Çevremde gördüğüm kadarıyla evli çiftler çoçukları olduktan sonra sosyal hayatlarına son veriyor ! ve çoğu kadının şikayeti "çocuğumuz olduktan sonra aramızdaki muhabbet azaldı" şeklinde oluyor sizce de öylemi?

Olur mu öyle şey ya? Arada bende takılıyorum öyle ama öyle bir durum yok. Çocuk eve neşe getirir. Aslında çiftler arasında ki bağa güç katar. Bakma sen iki üç kişinin yaşadığına. Erkek, çocuğu olunca eşine daha fazla muhabbet besler. Çünkü ona bu hayatta en değerli olan şeyi vermiştir. Kendinden bir parça. Şimdi sen bunu yapan kadına nasıl muhabbetini azaltırsın. Var mı öyle bir ihtimal. 😂 😂 😂
Süper bir düşünce valla 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
Çocuk aile bağlarını güçlendirir. Çocuksuz bir yere kadar muhabbet devam eder, sonrası sıkıntıdır.
Çocukluk bir durum yok bence
artası varsa artar
Azalası varsa azalır
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki niye azaltsın aşkın meyvesidir çocuklar
Kiminde azalıyor kiminde çoğalıyor insanın elinde olan bir durum
Azaltmak ne kelime atomlarına parçalıyo
Hadiya öylemi sizmi yaşadınız
Hmm o zmn evlenince gerçekten anlarsınız
Birbirinizden bahsetmektense daha çok çocuktan bahsetmeye başlıyosunuz. Çocuk dolayısıyla geceniz gündüzünüz olmuyor. Birbirinize ayırdığınız süre minumuma iniyor çocuğun uyumasını bekliyosunuz. O zamana kadar çiftten 1 tanesi belki uyumuş oluyor kıçını dönüp yatıyosun. Çocuk düşmanı değilim kız çocuğu istiyorum bende. Adıda lara olacak ama bu gerçek. Evlendikten sonra Çocuk yapmadan önce en az 5-6 yıl beklenmeli ki duygusal doyuma ulaşılsın. yorumunda art niyet gördüğüm için yazdım
Evet haklı olabilirsiniz
Bilmiyom ben bir sicip geleyim o zaman aklima gelir
İlk zamanlar azalır sonra rayına girer
Uğraş çıkıyor ortaya ister istemez
Çoğaltır
hic alakasi yok
Coğaltır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar