

0
    0 Yorumla
  • Vatikan-İmamı
    Vatikan-İmamı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

siz kızlar aşkı filmlerde gördüğünüz gibi sanırsanız bu imkansız ama gerçek aşk oluyor

0
    0 Yorumla
  • blackwolfff
    blackwolfff Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Hissediliyor hissettim neredeyse 1 yıldır beraberdik ama sonu iyi bitmedi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Noldu sonunda bide aynı şehirmiydi? Aynı şehir değil ben..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hissedersin sonra fotoğrafını görünce bu muydu diye apışıp kalırsın :D

0
    1 Yorumla
    • ümito
      ümito
      +1 yıl

oldu galiba😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet ben hissetmiştim kalbimi titretti ama çok sürmedi

0
    0 Yorumla
  • Can_122
    Can_122 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

hissedilir ama dış görünüşe aldırma adam belki sapık da olabilir

0
    0 Yorumla
  • shy_mermaid
    shy_mermaid Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

Hissedilir bizzat yaşıyorum zaten

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzakmı şehir leer

Yorumla
    • shy_mermaid
      shy_mermaid
      +1 yıl

Evet yaklaşık 350 km

Yorumla
  • Arow1
    Arow1 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

hissedilebilir tabiki

1
    0 Yorumla
  • Chuiris
    Chuiris Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

Evet olmuştu bir kaç şey 🤦🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Pembemarlboro
    Pembemarlboro Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Hissedebilirsin sanırım.

0
    0 Yorumla
  • Zencefillikurabiye0
    Zencefillikurabiye0 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Hissedilir ama bence tehlikeli

0
    0 Yorumla
  • -HıhıEvett
    -HıhıEvett Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Hayır sadece brğrnme vs olur bence

0
    0 Yorumla
  • _aeternitas_
    _aeternitas_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Evet, hissedilir.

0
    0 Yorumla
  • Knight22
    Knight22 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

tabiki neden olmasın öyle biriyle tanışasım var

0
    0 Yorumla
  • 87burak
    87burak Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Bu kadar hisseden varken sormaya gerek yok heralde

0
    0 Yorumla
  • sweet_girl1234
    sweet_girl1234 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır hissetmezdim ben ama konuştuğumsa belki

0
    0 Yorumla
  • Sizenekibenden
    Sizenekibenden Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Oooo hissedilmez mi hem de ne biçim

0
    0 Yorumla
  • leslyonnais23
    leslyonnais23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

konuşarak anlasirsan hissedersin de

0
    0 Yorumla
  • DarkCat_
    DarkCat_ Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Evet sanaldan çok sevgilim olmuştu

0
    0 Yorumla
  • seytan22
    seytan22 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

muhabbetinden etkilenilir

0
    0 Yorumla
  • Maniaac
    Maniaac Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Hissidebilir. Konusmasi fikirleri

0
    0 Yorumla
  • bunalımadam
    bunalımadam Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

niye hissedilmesin ki

0
    0 Yorumla
  • Rmznbrk
    Rmznbrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Olur neden olmasın sevgi his görülen birşey mi?

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

sanalda kalırsa, hayır..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet hissettiğim oldu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hissedersin:) bir çok örnekler var benim hayatımda

0
    0 Yorumla
  • DieOrAtlantis
    DieOrAtlantis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hissedilir tiksinti falan.

0
    0 Yorumla
  • greenwings
    greenwings Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

ben foto bile görmedim 3 yıldır sevgiliyiz

0
    4 Yorumla
    • Mncnr
      Mncnr
      +1 yıl

seni anlayabiliyorum bende görmemiştim 6 buçuk ay oldu geçenlerde attı umarım sende görürsün diyeceğim ama alışmışsındır yadırgamıyosundur öyle değil mi?

Yorumla
    • ümito
      ümito
      +1 yıl

sendekide ne cesaret be kardeşim foto niye görmüyorsun ki

Yorumla
    • greenwings
      greenwings
      +1 yıl

yoktu ki

Yorumla
    • greenwings
      greenwings
      +1 yıl

@Mncnr yüzyüze geliyoruz biz

Yorumla
  • Ay_isigiiii
    Ay_isigiiii Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Hissettim, hissediliyor.

0
    0 Yorumla
  • Pinkandraas
    Pinkandraas Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Hissedenler oluyordur

0
    0 Yorumla
  • Volrath
    Volrath Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Bulusup gorusulebilir

0
    0 Yorumla
  • Kadirk34
    Kadirk34 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Olur tabi neden olmasin

0
    0 Yorumla
  • NOserved
    NOserved Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Beni mi kastediyorsun?

0
    0 Yorumla
  • MarvoloRiddle
    MarvoloRiddle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

sadece cinsel anlamda hissedilir

0
    0 Yorumla
  • Sporcusss
    Sporcusss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

hissedersin de aşk degil ama o

0
    0 Yorumla
  • Ates-C
    Ates-C Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir keresinde olmuştu :))

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce internette tanıştığın birine bir şey hissedilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnternetten tanıştığınız biriyle ne derece samimi olunur? 11 cevap verildi
İnternet ortamında tanıştığın birine duygu beslemek? 15 cevap verildi
Daha önce internetten tanıştığın birine yoğun duygular besledin mi? 27 cevap verildi
İnternetten tanıştığın kişiyle ilişki yürür mü? 11 cevap verildi
İnternette tanışılan birisi ile olur mu? 22 cevap verildi
Internet üzerinden tanıştığın kişiler samimi geliyor mu sizlere? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨